Vi søger værtsfamilier til...

​Herunder finder du en liste over de elever, som snart kommer til Danmark, og som vi søger værtsfamilie til.

Kunne du og din familie tænke jer at blive værtsfamilie i Danmark for en af dem, så udfyld vores ansøgningsskema herunder og e-mail det til os på info@myeducation.dk.

Vi vender herefter tilbage til dig og godkendelsesprocessen går i gang.

ANSØGNINGSKEMA​

Xhenis fra Italien- Ankomst august

Xhenis er 17 år og kommer fra Italien. Hun er født og opvokset i Italien, men hendes forældre kommer fra Albanien, så derfor hendes lidt specielle navn. Hun foretrækker at kalde sig selv Jenny, det er lidt lettere.

Hun kommer fra en familie bestående af far, mor og en lillesøster på 12 år. Familien har også en lille hamster. I skolen studerer Xhenis økonomi, turisme og sprog, som hun går højt op i. Hun arbejder meget hårdt med sin skole og hendes bedste fag er engelsk, historie og samfundsfag. Hun har haft engelsk i 6 år og spansk i 6 år. Når hun bliver ældre kunne hun godt tænke sig at beskæftige sig med marketing og reklamer.

I sin fritid kan Xhenis godt lide at læse, se film og lytte til musik. Hun elsker også at shoppe med veninderne.

Hun kan også godt lide at spille volleyball, men vil også gerne prøve nogle nye sportsgrene som kunne indbefatte noget med vandsport som f.eks kajakroning og sejlsport nu vi er så tæt på havet.

Xhenis ser frem til at opleve den danske historie og kunst og vil gerne besøge historiske steder og byer som Odense og Skagen og se Frederiksborg slot. Hun har set filmen ”Den danske pige” og glæder sig til måske at opleve København.

Hun glæder sig til at lære nye mennesker at kende og til at lære et nyt sprog.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Xhenis så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Christopher fra Tyskland- Ankomst august

Christopher er 16 år og kommer fra en by i den sydvestlige del af Tyskland. Han bor sammen med sine forældre, hans mor er tysker og faderen dansker, men har boet i Tyskland i 22 år og begge arbejder indenfor møbelbranchen. Han har en ældre broder på 24 år, som bor i egen lejlighed i samme by.

Christopher går på en High School, som ligger 15 km fra hans bopæl. I skolen kan han rigtig godt lide at beskæftige sig med samfundsfag ”Sozialkunde”, historie og engelsk. Han har haft engelsk i 6 år i skolen.

I sin fritid laver han mange forskellige ting. Han arbejder i en slags byråd for unge mennesker, som mødes en gang om måneden for tale om, hvilke tiltag de kan organisere for unge i byen. De har f.eks været med til at bygge et grillsted ude i skoven og har været med til at bygge et parkområde, hvor man kan dyrke forskellige sportsgrene.

Han arbejder også for en katolsk ungdomsorganisation, en slag spejderorganisation, hvor de arrangerer events og camps i ferierne.

Christopher har også dyrket atletik, men er stoppet med det og har i stedet gået til ridning i de sidste par år. Han har ikke troet, at det var så krævende en sport, men han synes, at det er rigtig sjovt. Udover at gå til ridning er han også rigtig glad for at gå til dans. Siden 2015 har han danset standard danse som vals, jive og disco fox og er to gange blevet udnævnt til ”Ballkönig”, hvor han skulle holde tale for ca. 800 mennesker. Dette viser noget om, hvor udadvendt en person han er og hvor glad han er for at sammen med andre mennesker.

Han håber på mange gode oplevelser i Danmark og håber på at finde en god dansk værtsfamilie fuld af humor

​​Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Christopher så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Karen fra Mexico- Ankomst august

Karen er 16 år og kommer fra Mexico. Hun kommer fra en familie bestående af far, mor og en yngre bror på 12 år.

Hun betragter sig selv som værende en meget positiv og udadvendt pige. Hun siger om sig selv, at hun altid ser glasset som værende halvfyldt i stedet for halvtomt. 

Hun er meget hjælpsom og kan godt lide at være noget for andre – hun prøver altid at hjælpe andre, når det er nødvendigt.

I skolen har hun haft engelsk i 10 år, fransk i 3 år og dansk i 3 måneder!

Karen er også en meget aktiv pige. Hun kan rigtig godt lide at dyrke sport og træne, især tennis holder hun meget af – hele familien spiller tennis og laver mange andre aktiviteter sammen. Næsten hver søndag samles hele familien med bedsteforældrene og hygger sig og spiser sammen.

Hovedårsagen til, at Karen vil på udveksling i Danmark er ønsket om at lære en helt ny familie at kende og blive en del af dem, og gennem dem lære om en ny kultur med alle dens traditioner. Hun glæder sig rigtig meget til også at blive god til det danske sprog.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Karen så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Martina fra Italien - Ankomst august

Martina er 16 år gammel og kommer fra en by i Midtitalien. Hendes by er omgivet af bjerge og Martina elsker at gå ture i det smukke landskab, i skovene og bjergene.

Martina kommer fra en familie bestående af mor, far og en storesøster på 26 år. Hun har et meget tæt forhold til sin storesøster, som er handicappet og stadig bor hjemme. Familien har også en kat, som Martina holder meget af.

Martina holder også meget af at lave mad, desserter og kager og selvfølgelig også pizza og pasta J

Udover at gå ture i naturen og være sammen med familien har Martina også en hobby, som hun holder meget af. Hun elsker at komme ud til kysten i weekenden og sejle. Da hun var yngre startede hun med at sejle optimistjoller, men er senere gået over til større både.

Hun elsker at komme på havet på om sommeren og om vinteren. Hun har også taget kurser i flere discipliner og har dyrket sejlsport i flere år.

Martina har også deltaget i sommer camps for yngre børn, hvor hun har været med til at arrangere lege og aktiviteter for dem.

Martina har valgt at blive udvekslingselev i Danmark, da hun har hørt fra mange personer, at det er et smukt land og det, der gør Danmark til noget særligt er befolkningen, så hun glæder sig til at lære mere om danske traditioner og kultur. Hun er allerede begyndt at træne lidt dansk.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Martina så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Anne fra Tyskland - Ankomst august

Anne er 16 år og bor sammen med sine forældre og en storebror. Hun bor i en lille landsby i den nordlige del af Tyskland.

Hun bor på en slags gård, hvor familien har får og en hest. Anne har travlt om foråret med at hjælpe til med de små lam og om sommeren kan hun godt lide at ride på deres hest. I det hele taget elsker hun dyr, især hunde. Eftersom hun bor lidt langt ude på landet er der ikke nogen skole i deres lille landsby, så hun tager hver dag bussen ca. 18 km for at komme i skole. 

​Det betyder også, at hun er vant til at komme tidligt op om morgenen og kommer lidt sent hjem. Anne har desuden haft engelsk i 8 år i skolen 

Hun vil rigtig gerne være sammen med sine kammerater og har især to piger, som hun nyder at være sammen med. De hygger sig ofte med at lave mad.

Anne holder meget af vandsport. Hun går til svømning en gang om ugen og kunne rigtig godt tænke sig at prøve at windsurfe, når hun kommer til Danmark. Det har hun aldrig prøvet! I det hele taget kunne hun godt tænke sig at prøve meget nyt, når hun kommer på udveksling. Hun er frisk på at prøve mange aktiviteter. 

Hun har siden hun var 5 år været på skiferie med sin familie og har både stået på ski og på snowboard.

I sin fritid har Anne også haft arbejde på forskellige restauranter, hvor hun har serveret og vasket op og har endda spillet en smule piano.

Anne glæder sig meget til at prøve en del af en ny familie og glæder sig også til at lære dansk.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Anne så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Regina fra Mexico - Ankomst august

Regina kommer fra en lille by i Mexico, tæt på hovedstaden. Hun kommer fra en familie bestående af far, mor og en yngre bror på 13 år. Hun har i skolen haft engelsk i 9 år, fransk i 3 år og hun har allerede forsøgt at lære dansk i 1 år! 

Hun kan rigtig godt lide historie og matematik, fordi hun føler, at hun lærer noget nyt hver dag i disse fag. Da hun var yngre drømte hun om at blive dyrlæge, men det var nok blot fordi hun er meget glad for dyr. 

I dag har hun besluttet, at hun vil læse til arkitekt. Hun synes, at det er meget fascinerende, at hver enkelt bygning har sin egen personlighed, ikke blot på grund af arkitekten, men er også påvirket af vejret og det folk og den kultur, hvor bygningen er placeret.

Regina er meget aktiv og elsker at dyrke sport. Hun har dyrket tennis siden hun var 6 år gammel og kan også lide mange andre sportsgrene. Hun synes, at alle burde dyrke en eller anden form for sport. Ikke blot fordi det er sundt, men også fordi sport kan medvirke til at udvikle en konkurrenceside i os som man kan have gavn af i mange sammenhænge, når man skal kæmpe for at opnå noget.

Sammen med sin familie besøgte hun for to år siden København og de oplevelser hun havde der var meget spændende, så hun har valgt at blive udvekslingsstudent i Danmark og glæder sig til at lære mere om dansk kultur og traditioner.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Regina så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Sarah fra Italien - Ankomst august

Sarah er 16 år og kommer fra en lille by i Norditalien. Hun er italiener, men blev født i Frankrig og hendes mor er fransk og hendes far er italiener, så hvert år tager familien i sommerferien til Frankrig og besøger bedsteforældre og andre familiemedlemmer. Sarah har to yngre brødre på 10 og 14 år, så hun er vant til at måtte tage sig af yngre søskende.

Familien har også en del dyr – geder, høns katte og en hund. Helt specielt har familien også en alpaca, som Sarah holder meget af.

Sarah går på en High School, hvor hun har matematik, fysik og latin, hendes yndlingsfag er engelsk og kunst. Hun har haft fransk i 16 år, engelsk i 11 år og spansk i 3 år.

I øjeblikket dyrker hun ikke meget sport, men det er især på grund af manglende tid. Hun har ellers dyrket svømning og ridning og lidt bueskydning.

På skolen går hun også til drama og det holder hun meget af og de opfører skuespil, som de tager ud og opfører på forskellige teatre. Hun elsker at beskæftige sig med at tegne og lave skulpturer ud af ler og papmaché. Musik holder hun også meget af, hun lytter gerne til musik mens hun arbejder med sine tegninger eller andre kreative ting og spiller selv på en slags panfløjte, som kommer fra Cuba.

Sarah glæder sig til at lære en ny kultur at kende og blive en del af en dansk familie

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Sarah så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Marco fra Italien - Ankomst august

Marco er 17 år og kommer fra en stor by i Norditalien. Han kommer fra en stor familie, bestående af far og mor og to brødre og én søster, Marco er den yngste. I øjeblikket har de også en pige fra Nigeria boende i familien, det synes Marco er rigtig spændende. Han har et rigtig godt forhold til både sin far og mor og hans ældste bror bor sammen med sin kæreste ikke langt fra huset. Familien har ingen kæledyr, da de synes, at der er nok at gøre.

Marco går på en High School, hvor han har en del matematik, fysik og kemi, men selvfølgelig også andre fag som italiensk, kunst, historie og engelsk. Han har haft engelsk i 11 år og kan rigtig godt lide det.

Udover dette kan Marco rigtig godt lide at lytte til musik og spille musik. Han studerer musik og er i musikafdelingen. Han kan lide mange forskellige slags musik, rap, rock og popmusik. Han har spillet piano i mange år og spiller i øjeblikket clarinet. Han er også med i nogle orkestre og nyder at være en del af sådan et samspil.

Udover musikken er Marco også en aktiv basketballspiller. Han har spillet basketball siden han var meget ung og nyder at være en del af et hold.

Om vinteren kan Marco rigtig godt lide at tage op i bjergene og stå på snowboard og tage på ture på med venner og familie. Han har også været gruppefører for et spejderhold af yngre drenge, som han havde ansvaret for.

Sidste sommer opholdt Marco sig i London, hvor han arbejdede som frivillig i en velgørenhedsorganisation. Tidligere har han også været i både England og Irland, hvor han har nydt at besøge forskellige spændende byer.

Han har rejst meget med sin familie og sidst var de på trekking tur i 10 dage i Himalaya bjergene – en fantastisk spændende tur! Han elsker at møde nye kulturer og nu glæder han sig meget til at komme til Danmark.

​​Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Marco så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

Giuliana fra Italien - Ankomst august

Giuliana er 17 år og fra Norditalien. Hun bor sammen med sine forældre og en storebror, der går på universitetet og studerer IT. I familien har de en hund, en boxer, som Giuliana er meget glad for, men de har ingen kat, da hun er allergisk overfor kattehår.

I skolen holder hun meget af de humanistiske fag, som psykologi, sociologi og antropologi. Hun er meget interesseret i musik og har siden hun var barn aktivt dyrket musik. Hun har spillet obo i ca. 3 år og har spillet i orkester i skolen. og har desuden spillet violin i 4 år og har også spillet piano.

Udover musik har Giuliana også stor interesse for sport. Hun har dyrket volleyball, fodbold og baseball. Sammen med familien har hun også været på skiture i bjergene mange gange.

Om sommeren kan hun godt lide at tage til havet og svømme sammen med veninder.

Giuliana har valgt at blive udvekslingselev, da hun er meget nysgerrig efter at lære om andre kulturer og møde nye mennesker. Hun glæder sig rigtig meget til at prøve at opleve at bo hos en familie og lære om nye traditioner.

Hvis du kunne være interesseret i at være værtsfamilie for Guiliana så kontakt Birgit på e-mail: birgit@myeducation.dk

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk