fbpx
Aldersgrænse: 13-17 år
Sprog: Spansk
Indkvartering: Kollegium
28.06.20 - 09.08.20

Programmer og Aktiviteter

Sommer kursus for teenagere // 13-17

Vil du gerne lære spansk, og samtidig lære en masse nye mennesker, fra hele verden og kende?
Så er dette sprogkursus lige noget for dig! Du vil få en masse undervisning i Spansk, og lære meget om den spanske kultur. Der vil være undervisning om formiddagen, og ekskursioner samt sociale arrangementer, om eftermiddagen og aftenen.

Aktiviteter og ekskursioner

​Hvis man er vild med vand og vandsport, så er her mange aktiviteter at tage sig til. Her surfes, sejles, bades, kitesurfes og alt hvad der har med havet at gøre. Strandene i Cadiz er ikke nær så tæt pakket som andre steder på Solkysten. Det er også muligt at få undervisning i dans. Der arrangeres i løbet af ugen alle mulige former for aktiviteter på skolen, på stranden og i byen. Det kan være cykeltur gennem Cádiz, gymnastik på stranden, sightseeing, filmaften eller strandpicnic.

Der vil være én heldags-ekskursion om ugen, og derudover en halvdagsekskursion. Skolen arrangerer endagsture til fx. Sevilla mm. Udflugterne er inkluderet i prisen.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cádiz er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser, med 6-12 elever per hold. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Det er muligt at være på nybegynder-niveau, men det anbefales at kunne en amule spansk i forvejen.

På denne sprogrejse er der inkluderet 20 spansklektioner a 50 min per uge. Sprogskolen er en del af en organisation, der har været førende indenfor udvikling af sprogundervisning i spansk i Spanien i de sidste 25 år. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

I sprogrejsen til Cádiz er følgende inkluderet:

Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

Niveautest ved ankomst

Undervisningsmaterialer

20 spansklektioner pr. uge á 50 minutter i internationale, niveauopdelte klasser

Stort aktivitetsprogram

1 heldagsekskursion og en halvdagsekskursion pr. uge.

Kursusbevis ved afslutning

01
Opsyn & Regler

Det er obligatorisk at deltage i al undervisning, aktiviteter og ekskursioner. Alle unge, uanset alder, skal være hjemme senest kl. 23.30 søndag-torsdag og senest 00.30 fredag og lørdag. Ifølge spansk lov er det ulovligt at sælge alkohol og cigaretter til unge under 18 år, og begge dele er forbudt på dette program.

02
Indlogering

✓ I Cádiz vil man blive indlogeret på det smukke kollegium for juniorer

✓ Kollegiet ligger lige på strandpromenaden i Cádiz med havet i baggrunden og kun 500 meter til sprogskolen

✓ Her bor man i dobbeltværelse med eget bad og havudsigt

✓ Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

✓ Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er

✓ 5 minutters gang til det historiske bycentrum, hvor bla. byens smukke katedral kan besøges

03
Undervisningen

✓ 20 lektioner/uge

✓ Fra begynder – avanceret

✓ Internationale klasser

✓ Undervisningsmaterialer

✓ Niveautest

04
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af Málaga lufthavn til sprogskolen

Transfer er meget bekvemt i og med at man bliver hentet i Málaga lufthavn og kørt til sit logi i Cádiz. Det er vigtigt at man ankommer og har afrejse til/fra Málaga om søndagen. Transferservicen tilkøbes via vores prisberegner og tilmelding.

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 150.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Cádiz regnes for at være Europas ældste, endnu eksisterende by
  • Eurostudy anbefaler: Besøg Torre Tavira, og nyd udsigten!
  • Det skal du spise i Cádiz: Med sin placering ud til Atlanterhavet, er Cádiz et fremragende sted at nyde alt godt fra havet. På en af byens mange små og hyggelige tapasbarer er østers et must!

 

Cádiz – Spansk charme når det er bedst

​Cádiz er én af de smukkeste og hyggeligste spanske byer med en historie, som strækker sig tilbage til år 1.100 f. kr. Nyd en gåtur gennem de elegante torve og gader i byen, nyd den spanske atmosfære og bare slap af. En ægte spansk, uspoleret perle! Cádiz har en gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3.100 solskinstimer om året. Disse timer kan med stor fordel nydes på Cádiz’s imponerende 10 km lange hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de smukkeste strande i Spanien. Cádiz er efter spanske forhold en lille by med kun 150.000 indbyggere, hvilket skaber en tryg og sikker atmosfære, og med næsten alt i gå-afstand. Mange andre spansker byer er blevet ødelagt af masseturisme, men denne perle er en undtagelse.

Vil man opleve ægte spansk gastronomi, kultur, Europas flotteste sandstrande, så er Cádiz det helt rigtige sted at tage til!

Sprogskolen

Sprogskolen ligger meget tæt på havet, der er meget vigtig for befolkningen i Cádiz. Lige overfor skolen ligger Bar Acacias, der er en af de mest populære i byen. Her mødes både studerende og lokalbefolkning til en typisk morgenmad. Stemningen er god og priserne er yderst rimelig. Tilbage på selve skolen er her wi-fi, et studierum og et sproglab. Sprogskolen er en del af en organisation, der har været førende indenfor udvikling af sprogundervisning i spansk i Spanien i de sidste 25 år.

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!