fbpx

Pernille – High School UK

Pernille – High School UK

Pernille - High School UK

Hej MyEducation,

Jeg vil gerne fortælle lidt om det har jeg har oplevet og om min hverdag indtil videre mens jeg har været her i UK.

Det her er min skole. Den er meget større end bare den bygning, der er faktisk hele 6 bygninger. Jeg har fotografi, kunst og musik som fag, og jeg kunne ikke være mere glad for dem. Før jeg kom herhen spillede jeg klarinet og tværfløjte, og her studerer jeg tværfløjte.

Jeg er med i deres woodwind band hvor vi spiller hver fredag med de andre elever. I selve musiktimerne har vi om musicals, så jeg får set en masse musicals. Jeg var for nylig inde og se Miss Saigon, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Helt klart noget der kan anbefales.

I fotografi skal vi i oktober måned til Bristol for at tage en masse billeder, og studere forskellige fotografter, så det ser jeg også meget frem til. Vi har haft gang i en masse ting i fotografi, og alt det arbejde vi laver kommer ind i en skrabbog, som i slutningen af året skal bedømmes og så får vi karakter ud fra den. Her er et billede af bare en brøkdel af det arbejde jeg har lavet.​

pernille2

Vi er kun 3 elever i kunst, så der er massere af tid til hygge, og det er nemmere at fokusere på ens arbejde, da vi kan få hjælp hvis vi har brug for det. Vi har jeg to forskellige lærer, så vi har om to forskellige ting baseret på ét overemne. Vores overemne er miljø. Med min kvindelige lærer har vi om en kunstner ved navn Andy Goldsworthy, som er specialiseret i landkunst. Vi har selv lavet landkunst, og andre spændende worksshops. Med min mandelige lærer har vi om en kunstner ved navn John Piper, så i hans timer maler vi gamle bygninger i med inspiration fra John Pipers stil. Her er et maleri jeg har lavet med inspiration fra John Piper.

​Jeg har fået en sketchbog i kunst, som jeg kan tegne i lige når jeg har lyst. Det her er nogle stykker af det jeg har lavet indtil videre. Jeg håber at jeg er blevet bedre i slutningen af året, selvom det her også er meget tilfredsstillende.

Alt mit arbejde, vigtige ting, billeder jeg har taget, biografbilletter m.m. putter jeg i en skrabbog jeg har lavet over mit udvekslingssår, så når jeg kommer hjem kan jeg se tilbage på denne fantastiske oplevelse lige når jeg har lyst.

Det var hvad jeg havde at fortælle for denne omgang, jeg ser frem til 9 måneder mere fyldt med en masse spændende oplevelser, og en masse historier at fortælle når jeg kommer hjem.

Pernille​

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...