Vi søger værtsfamilier til...

​Herunder finder du en liste over de elever, som snart kommer til Danmark, og som vi søger værtsfamilie til.

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Paula – 15  årig pige fra Tyskland – 5 mdr. – ankomst januar 2018

Paula bor i Midttyskland sammen med sine forældre og to søskende, en ældre og yngre bror. Hendes ældste søster er flyttet hjemmefra. Familien har flere kæledyr, en kat, en kanin og et marsvin. Paula elsker dyr og er sammen med sine brødre med til at passe dem.

Paula går i en almindelig Folkeskole og er meget glad for fysik, kemi og matematik. Hun synes, at hun går i en meget god klasse og har mange gode venner i klassen.

I sin fritid kan Paula rigtig godt lide at dyrke hockey, her har de et rigtig godt sammenhold og deltager ofte i turneringer. Udover hockey kan Paula også godt lide at være sammen med venner, shoppe, gå i biografen og lytte til musik.

Hun har rejst meget i Europa sammen med sin familie og har ofte besøgt Danmark. Når familien rejser sammen er det med campingvogn og det elsker Paula.

Hun vil rigtig gerne prøve at bo i Danmark og lære at snakke dansk, så hun håber på, at der er en familie, der har lyst til at åbne deres hjem for hende.

Hvis du er interesseret I at være værtsfamilie for Paula, kan I kontakte Birgit på: Birgit@myeducation.dk eller på telefon nr. 20 60 36 41

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk