fbpx
Aldersgrænse: 12-19 år
Sprog: Engelsk
Kollegium/ Værtsfamilie
Året rundt

Programmer og Aktiviteter

Sir Michael // 13-17 år (sommerferien)

Hver sommer bliver skolen lavet om, til en campus for unge mennesker. Skolens Sir Michael program, har kørt siden 1969. Det er et af de mest, populære sommerprogrammer i England. Der er Engelsk lektioner om formiddagen, og spænende aktiviteter om eftermiddagen. Samt 1 heldags ekskursion om ugen.

Sir Michael, ekstra tilvalg // 13-16

Til Sir Michael programmet, kan man tilvælge ekstra fag/undervisning, uden merpris. Fagene ligger om aftenen, så de vil erstatte nogle sociale arrangementer. Du kan vælge mellem:

Sir Michael Global Leaders: Lær omkring globalt lederskab.

Sir Michael Creative Social Media: Lær og udvikle dine mediefærdigheder.

Sir Michael Coding: Lær og udvikle dine færdigheder indenfor kodning.

Programmerne er 2 ugers kurser, som bliver afholdt på bestemte datoer. Det er derfor vigtigt at ringe ind, for at hører hvornår kurserne bliver afholdt.

Sir Christopher Standard/Intensiv // 16-19

Skolens Sir Christopher program, bliver afholdt i Ridley Hall og Newnham College, som begge er en del af Cambridge Universitet, og som fungere som kollegium for de studerende. Sommerkurset har eksisteret siden 1967, i samarbejde med Cambridge Universitet. Dette kursus er ideelt for studerende, mellem 16-19 år, som ønsker at nyde et feriekursus, eller et mere seriøst akademisk kursus og få en smag på livet som universitets studerende. Man kan vælge mellem 20 el. 28 lektioner/ugen, der vil være sociale aktiviteter om aftenen, samt 1 heldags udflugt.

Sir George // 14-17 (Helårs kurser)

Udenfor sommerperioden, kører Sir George programmet resten af året. Kurset har eksisteret siden 2008, hvor studerende normalt bruger 1-4 uger (flere uger er selvfølgelig også muligt). De studerende har generel Engelsk undervisning om formiddagen, og om eftermiddagen vil der nogle uger være projekter i: Global Leaders, Cambridge University Discovery, Coding eller Creative Social Media classes. I alt har man 28 lektioner/uge. Dette program er ideelt, til studerende som gerne vil have intesiv engelsk undervisning, og samtidig bo hos en lokal værtsfamilie.

01
Opsyn & Regler

» Der er personale på skolens kollegium 24/7.

» Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre

» De unge må gerne færdes på egen hånd – fx gå rundt i Cambridge i deres fritid. Cambridge er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre og man skal være tilbage på kollegiet senest kl. 22.00 el. 23.00 (Alders bestemt)

» Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

02
Indlogering

✓ Indlogering på kollegium el. hos en Værtsfamilie

✓ Dobbeltværelse, el. enkeltværelse. (Vi kan ikke garanterer værelsestype)

✓ Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

✓ Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Du vil få serveret alle dagens måltider i sprogskolens flotte kantine.

✓ Frokost serveres som madpakker på ekskursionsdage

03
Undervisningen

✓ 20-28 lektioner/uge

✓ Fra begynder – avanceret

✓ Internationale klasser

✓ Undervisningsmaterialer

✓ Niveautest

04
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af Londons lufthavne til sprogskolen

​​Det er muligt at bestille transfer-service, Ved ankomst til London HeathrowGatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 124.000 indbyggere (2011)
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Cambridge ligger kun 100 km fra London, og er mest kendt for sin lange historie som uddannelsesinstitution.
  • Eurostudy anbefaler: Fornem historiens vingesus, og gå på opdagelse imellem de gamle universitetsbygninger. Du finder næsten ikke noget smukkere i byen!
  • Det skal du spise i Cambridge: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Prøv med scones og flødeskum.

 

Cambridge – Byen med 24,488 studerende!

​Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse.

Cambridge har et socialt og kulturelt liv specielt velegnet for studerende. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig. I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, teatre, gallerier, museer – alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.

Sprogskolen i Cambridge

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Der er ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem Cambridge. Denne sprogskole har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.

Selve sprogskolen i Cambridge har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har på 22 indbydende lyse klasselokaler, learning centre, gratis WiFi, computerrum, café, student servicekontor og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der plads til 300 internationale studerende.​

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!