fbpx
Aldersgrænse: 14-17 år
Sprog: Tysk
indlogering: Værtsfamilie
7.6.20 - 2.8.20

Programmer og Aktiviteter

Sommer kursus // 14-17

Sprogskolen

Sprogskolen i Augsburg er beliggende i det smukke bycentrum, som giver en central placering for alle studerende. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte og seriøse på det tyske marked, og de sætter en stor ære i at levere den bedste undervisning sammen med gode faciliteter for de studerende.

Sommer kursus // 14-17

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet 3 aktiviteter pr. uge foruden undervisningen, og herunder kan nævnes fx sightseeing, sport, shopping, kulturelle besøg til seværdigheder og meget mere. Vær opmærksom på, at der på denne sprogrejse ikke er inkluderet aftenaktiviteter. Dette betyder, at du vil have dine aftener hos din tyske værtsfamilie sammen med de øvrige studerende, der bor hos værtsfamilien. Der inkluderet 1 heldagsekskursion i weekenden fx til München. Dette giver en enestående mulighed for at se nærmere på andre byer og områder under din sprogrejse.

Sommer kursus // 14-17

I sprogrejsen til Augsburg er følgende inkluderet

 • MyEducation’s International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Indlogering hos værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
 • 3 eftermiddagsaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge
 • Kursusbevis ved afslutning
01
Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Augsburg er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er som regel 5-12 elever i en klasse og maks. 15.

02
Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til Augsburg vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge), af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis bustransport er nødvendig til/fra værtsfamilien vil sprogskolen, udlevere et buskort uden beregning.

Denne sprogrejse til Augsburg er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke.​

03
Regler og opsyn

Personale fra sprogskolen holder opsyn med de unge under kursus og de organiseret aktiviteter. De unge må gerne færdes på egen hånd, fx gå rundt i Augsburg i deres fritid. Augsburg er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til at følges med andre og man skal overholde tidspunktet man skal være hjemme på. Unge på 14-15 år skal være hjemme senest kl. 21 og unge på 16-17 år skal senest være hjemme kl. 22.

04
Transfer-service

Ved ankomst til München lufthavn er det muligt at bestille transfer-service, således at du vil blive hentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til værtsfamilien i Augsburg, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske mellem 9-18

K​ort og godt

 • Indbyggertal: 275.000 indbyggere
 • Sprog: Tysk
 • Fun fact: Augsburg ligger på den sydtyske turistvej Romantische Straße.
 • Eurostudy anbefaler:  Domkirken i Augsburg er helt klart et besøg værd
 • Det skal du spise i Augsburg: Når man er i Tyskland må man prøve sauerkraut som er landets nationalret.

 

Augsburg – Sydtysk charme i de smukkeste rammer.

​Augsburg er beliggende i det sydlige Tyskland, men kun ca. 30 minutters transport til München. Byen har et indbyggertal på intet mindre end 250.000 personer. Augsburg er den tredjestørste by i Bayern, og den har en charme, der ikke kan sammenlignes med noget andet sted i Tyskland.

Livet i Augsburg er meget afstressende og på ingen måde hektisk, som man tit kan opleve det i større byer. Overalt i Augsburg finder du hyggelige springvand, mennesker der sidder og hyggesnakker på cafeer, eller studerende der afholder en lille fodboldkamp i én af byens mange smukke parker. I renæssancetiden var Augsburg centrum for arkitektur, musik og kunst. Den berømte maler Holbein, og ikke mindst komponisten Mozart, boede i byen i perioder af deres liv.

Augsburg er simpelthen den perfekte destination for en sprogrejse til Tyskland, hvis du gerne vil opleve sydtysk charme, kultur og gæstfrihed.

Sprogskolen i Augsburg

​Sprogskolen i Augsburg er beliggende i det smukke bycentrum, som giver en central placering for alle studerende. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte og seriøse på det tyske marked, og de sætter en stor ære i at levere den bedste undervisning sammen med gode faciliteter for de studerende.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!