Au Pair

Au Pair i USA - mere end bare børnepasning

Velkommen til Au Pair

Går du med en drøm om at bo i USA? Kan du lide at være sammen med børn? Så kan vores Au Pair program være lige det du søger. Når man hører om at være Au Pair tænker man ofte kun på børnepasning og rengøring, men Au Pair programmet er så meget mere end det. Læs mere her på vores hjemmeside og bliv meget klogere på hvad det vil sige at være Au Pair i USA

Vi tilbyder dig

  • 4 dages forberedelseskursus i hjertet af Manhattan
  • Fly tur/retur til værtsfamilien inkl. fly til New York og videre derfra
  • Personlig service
  • Fuld syge- og ulykkesforsikring, som er inkluderet i programafgiften
  • Læs å et amerikansk college/universitet under dit ophold
  • En programafgift, som er tjent ind på få uger
  • Mulighed for at flyve fra den lufthavn, der passer dig (tillæg kan forekomme)
  • 100% dansk organisation

Skulle du have lyst til at læse om at være Au Pair i USA, så der en masse inspiration at finde her på siden.

​Læs mere om prisen og hvad denne indeholder – Se Au Pair pris

​Du kan finde mere inspiration på vores Facebook side MyEducation18+. Siden finder du lige her.

​Du kan også følge vores Snapchat hvor bl.a. Au Pairs giver dig muligheden for at følge med i deres hverdag. Find vores snapchat ved at søge på Myeducationdk.

Au Pair i USA - Amanda med værtsfamilie

Jeg valgte MyEducation, fordi det var utrolig rart for både min familie og jeg at sætte ansigt på og komme ind og tale med jer inden sådan en stor beslutning skulle tages. I virkede rigtig professionelle og der var styr på alt. Det var nemt og overskueligt at lave ansøgningen og I var utrolig behjælpelige.

Amanda, Eagle River, AK, USA

Vil du have dit livs oplevelse?

Bliv en del af den amerikanske kultur

Au Pair USA - Baby pige i sandkasse

Alle vil gerne se fremmede lande og møde nye mennesker. Men for at lære et land og dets beboere rigtigt at kende, skal der mere til end en flybillet.

MyEducations Au Pair program giver unge mellem 18 og 26 år muligheden for at lære USA at kende gennem et kulturelt program.

Som Au Pair i USA bor du et år hos en amerikansk familie. Du skal hjælpe familien med alle de opgaver, der skal klares i en normal husholdning. Frem for alt skal du passe familiens børn.

Det ligger i sagens natur, at forudsætningen for at klare denne opgave er pålidelighed, en vis modenhed og erfaring med børnepasning.

Inden du har mødt din amerikanske værtsfamilie, kan du allerede vide dig sikker på én ting: Nøjagtig ligesom dig, ønsker din værtsfamilie kontakt til andre mennesker for derigennem at lære, forstå og berige sit liv. Det at bo sammen handler om tolerance, åbenhed og fortrolighed, der går begge veje.

Familien bliver gennem vores partnerorganisation nøje udvalgt. Medarbejderne har besøgt familien, indhentet referencer og personligt evalueret familiens seriøsitet og egnethed. Først herefter er familien optaget i vores program.

Det er klart, at et år som Au Pair i udlandet kommer til at forandre dig. Udover at blive flydende i engelsk, vil du også lære at klare dig selvstændigt i en ny kultur. Du vil vende hjem med en indsigt og med erfaringer, som du vil have glæde af i dit videre arbejds- og privatliv. Set på den måde har du i “de ubegrænsede muligheders land” chancen for at gøre dit ophold til udgangspunktet for en succesrig fremtid.​

Au Pair I udlandet - Leger med dreng

​MyEducations program er godkendt af de danske og amerikanske myndigheder.

Privat arrangerede Au Pair ophold i Amerika er illegale på grund af de gældende visumbestemmelser. Udover fængselsstraf og bøder må Au Pair’en regne med at blive udvist og nægtet indrejse på et senere tidspunkt. Derfor er det vigtigt, at du i forbindelse med et Au Pair ophold altid henvender dig til en anerkendt organisation.

Au Pair med EurAuPair

Vores amerikanske partnerorganisation, EurAuPair, er anerkendt som organisation i USA og har i mange år beskæftiget sig med at gennemføre kulturprogrammer. Dette giver dig en ekstra garanti for, at du får en pålidelig formidling og vejledning, der er til at stole på. Læs mere om EurAuPair på deres hjemmeside, klik her.​

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøg nu