fbpx

Anna – High School USA

Anna – High School USA

Kære MyEducation

​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra.

​Jeg skiftede værtsfamilie for lidt over en måned siden, så min historie handler om den første gang jeg mødte min familie.

​Min area representative hentede mig fra det gamle hus og kørte mig hen til det nye. Jeg var rigtig spændt, da jeg allerede kendte min søster på 15 fra cross country, hvor vi begge havde været på hold sammen. Min værtsmor havde derudover også sendt mig en lille mail med lidt information om hele familien. Det øjeblik jeg trådte in af døren følte jeg mig velkommen og blev modtaget af mine to søstre, Katie og Ellie, min far eller K’dad, som jeg kalder ham, min værtsmor, som jeg kalder Momma K, samt Bode, som er vores hund. De gav mig alle en krammer og gav mig en rundtur rundt i huset, som er ekstremt hyggeligt.

Her belv jeg også præsenteret for katten Daniel, som holder meget af mad og ligge i min seng. På rundturen fortalte pigerne om dem selv og sagde gentagende gange hvor “excited” de var for at hoste mig. De fortalte også, at de havde glædet sig helt vildt og at alle havde været med i beslutningen om at hoste mig. Det fik mig til at føle mig rigtig tryg og hjemme, da de var så velkomne og at det havde været en fælles beslutning eftersom jeg havde været lidt nervøs om, at en eller flere ikke var så vilde med ideen om at have mig hos dem. Sådan var det heldigvis overhovedet ikke. Vi fik pyttet mine ting op på mit værelse, hvor Katie havde lavet et sødt skilt, der bød mig velkommen på dansk. Katie og Ellie hjalp mig herefter mig at pakke ud indtil Momma K havde lavet aftensmad. Eftersom jeg er vegetar, havde de lavet mad efter det, hvilket var rigtig pænt af dem og de er stadigvæk meget forstående overfor det. Vi bedte bordbøn, hvor vi holdte i hånd, hvilket var helt nyt for mig og meget spænende. Efter aftensmaden, hvor vi havde snakket om alt mellem himmel og jord besluttede vi os for at gå en tur med Bode på stranden. Min familie er rigtig glad for søen og går altid og samler plastik op, når de er der, hvilket også er noget jeg lægger stor vægt på hjemme i Danmark. De fortalte mig også om en ting som de kalder “beach glas”, som er glas, der blevet slebet af vandet og som kan have alle regnbuens farver. Det gik vi også og samlede, mens vi var, hvilket var rigtig sjovt, da det var lidt svært at spottte. Det var alt i alt bare super hyggeligt. Da vi kom hjem samlede vi alt glasset i en vase, som nu er min kollektion af “beach glass”. Den her helt fantastiske familie tog mig ind og gav mig et hjem, da jeg havde allermest brug for det. Jeg har det helt vildt godt hos dem og glæder mig rigtig meget til at fejre jul med dem i Mexico. Jeg er sikker på, at resten af mit år bliver helt fantastisk med dem i ryggen og jeg betragter dem som min anden familie.

​I skal have en kæmpe tak for at gøre det her muligt for mig, samt have givet mig muligheden for at møde min amerikanske familie.

​Tusinde tak og glædelig jul,

Anna

​​p.s det vedhæftet billede er af Katie taget på stranden

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...
Emilie - High School USA
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Emilie – High School USA
Jeg savner Danmark... ​I don't wanna lie to you, jeg savner Danmark. Ja, jeg har nu været afsted i lidt over to måneder, og jeg må indrømme at jeg en...