fbpx

Isabella – High School USA

Isabella – High School USA

Isabella - High School USA

​​”HAPPY BIRTHDAY” – På High School i USA

​Onsdag d 25 oktober fyldte jeg 17 år. Jeg havde glædet mig så meget., selv før jeg kom til at prøve, at holde en amerikansk fødselsdag. Dagen startede ud med drama (Skole teater) tidlig morgen før skole. Der var derfor ikke tid til morgenhygge. Mine danske forældre ringede og ønskede mig ellers en dejlig dag.

​Lidt før første time gik jeg tilbage til mit skab og alle seniorne, 12th grade, stod med skilte, hvor der stod ”Tillykke med fødselsdagen” og ”Vi elsker dig” – på dansk, imens de afspillede og dansede til musik vi har hørt sammen på det seneste.(Klassisk Amerikansk high school scene) Mine tætte veninder havde bagt kage og stod med gaver. Mit skab var pyntet fint op. Jeg føler bestemt at de veninder jeg har fået herovre er som ”ment to be”. Jeg tror det har noget at gøre med, at når vi er på udveksling lærer vi os selv at kende som aldrig før. Vi tør at være os selv, så det er derfor vi tiltrækker folk, der er ligesom os selv.

​Der er nemlig mange førhen studenter, der siger at det at være afsted gjorde, at de fandt ud af hvem de er og bliver klogere på sig selv. Anyway, til frokost i kantinen begyndte min klasse at synge for mig, fordi min skole er så lille, begyndte hele frokoststuen at synge for mig. Det var så pinligt, men super sjovt. Jeg havde efter skole til volleyball medbragt vores berømte danske drømme kage. De elskede det!

 

​Da vi kørte hjem stod mine venner og veninder klar til at holde fest. Vi havde en vildt hyggelig aften. Det havde været godt vejr hele dagen, så mine værtsforældre tændte bål og vi sad udenfor og lavede Smoris, skumfiduser med chokolade i kiks. –Det er konge! Vi spillede europæisk fodbold og spillede spil. Jeg synes selfølgelig det var lidt underligt at vågne på min fødselsdag uden mors duftende nybagte boller, dankse flag ved det gode morgenbord og den danske fødselsdagssang.

​Men altså forget about it, for hvornår får du lige til at holde en amerikansk fødselsdag igen. Du kan nemlig holde så mange danske resten af dit liv. Dit år er once in a lifetime og det handler bare om, at suge hver minut ud af det. Tiden går så hurtigt! Det føles som om, at jeg kom sidste uge og jeg har kun været her i to måneder nu. Jeg kan ikke beskrive mit eventyr med andre ord end, at det her er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget.

Amerikanske knus fra mig

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...