fbpx

Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år fra store dele af verden.

Lige nu mangler vi værtsfamilier til følgende elever, alle med ankomst i august

Georgia G. 16 år fra ItalienAnkomst i august

Georgia er 16 år og kommer fra en lille by og hun kan godt lide byen, hvor de bor, da der er stille og fredeligt. Hun bor sammen med sine forældre og sin lillebror, familien har også en hund og en kat.

Georgia går på en skole, hvor der er meget fokus på naturvidenskabelige fag, men hun er egentlig mest glad for historie, litteratur og engelsk. Hun har haft engelsk i 6 år og tysk i 5 år.

I sin fritid går hun til fitness to gange om ugen for at holde sig i form og hun kunne også godt tænke sig at begynde at spille volleyball næste år. Hun er også vild med at gå til spejder, det har hun gjort siden hun var 9 år. Selvfølgelig elsker hun også bare at hænge ud med sine venner, gå på cafe og om sommeren at dykke og svømme.

Georgia er også vild med at bage kager – muffins, småkager og brownies. Hendes familie elsker, når hun lave Pasta Carbonara og hun glæder sig til at lave dette til sin danske familie.

Hun har valgt at komme til Danmark, da hun synes, at landene i Skandinavien er meget mere organiserede end i Italien.

Hun vil gøre alt for, at hendes danske familie også vil få noget godt ud af at have hende boende.

Bliv værtsfamilie for Georgia ved at trykke her 

Diego – italiensk 16- årig dreng Ankomst i august 2020

Diego bor sammen med sine forældre og sin storebror. De bor lidt ude på landet, så Diego nyder også at færdes i naturen, gå lange ture og i det hele taget nyde de forskellige årstider udendørs.

I skolen kan han rigtig godt lide sprog, filosofi og computer videnskab. Han har haft engelsk i 11 år, kinesisk 3 år og tysk i 3 år.

I sin fritid kan han godt lide at være sammen med sine venner, cykle ture eller lytte til musik. Han holder også meget af at læse og tegne i sin fritid. Han er medlem af en fodboldklub har spillet fodbold siden han var 6 år. Han er også medlem af en klub, der er med til at lave aktiviteter for børn i sommerferien. Her han de sidste 2 år arbejdet som frivillig.

Diego glæder sig til at møde en ny kultur og dele sin italienske kultur med en dansk værtsfamilie.

Bliv værtsfamilie for Diego ved at trykke her 

Georgia M. 16 år fra ItalienAnkomst i august

Giorgia kommer fra Sardinien og bor sammen med sine forældre og sin lillebror på 12 år. Familien har også 2 store hunde som Giorgia holder meget af.

Hun er meget interesseret i sin skole og får rigtig gode anbefalinger herfra. Hun elsker matematik og fysik og har også givet ekstraundervisning til en yngre elev i skolen. Hun er meget social og vil rigtig gerne arbejde i team.

Hun har haft engelsk i 11 år og fransk i 3 år.

I sin fritid går hun meget op i at holde sig i form og går to gange om ugen i fitnesscenter. Hun kan også godt lide mode, hænge ud med sine venner og bruge tid sammen med sin familie. Hendes forældre arbejder meget, så hun har også flere jobs som hun skal klare derhjemme inden de kommer hjem. Familien holder også meget af at rejse og har sidst været på tur til Rom.

Sammen med sin familie laver hun også tit mad – elsker pizza!

Nu glæder hun sig til at komme til Danmark og lære en ny kultur at kende, møde nye mennesker og frem for alt at prøve at blive en del af en dansk famile.

 

Bliv værtsfamilie for Georgia ved at trykke her 

Ansøg om at blive værtsfamilie