fbpx
Aldersgrænse: 12-17 år
Sprog: Fransk
Kollegium/ Værtsfamilie
05.04.20 - 24.10.20

Programmer og Aktiviteter

Antibes Essential // 12-17 år

På dette program, får du en god blanding af både undervisning og aktiver, samt en masse nye venner fra hele verden. Du vil have fransk undervisning om formiddagen, med max 15 elever pr. klasse, som er opdelt efter niveau. Om eftermiddagen vil der være forskellige ekskursioner og sociale aktiviteter, med de andre unge. Et program som er skruet rigtig godt sammen!

Antibes Essential + Dance & Fitness // 12-17 år

Kombinér programmet Antibes Essential, med 5 workshops om aftenen, som kun fokuserer på dans og fitness. Her får du alt den samme undervisning som i det normale Essential program. Men i stedet for generelle aktiviteter, er der stor fokus på dans og fitness. Så hvis det er noget, du går meget op i, vil vi klart anbefale dette program.

Antibes Essential + Sailing Plus program // 12-17 år

Kombinér programmet Antibes Essential, med 5 workshops om aftenen, som kun fokuserer på sejlsport. Hvis du er vil med vand, og sejlsport, er dette program helt fantastisk for dig.  Her får du alt den samme undervisning som i det normale Essential program. Men i stedet for generelle aktiviteter, er der stor fokus på sejl og vandsport. Så hvis det er noget, du går meget op i, vil vi klart anbefale dette program.

Antibes Premium Course // 12-17 (sommerperioden)

Skolen har et Premium program, som kun kører sommerperioden (juli-august). Programmet bliver kaldt premium, fordi der kun er 10 elever i hver klasse, så undervisningen bliver skræddersyet bedre til den individuelle elev. De studerende bliver også placeret på skolens lækre kollegium, som har egen pool. Der er samtidig skruet op for aktiviteterne, hvor alt er betalt. Aktiviteterne kan f.eks. være en tur til Monaco, sejlsport/vandsport, komme ud og sejle med “banana boat”, Flying Yoga, og meget mere.

 • Transfer er inkluderet i prisen!

Hvis du vil have mere intens undervisning, fede oplevelser og aktiviteter, samtidig bo rigtig lækkert, med egen pool og have alt med i prisen. Så er dette program lige noget dig!

01
UndervisnRegler og opsyn

Du må gerne færdes på egen hånd i Antibes i din fritid mellem 13.30 – 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.30. 16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude.

02
Indlogering og forplejning

I Antibes bliver du indlogeret på et af sprogskolens kollegier i et flersengsværelse (3-4 sengsværelse). Skolen anvender undervisningslokaler på flere af kollegierne, mens der er et enkelt kollegium, hvor der er inkluderet shuttle-service mellem sprogskole og kollegium. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

03
Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Antibes er af høj kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Der vil maks. være 15 elever i en klasse.

Det er muligt at tilkøbe 6 ekstra lektioner/uge, således at du vil modtage 26 lektioner/uge.

Bemærk, al undervisning foregår på fransk, og vi anbefaler derfor at man allerede kan lidt fransk.

04
Indlogering og forplejning

I Antibes bliver du indlogeret på et af sprogskolens kollegier i et flersengsværelse (3-4 sengsværelse). Skolen anvender undervisningslokaler på flere af kollegierne, mens der er et enkelt kollegium, hvor der er inkluderet shuttle-service mellem sprogskole og kollegium. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

Der er inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre I er på udflugt, i hvilket fald det vil være en madpakke.

 

Påske og efterårsferie

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Antibes uden for sommersæsonen, da skolen i Antibes også tilbyder kurser i påske- og efterårsferien.

 • K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 77.000 mennesker
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: Commune Libre du Safranier har sin egen borgmester
  • Eurostudy anbefaler:Den gamle bydel er meget charmerende med sine små snoede gyder og stræder som er fyldt med hyggelige restauranter, særprægede butikker, små torve og ikke mindst det lokale marked, Marche Provencal.
  • Det skal du spise i Antibes: Forkæl dig selv, og smag en ægte fransk Créme brûlée til dessert

 

Antibes – en by fyldt med charme!

​I hjertet af Côte d’ Azur, mellem Nice og Cannes, ligger den hyggelige by Antibes. Livlige boulevarder, hyggelige små snævre gader, fremragende strande, solbadede terrasser, shopping, gæstfri befolkning – alt til den perfekte sprogrejse!

Foruden ovenstående byder Antibes på en verdensberømt jazzfestival, den største yachthavn ved Middelhavet og enhver form for vandsport. Antibes er hjembyen for det traditionelle middelhavsliv med provencalske markeder, travle, små gader og historiske huse fulde af charme. Denne sprogrejse er perfekt for studerende, som har et basisniveau af fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige sommerlige omgivelser i det smukke Antibes.

Sprogskolen i Antibes

Sprogskolen i Antibes er en af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste uge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Antibes, 800 meter til centrum og 1,5 km fra de smukke strande.

Denne sprogskole er beliggende i en smuk provencalsk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster. Der bydes på 13 indendørs- og 4 udendørs klasselokaler, bibliotek, terrasse med havudsigt, trådløst internet og meget mere. Underviserne på skolen er alle universitetsuddannede, og de har stor erfaring i at undervise udenlandske studerende i deres modersmål.​ Skolen benytter flere kollegier rundt om i Antibes. Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!