fbpx
Aldersgrænse: 12-17 år
Sprog: Engelsk
indlogering: Kollegium
Året rundt

Programmer og Aktiviteter

English + Fodbold // 12-16 år (sommerferien)

Her får du 20 lektioner/uge + fodbold lektioner on eftermiddagen.

Her lærer du de grundlæggende færdigheder, der kræves af en professionel fodboldspiller. Du vil kunne koncentrer dig om din udvikling af dine individuelle fodboldfærdigheder, strategier, taktik og teknikker og specialiserede træningsmetoder. Match-play scenarier bruges til at forbedre beslutningstagning og konkurrenceevne. Eleverne vil have adgang til 11-mands baner hvor kampe spilles samt mindre sambamål til mere specifik træning.

Young Learner sommer // 12-16

På dette program er der fokus på læring, og sociale arrangementer. Eleverne får 20 lektioner/uge, hvor undervisningen er om formiddagen. Efter lektionerne, vil eleverne have en masse sport og sociale arrangementer, som de kan deltage i, samt både ekskursioner halve og hel-dags ekskursioner.

Vacation Course // 16-17

Vacation Course, er for teenagere i alderen 16-17 år, med 20 lektioner/uge, hvor du skal bo hos en lokal værtsfamilie. Der bliver sørget for variation, og underholdning i undervisningen, med quizzes og en masse gruppearbejde. Der vil også være en smule “hjemmearbejde”, som skal laves, hos din værtsfamilie.  Undervisningen er om formiddagen, og om eftermiddagen, vil der være forskellige ekskursioner og aktiviteter, som er nøje udvalgt, så det passer til aldersgruppen. Ekskursionerne og aktiviteterne, er samtidig en vigtig brik i at forbedre dit engelsk.

Eksempler på Aktiviteter

Heldags:

– The City of Bath and Stonehenge
– Wookey Hole Caves and Papermill
– Harry Potter Studio Tour near London
– Bovington Tank Museum and Jurassic Coast
– The New Forest National Park and the Wildlife Centre

Halvdags:

– Poole Harbour Boat Cruise to Brownsea Island
– Rock Reef on Bournemouth Pier – Adventure Activity Centre
– Hengistbury Head Outdoor Education Centre
– Monkey World – Ape Rescue Centre

01
Opsyn & Regler

» Det er muligt at komme i kontakt med værtsfamilie og personale 24/7

» Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre

» Der vil være bestemte regler som skal følges fra både værtsfamilie og skole

» Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

02
Indlogering

✓ Indlogering på hos en lokal Værtsfamilie

✓ Dobbeltværelse, med delt badeværelse

✓ Værtsfamilien vil hjælpe med at finde vej til skolen, den første dag.

✓ Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Frokost er på skolen. alle andre måltider, er hos værtsfamilien

✓ Frokost serveres som madpakker på ekskursionsdage

03
Undervisningen

✓ 20 lektioner/uge

✓ Fra begynder – avanceret

✓ Internationale klasser

Undervisningen på sprogskolen i Bournemouth er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks 15 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

04
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af Londons lufthavne til sprogskolen

Ved ankomst til London Heathrow har du mulighed for at booke transfer-service, hvilket indebærer, at du bliver hentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til værtsfamilien i Bournemouth og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 8-20, mens afrejse fra London Heathrow kan finde sted mellem klokken 10-16.​

Det er muligt at få transfer, fra andre lufthavne, med privat bil (find pris i vores prisberegner)

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 164.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Bournemouth blev i 2007 udråbt til at være det gladeste sted i England.
  • Eurostudy anbefaler: : Besøg pavillionteatret i Central Gardens, som ligger midt i Bournemouth
  • Det skal du spise i Bournemouth: Som i resten af England er Fish & Chips en meget kendt nationalret, og Bournemouth er ingen undtagelse. Så prøv det, og se om du er ligeså vild med det som englænderne!

 

Bournemouth – Slogan!

​Bournemouth er beliggende omkring 2 timers kørsel fra London og er med sine ca. 166.000 indbyggere er det den største by på Den Engelske Riveria. Byen er én af Englands mest populære feriesteder med kilometervis af hvide sandstrande, grønne parker, mange butikker og et bredt udvalg af forlystelser som tivolier, festivaler, koncerter og meget andet. Bournemouth har et meget mildt klima med de fleste solskinstimer i landet. En sprogrejse til Bournemouth vil være dit livs oplevelse!

Sprogskolen i Bournemouth

​Vores sprogskole i Bournemouth er én af de mest anerkendte sprogskoler beliggende i det sydlige England. Sprogskolen er grundlagt i 1992, og den har til huse i en smuk victoriansk bygning i det centrale Bournemouth. Selve sprogskolen er bestående af 33 undervisningslokaler, student lounge, multi-media Center, bibliotek, have, patio og meget mere. Der er en bred vifte af sprogkurser, varetaget af erfarne og veluddannede undervisere. Der tilbydes desuden et righoldigt eftermiddags- og aftenprogram med diverse sociale aktiviteter, samt ekskursioner i weekenden.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!