fbpx

Helene – High School AUS/NZ​

Helene – High School AUS/NZ​

Helene - High School AUS/NZ​

Hej MyEducation,

Jeg tænkte, jeg lige ville indsende en lille sjov oplevelse, jeg havde er for et par uger siden! Gennem de sidste 3,5 måned har jeg fået et helt specielt forhold til min værtslillebror, Sammy på 11.

Klik her for at læse mere om: Udvekslingsstudent New Zealand

Han er sådan lidt blevet min ‘bedste ven’ i familien, vi sidder altid og laver lektier sammen efter skole, hvis vi altså ikke er ude og spille fodbold i haven. Sammy’s storebror er på udveksling i spanien og har efter et mindre heldigt match, været nød til at flytte familie.

Selve flytningen skete meget pludseligt, og jeg tror ikke, at Sammy forstod at Jonah flyttede, fordi det ikke gik hos familien, og ikke uden grund.

Så en dag da vi fulgtes til skole sagde han: “Helene, ved du hvad det mest stressende ved at have en udvekslingsstudent er?” Jeg blev sådan lidt, åhh hvad nu, synes han det er stressende at have mig boende. Men jeg kunne ikke rigtig svare andet end ‘nej det ved jeg ikke’. “Det mest stressende er, at du ikke ved, hvornår de er væk! Tænk hvis jeg kommer hjem fra skole en dag og du så er flyttet.”

Jeg prøvede at berolige ham og sige, at vi viste jo godt jeg skulle hjem i april, og at jeg ville blive hos deres familie resten af tiden. Men at se ham bekymre sig så meget, og sætte pris på at jeg var familien var simpelthen så hjertevarmende og bekræftede mig i, at det var den helt rigtige beslutning at tage på udveksling her i Australien.

​Hilsen Helene

helene

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...