Vi søger værtsfamilier til...

​Herunder finder du en liste over de elever, som snart kommer til Danmark, og som vi søger værtsfamilie til.

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Christopher fra Tyskland- Ankomst august

Christopher er 16 år og kommer fra en by i den sydvestlige del af Tyskland. Han bor sammen med sine forældre, hans mor er tysker og faderen dansker, men har boet i Tyskland i 22 år og begge arbejder indenfor møbelbranchen. Han har en ældre broder på 24 år, som bor i egen lejlighed i samme by.

Christopher går på en High School, som ligger 15 km fra hans bopæl. I skolen kan han rigtig godt lide at beskæftige sig med samfundsfag ”Sozialkunde”, historie og engelsk. Han har haft engelsk i 6 år i skolen.

I sin fritid laver han mange forskellige ting. Han arbejder i en slags byråd for unge mennesker, som mødes en gang om måneden for tale om, hvilke tiltag de kan organisere for unge i byen. De har f.eks været med til at bygge et grillsted ude i skoven og har været med til at bygge et parkområde, hvor man kan dyrke forskellige sportsgrene.

Han arbejder også for en katolsk ungdomsorganisation, en slag spejderorganisation, hvor de arrangerer events og camps i ferierne.

Christopher har også dyrket atletik, men er stoppet med det og har i stedet gået til ridning i de sidste par år. Han har ikke troet, at det var så krævende en sport, men han synes, at det er rigtig sjovt. Udover at gå til ridning er han også rigtig glad for at gå til dans. Siden 2015 har han danset standard danse som vals, jive og disco fox og er to gange blevet udnævnt til ”Ballkönig”, hvor han skulle holde tale for ca. 800 mennesker. Dette viser noget om, hvor udadvendt en person han er og hvor glad han er for at sammen med andre mennesker.

Han håber på mange gode oplevelser i Danmark og håber på at finde en god dansk værtsfamilie fuld af humor

​​Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Christopher så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Karen fra Mexico- Ankomst august

Karen er 16 år og kommer fra Mexico. Hun kommer fra en familie bestående af far, mor og en yngre bror på 12 år.

Hun betragter sig selv som værende en meget positiv og udadvendt pige. Hun siger om sig selv, at hun altid ser glasset som værende halvfyldt i stedet for halvtomt. 

Hun er meget hjælpsom og kan godt lide at være noget for andre – hun prøver altid at hjælpe andre, når det er nødvendigt.

I skolen har hun haft engelsk i 10 år, fransk i 3 år og dansk i 3 måneder!

Karen er også en meget aktiv pige. Hun kan rigtig godt lide at dyrke sport og træne, især tennis holder hun meget af – hele familien spiller tennis og laver mange andre aktiviteter sammen. Næsten hver søndag samles hele familien med bedsteforældrene og hygger sig og spiser sammen.

Hovedårsagen til, at Karen vil på udveksling i Danmark er ønsket om at lære en helt ny familie at kende og blive en del af dem, og gennem dem lære om en ny kultur med alle dens traditioner. Hun glæder sig rigtig meget til også at blive god til det danske sprog.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Karen så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Anne fra Tyskland - Ankomst august

Anne er 16 år og bor sammen med sine forældre og en storebror. Hun bor i en lille landsby i den nordlige del af Tyskland.

Hun bor på en slags gård, hvor familien har får og en hest. Anne har travlt om foråret med at hjælpe til med de små lam og om sommeren kan hun godt lide at ride på deres hest. I det hele taget elsker hun dyr, især hunde. Eftersom hun bor lidt langt ude på landet er der ikke nogen skole i deres lille landsby, så hun tager hver dag bussen ca. 18 km for at komme i skole. 

​Det betyder også, at hun er vant til at komme tidligt op om morgenen og kommer lidt sent hjem. Anne har desuden haft engelsk i 8 år i skolen 

Hun vil rigtig gerne være sammen med sine kammerater og har især to piger, som hun nyder at være sammen med. De hygger sig ofte med at lave mad.

Anne holder meget af vandsport. Hun går til svømning en gang om ugen og kunne rigtig godt tænke sig at prøve at windsurfe, når hun kommer til Danmark. Det har hun aldrig prøvet! I det hele taget kunne hun godt tænke sig at prøve meget nyt, når hun kommer på udveksling. Hun er frisk på at prøve mange aktiviteter. 

Hun har siden hun var 5 år været på skiferie med sin familie og har både stået på ski og på snowboard.

I sin fritid har Anne også haft arbejde på forskellige restauranter, hvor hun har serveret og vasket op og har endda spillet en smule piano.

Anne glæder sig meget til at prøve en del af en ny familie og glæder sig også til at lære dansk.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Anne så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Regina fra Mexico - Ankomst august

Regina kommer fra en lille by i Mexico, tæt på hovedstaden. Hun kommer fra en familie bestående af far, mor og en yngre bror på 13 år. Hun har i skolen haft engelsk i 9 år, fransk i 3 år og hun har allerede forsøgt at lære dansk i 1 år! 

Hun kan rigtig godt lide historie og matematik, fordi hun føler, at hun lærer noget nyt hver dag i disse fag. Da hun var yngre drømte hun om at blive dyrlæge, men det var nok blot fordi hun er meget glad for dyr. 

I dag har hun besluttet, at hun vil læse til arkitekt. Hun synes, at det er meget fascinerende, at hver enkelt bygning har sin egen personlighed, ikke blot på grund af arkitekten, men er også påvirket af vejret og det folk og den kultur, hvor bygningen er placeret.

Regina er meget aktiv og elsker at dyrke sport. Hun har dyrket tennis siden hun var 6 år gammel og kan også lide mange andre sportsgrene. Hun synes, at alle burde dyrke en eller anden form for sport. Ikke blot fordi det er sundt, men også fordi sport kan medvirke til at udvikle en konkurrenceside i os som man kan have gavn af i mange sammenhænge, når man skal kæmpe for at opnå noget.

Sammen med sin familie besøgte hun for to år siden København og de oplevelser hun havde der var meget spændende, så hun har valgt at blive udvekslingsstudent i Danmark og glæder sig til at lære mere om dansk kultur og traditioner.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Regina så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk