Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år fra store dele af verden.

Lige nu mangler vi værtsfamilie til:

Bliv værtsfamilie - Flag
CarloItaliensk 16 – årig dreng – ankomst medio august

Carlo kommer fra det nordlige Italien og bor sammen med sine forældre og sin storebror. Sammen med sine forældre har han rejst en del. Om sommeren kan de godt lide at sejle og finde dejlige steder langs kysten, hvor de kan bade. De har også rejst til forskellige lande i Europa som Scotland, Tyskland Holland og Spanien. Om vinteren tager de ofte på skiferie i Alperne.

I skolen kan Carlo rigtig godt lide matematik og fysik/kemi og har også haft filosofi. Han har også haft engelsk i 11 år. Han har ofte så travlt i skolen, at han ikke altid har haft tid til at dyrke sine hobbier. Siden han var 4 år har han dog dyrket judo og det er blevet en stor del af hans liv. Han træner 5 gange om ugen.

I fritiden kan han også godt lide at være sammen med sine venner, lytte til musik og bare hænge ud med dem.

Han glæder sig til at opleve, hvad danske teenagere laver og hvilken sport de dyrker. Hans bror har været udvekslingselev i Sverige, men Carlo har valgt Danmark, som han synes ser ud til at have en smuk natur.

Kunne du tænke dig at blive værtsfamilie for Carlo, kontakt Birgit på: Birgit@myeducation.dk

Bliv værtsfamilie - Flag
FabioItaliensk 16 – årig dreng – ankomst medio august

Fabio kommer fra en lille by på Sardinien, hvor næsten alle kender hinanden. Han bor sammen med sine forældre og sin storebror.

Han beskriver sig selv som værende nysgerrig og ivrig efter at kende nye måder at leve på og derfor har han valgt at tage på udveksling. Han har tre gange deltaget i en slags camp, hvor han er kommet til at kende unge fra en stor del af Europa – en rigtig spændende oplevelse.

I fritiden kan Fabio godt lide at dyrke sport, især basketball har hans store interesse. Han kan også godt lide fodbold. Da han bor tæt på havet elsker han også de fantastiske strande på Sardinien og om vinteren er han vild med at stå på ski i bjergene.

Han kan også godt lide at lave mad og har lært sig selv mange forskellige retter i de seneste år.

Fabio er vild med at være sammen med sine venner i fritiden og i weekenderne har han mere tid til at være sammen med familien.

Han glæder sig til at bo hos en dansk familie, hvor han kan lære mere om den danske kultur.

 

Kunne du tænke dig at blive værtsfamilie for Fabio, kontakt Birgit på : Birgit@myeducation.dk

Ansøg om at blive værtsfamilie