Ansøgning

Skal du af sted?

Ansøgning til Au Pair

Inden du udfylder ansøgningskemaet, anbefaler vi, at du læser om de krav, der stilles til Au Pairs. Læs om kravene her.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi dig infobrev med link og vejledning til udfyldelse af Au Pair ansøgningspakken.

Når vi modtager dine ansøgningspapirer gennemgår vi dem og indkalder dig til interview. Dette interview koster kr. 300,- og kan finde sted i følgende byer: København · Århus · Vejle · Odense · Aalborg.

Efter interviewet begynder vores organisation i USA at finde dig en passende værtsfamilie. Når den er fundet vil værtsfamilien ringe eller skrive til dig, og I kan lære hinanden lidt bedre at kende, og du kan høre mere om arbejdsopgaverne, børnenes alder etc.

Hvis begge parter er positive er du placeret, og så begynder processen med at søge visum, få flybilletter, forsikringspapirer og anden vigtig information om at være Au Pair i USA.

Den gennemsnitlige formidlingstid er på ca. 3 til 4 måneder. Din ansøgning bliver forelagt forskellige familier til udvalg, og afgørelsen ligger hos familien og dig.

Hvis du allerede kender en familie, der vil have dig som Au Pair, så oplys dette sammen med din ansøgning. Denne familie vil så blive kontaktet af vores partnerorganisation for officielt at blive optaget i programmet.

Når en familie har valgt dig, skal programafgiften betales.​

Au Pair - Tilmeldning til infomøde - Dreng med legoklodser
Au Pair ansøgning - Legeklodser
  • Hvis du ikke har dansk nationalitet har du så opholdstilladelse?
  • Beskriv dig selv, dine hobbies, interesser etc.

Ikke helt sikker?