fbpx
Aldersgrænse: 12-18 år
Sprog: Engelsk
indlogering: Kollegium
Juni - august

Programmer og Aktiviteter

Classic Sommer program

Dette sprogkursus i Boca Raton finder sted på flotte Lynn University, som er et privat universitet, hvor der findes helt uovertrufne faciliteter. De fleste undervisningslokaler er beliggende i sprogskolens store hovedbygning, mens andre er beliggende i kort gåafstand på universitetsområdet. Sprogskolen har et bibliotek og et ”computerlab” med gratis wifi i specifikke tidsrum. Sprogskolen kan derudover byde på bl.a. gymnastiksal, swimmingpools, samt tennis-, volleyball-, basketball- og fodboldbaner, som anvendes til diverse aktiviteter på programmet.

I programmet får du 20 engelsk lektioner/uge.

Premium Florida Experience

Dette program bliver afholdt samme sted, som det klassiske sommerprogram. Man vil også på dette program have 20 lektioner/uge, og være sammen med, elever fra det klassiske program.

Den store forskel ved Premium programmet. Er at du vil få to helt unikke oplevelser med i prisen, som du ellers ikke ville få.

  1. En ekstra udflugt til Miami, hvor du vil blive kørt i limousine, inklusiv spisning på Hard Rock Café i Miami.
  2. Du vil få en ekstra heldags udflugt til det helt fantastiske, NASA Kennedy Space Center.

Hvis du vil have disse to unikke oplevelser med, skal du vælge Premium programmet.

Aktiviteter og ekskursioner

​Der vil være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx sightseeing, lokale seværdigheder, vandpark, strandspil, basketball, bordtennis, bowling, svømning, fest, talentshow, grill, bingo, musikshows, og meget mere. Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til fx Lion Country Safari, Miami Sea Aquarium eller Butterfly World.

OBS: Det vil være muligt at tilkøbe flere valgfri aktiviteter og ekskursioner før eller efter ankomst, som fx. Major League Baseball, Orlando Weekend, m.fl.

Undervisningen

Undervisningen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

Du vil modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i klasser med maks 15 studerende.

01
Indlogering og forplejning

I Boca Raton vil du blive indlogeret på skolens flotte kollegium, beliggende på samme campus, i 4-sengsværelse med helpension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Der er inkluderet helpension, dvs. alle tre måltider. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursion.​

02
Regler og opsyn

Sikkerhedsniveauet er i top på Lynn Universitet, der er forsynet med 2 aflåste og overvåget indgangsporte. Der er opsyn med de unge under alle skolens aktiviteter og ekskursioner. De unge skal være på deres værelser senest klokken 22.30 på hverdage og kl. 23.30 i weekenden. ​

Alkohol er strengt forbudt for unge under 21 år i USA og derfor også på dette program.

03
Transfer-service

Ved ankomst til Miami International- eller Fort Lauderdale Lufthavn vil du blive hentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske i tidsrummet fra kl. 7 til 21, mens afrejse skal være i tidsrummet fra kl. 11 til 01.​

04
ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat af 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

K​ort og godt

    • Indbyggertal: Ca. 85.000 indbyggere
    • Sprog: Engelsk
    • Eurostudy anbefaler: : Boca Raton ligger ikke længere væk end et besøg i Walt Disney World er køreturen værd. Selv voksne kan blive fascineret af det magiske univers som Walt Disney skabte i starten af 1930’erne.
    • Det skal du spise i Boca Ratón: Prøv en burger på en amerikansk Diner, og sug stemningen til dig.

 

Boca Ratón – Oplev amerikansk kultur ​i USA´s ubestidte solskinsstat Florida.​

​Florida er kendt som ”Solskinsstaten” i USA og er hjemsted for verdensberømte turistattraktioner, som fx Walt Disney World, Everglades National Park og Kennedy Space Center. Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall, ligger kun få kilometer fra Boca Raton, som er beliggende ned til havet i den sydøstlige del af Florida. Så gør dig klar til en masse sjov på stranden. En forbedring af dit engelske vil være ”a piece of cake”, når man færdes blandt de lokale i det hyggelige Boca Raton.

Boca Raton i Florida er den perfekte destination til en sprogrejse for dig, der er mellem 13 og 18 år, og som gerne vil kombinere seriøs engelskundervisning med sol, varme og strand!

Sprogskolen i Boca Ratón

​Denne sprogrejse finder sted på flotte Lynn University, som er et privat universitet, og hvor der findes helt uovertrufne faciliteter. De fleste undervisningslokaler er beliggende i sprogskolens store hovedbygning, men andre er beliggende i kort gåafstand på universitetsområdet. Sprogskolen har et bibliotek og et ”computerlab” med gratis trådløst internetadgang inden for specielle tidsrum.

Sprogskolen kan derudover byde på, fx gymnastiksal, swimmingpools, tennis-, volleyball-, basketball- og fodboldbaner, som er tilgængelige fra kl. 17 på hverdage og hele dagen i weekenden.

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!