Din tid i USA

Din tid i USA

Forberedelse i New York

Det er vigtigt for os, at du bliver gjort fortrolig med dit nye liv i USA på en optimal måde. Dit ophold starter derfor med et fem dages forberedelseskursus på Manhattan, New York, kun 100 meter fra Central Park.

Her bliver du blandt andet sat ind i den kulturelle og samfundsmæssige praksis i dit værtsland. Inden afrejse vil du få en bog af os, som vil blive gennemgået.

Således kan du allerede inden din afrejse forberede dig bedst mulig til dette forløb og derved få mest muligt ud af det. Samtidig vil du lære andre unge fra hele verden at kende, som også starter deres Au Pair ophold med kurset i New York. Vores erfarne medarbejdere forklarer på forberedelseskursuset alt, hvad der er værd at vide om barnepleje, børnepasning og førstehjælp.

Du vil også få rig mulighed for at tale med dine medstuderende uden for undervisningen. Tidsplanen er lagt således, at der også er tid til en hyggelig sightseeingtur i bus i “The Big Apple” i fællesskab med de andre Au Pairs, men der er også tid til at kunne tage ud og opleve byen på egen hånd eller i mindre grupper. Opholdet i New York er med i prisen og inkluderer både overnatning og forplejning.

Efter dette forberedelseskursus vil du føle dig bedre rustet til at klare de udfordringer, du måtte møde som Au Pair og også helt klar til at komme ud til din værtsfamilie og for alvor starte dit ophold i USA.

På vores samarbejdspartners hjemmeside kan du læse meget mere om de informative og spændende dage i New York, samt meget andet lige her.

Au Pair - Maria til forberedelse i New York
Au Pair i USA - New York

Vil du have dit livs oplevelse?
Au Pair - Forberedelse til USA - Dreng gynger

Arbejdet

Det egentlige arbejde som Au Pair kræver at du kan lide at passe børn. Først og fremmest skal du nemlig koncentrere dig om familiens børn. Alt efter hvor gamle de er, skal du lege med dem, lave mad til dem, køre dem i skole, lægge dem i seng eller ganske enkelt passe på dem, mens de leger eller sover. Let husarbejde såsom indkøb eller forberedelse af måltider hører ligeledes til de opgaver, du skal tage dig af. Du får naturligvis dit eget værelse og fuld kost hos din værtsfamilie under dit ophold.

Løn

Du får løn som Au Pair. Din løn er fastsat til $195,75 om ugen og skal dække dine personlige udgifter under dit ophold. Din arbejdstid er fastlagt i kontrakten til at være 40-45 timer om ugen. Du må maksimalt arbejde 10 timer om dagen.

Du har 1½ dag fri om ugen . Derudover har du én friweekend (gældende fra fredag eftermiddag til mandag morgen) om måneden samt to ugers betalt ferie i løbet af dit ophold. Hvordan du ønsker at bruge din fritid og ferie er selvfølgelig helt op til dig.

​Lønnen er oftest skattefri i USA.​ Din Community Counselor vil kunne fortælle dig mere om skatteregler når du først er kommet derover.

Ovenstående er regler udstedt af US Department of State og skal overholdes af alle værtsfamilier.

Au Pair pris - Legetøj Friends
Au i udlandet - Bøger og klodser

Studie

​Den amerikanske regering kræver, at Au Pairs tilegner sig kulturel og akademisk viden under deres ophold.

Som Au Pair kræves det derfor at du tilmelder og på tilfredsstillende vis gennemfører en række fag på et amerikansk universitet. Fagene skal være relateret til amerikansk kultur, værdier, historie, geografi, politik eller kunst.

Din værtsfamilie dækker dine udgifter i forbindelse med dine studier (op til $500).

Du kan læse mere om kravene til at studere under dit ophold på EurAupairs hjemmeside kl​ik her.​