Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år fra store dele af verden.

Lige nu mangler vi værtsfamilie til:

Francesco - 16- årig italiensk dreng – ankomst medio august 2019

Francesco kommer fra Sardinien. Han bor sammen med sine forældre og sin søster på 19 år, som skal i gang med at læse på universitetet. I sin fritid kan Francesco rigtig godt lide at dyrke sport, mange forskellige slags sport har hans interesse. Han spiller fodbold, men kan også godt lide at spille basket, volleyball, rugby og håndbold, så derfor går han også på en skole, der har stor fokus på idræt.Udover sin interesse for sport, kan Francesco også godt lide at lave mad og hjælper selvfølgelig til derhjemme med forskellige huslige pligter. Sammen med familien har Francesco besøgt forskellige europæiske lande som Frankrig, Spanien og England. Han vil meget gerne på udveksling i Danmark, da han synes, at det virker som et meget velorganiseret land og han er meget nysgerrig efter at lære at tale  sproget, så derfor glæder han sig til at blive en del af en dansk familie.

Klik her for at blive værtsfamilie for Francesco  

Alessia – 16-årig italiensk pige – ankomst medio august 2019

Alessia kommer fra Norditalien og bor sammen med sine forældre og sin lillebror. Hun går på et gymnasium, hvor der er meget fokus på naturvidenskabelige fag, som har hendes store interesse. Faktisk tænker hun på at uddanne sig til at blive jordemoder, når hun bliver ældre. I sin fritid har hun danset en hel del, både ballet og gymnastik – det har hun faktisk gjort de sidste 10 år, men har lige haft en pause, da hun også har brugt megen tid på frivilligt arbejde med børn, som hun elsker. Siden maj 2018 har hun været frivillig i Røde Kors i Italien. Her møder hun mange nye mennesker og synes, at hun er med til at gøre en forskel. Når hun har fri kan hun også godt lide at besøge museer, da kunst også interesserer hende meget. Hun er også meget til udeliv – kan godt lide at komme på trekking og hike i bjergene enten med forældre eller venner. Hun har valgt at komme på udveksling, da hun elsker at udforske nye lande og deres kulturer. Hun blev specielt optaget af Danmark, dets natur og skolesystemet. Nu glæder hun sig meget til at blive en del af en dansk familie og lære meget mere om Danmark.

Klik her for at blive værtsfamilie for Alessia 

Feliciano – 16- årig italiensk dreng – ankomst medio august 2019

Feliciano kommer fra Norditalien, hvor han bor sammen med sine forældre. Han beskriver sig selv som værende meget social, hårdtarbejdende og nysgerrig efter at lære om andre kulturer. I skolen kan han godt lide alle fag, specielt de naturvidenskabelige fag som biologi og matematik. Han er god til alle fag og kan godt lide sin skole. Skolen fokuserer også en del på musik og det passer ham rigtig godt. Han har spillet saxofon, både tenor og baryton saxofon, i 4 år og har startet et lille band, som er meget berømt i den by han kommer fra og faktisk også i det meste af Italien. I skolen spiller han også saxofon med en lærer og hans bedste ven. Udover at være interesseret i musik kan Feliciano også rigtig godt lide sport. Han har dyrket judo i 10 år og har spillet fodbold, basket, volleyball og bordtennis sammen med venner. Sidste år tog han et dykkercertifikat. Han har altid været fascineret af Danmark – et lille land med et smukt landskab og et folk, som han gerne vil lære at kende. Han glæder sig til at kunne dele lidt italiensk kultur med den danske i en sød dansk familie.

Klik her for at blive værtsfamilie for Feliciano

Ansøg om at blive værtsfamilie