Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen er ikke kompliceret men vejen til den rigtige familie kræver tålmodighed:

Det første du skal gøre er at udfylde en ansøgningformular, så vi får nogle grundlæggende oplysninger om dig. Når vi har modtaget din ansøgningsformular, ringer vi til dig. Herefter modtager du en mail med adgang til din ansøgningspakke.

Når du skal i gang med at udfylde din ansøgningspakke er det vigtigt du betragter det hele som en jobansøgning og du skal derfor fremstå så god som muligt. Alt hvad du udfylder og skriver skal naturligvis være med henblik på at blive kontaktet af en værtsfamilie, som gerne vil have dig som deres Au Pair. Det tager tid at udfylde alle dokumenterne – nogle bruger flere måneder mens andre kan blive færdig i løbet af et par uger. Det afhænger selvfølgelig af hvor meget tid man har og hvordan man arbejder bedst.

Når alle ansøgningsdokumenterne er udfyldt, skal du som det sidste til et interview. Interviewet er en del af din forberedelsesproces, men det er også en del af din ansøgning, da det er med til at give os et helhedsindtryk af dig som person.

Til sidste gennemgås din ansøgning og ser den tilfredsstillende ud, bliver den sendt til vores partnerorganisation i USA. De tager et sidste kig på ansøgningen og kommer med eventuelle rettelser. Når ansøgningen er endeligt godkendt kommer din profil online, så godkendte værtsfamilier har mulighed for at læse den. Synes de om dig og din ansøgning kontakter de dig, så I har mulighed for at tale lidt sammen. Nogle gange er kemien der med det samme og andre gange skal man tale med flere værtsfamilier inden begge parter føler det er det helt rigtige.

 

Når du har fundet den rette værtsfamilie og I begge er enige, bliver I et “match”, og vi kan begynde forberedelserne til at få dig til USA som Au Pair. Her begynder processen med at søge visum, få flybilletter, forsikringspapirer og anden vigtig information om at være Au Pair i USA og det er også på dette tidspunkt at programafgiften skal betales.

Du skal regne med at det godt kan tage tid at finde den rigtige værtsfamilie – mange bruger op til 3-4 måneder, hvorfor vi anbefaler dig at starte ansøgningsprocessen minimum 6 mdr. inden du ønsker at rejse.

Hvis du allerede kender en familie, der vil have dig som Au Pair, så oplys dette sammen med din ansøgning. Denne familie vil så blive kontaktet af vores partnerorganisation for officielt at blive optaget i programmet.

Det er svært at garantere et bestemt afrejse tidspunkt, da dette afhænger af hvornår du matcher med en familie. Men jo bedre tid du ansøger i desto større sandsynlighed er der for at du kan komme afsted den ønskede måned.

Au Pair ansøgningskrav - Pige svømmer med Au Pair
inspirations (1)

Vil du have dit livs oplevelse?