fbpx

Cecilie- High School Wales​

Cecilie- High School Wales​

Cecilie- High School Wales​

Hej MyEducation,

Så er det vist tid til at fortælle en lille historie fra mit ophold her i Wales/Swansea.

For et par uger siden Skypede jeg med min mor hjemme i Danmark. Hun fortalte mig at hun skulle opereres igen (tredje gang) og det gjorde mig selvfølgelig virkelig ked af det eftersom man bare gerne ville kunne være der og holde hende i hånden. Men vi ved jo alle sammen godt at der vil være tidspunkter hvor man bare savner folk derhjemme ekstra meget.

Heldigvis er jeg i den bedste værtsfamilie som i den svære periode bare var der for mig. De gav mig ekstra lange krammere, købte min yndlingschokolade med hjem til mig, og i det hele taget fik de mig bare til at grine og tænke på andre gode ting! Det fik mig virkelig til at tænke på hvor heldig jeg er at få lov til at komme ind i en familie i et andet land, og at de tager mig som deres egen.

I sidste ende ved jeg jo at min mor får det godt igen. Tænker også at det er en del af oplevelsen, at føle hvor meget man elsker, savner og holder af dem derhjemme.

Jeg håber virkelig alle derude har det godt hvor de nu end er, jeg har det i hvert fald mere end lækkert og nyder hvert øjeblik.

-Cecilie

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...