fbpx

Karen – High School Spanien

Karen – High School Spanien

Karen - High School Spanien

Så er det blevet tid til en lille opdatering om livet som udvekslingsstudent i Spanien

​Jeg er kommet ned til en helt fantastisk familie. De har taget rigtig godt imod mig, og jeg føler mig efterhånden som en del af familien. Det skal dog siges at det var en udfordring i starten at være i et andet land hvor man stort set ikke kan sproget. Der er dog gået et stykke tid og nu forstår jeg alt hvad der bliver sagt.

​Alt er dog ikke fryd og gammen. Jeg har haft det lidt svært ved at få et ordentligt forhold til den ene af mine ”søstre”. Vi er begge to lidt indadvendte og jeg tror at det er derfor vi aldrig virkelig har fået os et tæt forhold. Vi går dog begge to til håndbold og for et stykke tid siden spillede vores hold venskabskamp mod hinanden.

​Det var en rigtig god oplevelse fordi mit hold ikke har nogen liga, men også fordi det gav mig en fælles oplevelse med søsteren. Da vi kørte hjem fra kampen havde vi lige pludselig noget som vi kunne snakke om. Vi endte faktisk med at snakke om kampen, finter, kontra og andre håndboldtekniske ting i mere end en time. Jeg tror ikke at vi før havde snakket så længe sammen uafbrudt. Lige siden er vores forhold bare blevet bedre og bedre. Isen er for alvor blevet brudt, og det føltes virkelig fedt.

​Kæmpe stort knus fra Karen i Spanien

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...