fbpx

Ansøgningspakke England & Skotland

Du er oprettet i det system (ZAPP) hvor du skal lave din ansøgningspakke. Derfor har du modtaget en mail med flg. afsenderadresse:

noreply@gozapp.net

Du skal i første omgang oprette dig med password.

Når du kommer ind på systemet, vil du se der er 15 emner der skal besvares. Når der er et rødt/orange X ud for nogle punkter, betyder det, at de ikke er besvaret. Når du har besvaret, bliver det røde/orange X til en grønt flueben. Således kan du hele tiden overskue hvor langt du er kommet. Vi kan også se det og følge processen.

Eksemplet herunder viser at alle punkter undtagen nr. 12 er færdiggjort.

Punkterne 05, 09 og 11 skal henholdsvis din skole, engelsklærer og din læge udfylde. Sørg for at både skole og læge både underskriver og sætter stempel på, så der ikke er tvivl om, hvem der har udfyldt formularerne. Punkt 14 udfylder MyEducation efter et lille interview med dig.

Punkt 15 skal du se bort fra i første omgang. Formentlig bliver det ikke nødvendigt at du skal tage en ELTIS sprogtest.

Få dine forældre til at tage et portrætfoto af dig op ad en neutral lys baggrund. Du skal se direkte i kameraet, og både ansigt og krop skal vende direkte imod kameraet og du skal se ind i kameraet. Send billedet til os så skal vi beskære det og uploade det på side 01 i ansøgningspakken.

Bestil tid hos læge omgående – af erfaring ved vi at det kan være svært at få tider når der ikke er tale om akut opstået sygdom

Rigtig god fornøjelse med udarbejdelse af din ansøgningspakke

Kontakt os gerne hvis der er spørgsmål.