fbpx
Aldersgrænse: 12-20 år
Sprog: Engelsk
Kollegium 12-16 år // Værtsfamilie 16-20 år
27.06.20 - 02.08.20

Programmer og Aktiviteter

Sommer kursus for unge // 12-16 år

I dette program får du 20 lektioner/uge, som alle foregår om formiddagen. Efter undervisningen er der en masse sociale aktiviteter, og udflugter. Programmet er for unge mellem 12-16 år, hvor man bor på skolens kollegium, sammen med en masse andre internationale elever.

Sprogskolen

Sprogskolen ligger i Palmerstown, ca. 30 minutters kørsel fra centrum af Dublin. Skolen fungerer resten af året som kostskole og er udstyret med sportsfaciliteter, som fx en opvarmet swimmingpool, sportshal, tennisbaner samt atletik- og fodboldbaner. I en afstand på mindre en 10 minutters gang finder man et af de største shoppingcentre i Irland. Sprogskolens kollegium er på samme campusområde som selve sprogskolen hvilket giver en helt unik mulighed for at skabe sociale relationer, og have det sjovt i et spændende studiemiljø.

Aktiviteter og ekskursioner // 12-16 år

På sprogrejsen til Dublin vil der være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx sightseeing, fodbold, bordtennis, volleyball, kunst, musik, fotografi, svømning, golf, tennis, bueskydning, selvforsvar, poesi, quiz, bingo, fest og meget mere. Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til, fx National Museum, Kilkenny by og slot, bådtur, eller Glendalough og Powerscourt Gardens. Ekskursionerne varierer fra uge til uge, så der skabes et spændende og alsidigt program.

Sommer kursus for teenagere // 16-20 år

På dette program får du undervisning i 20 lektioner/uge, samt masser af aktiviteter og udflugter. Programmet er for unge mellem 16-20 år, hvor man bor sammen med en lokal værtsfamilie.

Sprogskolen

Sprogskolen i Dublin er centralt beliggende i centrum af den smukke irske hovedstad. Den centrale beliggenhed gør, at du er tæt på byens mange kulturelle tilbud og spændende forretninger. Selve sprogskolen har til huse i en bygning opført i georgiansk stil, og den har foruden de lyse og moderne undervisningsfaciliteter en kaffebar, opholdsrum til de studerende, gratis trådløs-internet, og bibliotek. Sprogskolen i Dublin er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Irland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Aktiviteter og ekskursioner // 16-20 år

Der bliver hver dag tilbudt et socialt aktivitetsprogram med spændende eftermiddagsaktiviteter for alle skolens elever. Det kan fx være sight-seeing i Dublin. Tre aftener om ugen er der designet et helt specifikt socialt aktivitetsprogram til skolens GO (Young Adult) deltagere, hvor det er muligt at lære de andre deltagere rigtig godt at kende. Om lørdagen vil det være muligt at tage på heldagsekskursion med de andre elever fra sprogskolen.

01
Undervisningen // 12-16 år

Undervisningen i Dublin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser med maks 15 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Dublin vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Det er muligt at tilkøbe en specialization aktivitet til dit kursus. Vælg mellem: Rugby, fægtning, bue og pil, fotografi eller filmproduktion. Aktiviteten vil finde sted om eftermiddagen tre gange om ugen.

OBS: Disse hold bliver kun oprettet ved minimum 6 tilmeldte deltagere.

02
Indlogering og forplejning // 12-16 år

Kollegium

Sprogskolens kollegium er beliggende på samme campusområde som sprogskolen, således at man har alle faciliteter på samme område. Du vil blive indlogereti et flersengsværelse (4-6 senge) og du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) er inkluderet. Du vil få serveret alle måltider i sprogskolens kantine.

03
Undervisningen // 16-20 år

Undervisningen på sprogskolen i Dublin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser med maks. 14 elever. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil modtage engelskundervisning sammen med sprogskolens voksne elever. Du har mulighed for at vælge mellem 20 eller 25 lektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

04
Indlogering og forplejning // 16-20 år

Værtsfamilie

Du bliver indlogeret hos en værtsfamilie. De fleste værtsfamilier er placeret i forstæderne til Dublin, og du skal derfor med bus eller tog for at komme frem til sprogskolen. Der skal beregnes mellem 20-40 minutter per vej på transport. Hos værtsfamilien får du serveret morgenmad og aftensmad og i weekenden får du også en let frokost. Man spiser typisk aftensmad mellem klokken 18-19.00 i Irland. Hos de fleste værtsfamilier må man ikke selv lave mad. Der vil være mulighed for at få vasket lidt tøj hos værtsfamilien, men har man meget vasketøj må man gå på vaskeri.

Kort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 1,7 millioner indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Traditioner i Irland: Vær med til at fejre den irske helligdag Sankt Patricks Day i Irland d. 17. Marts.
  • Eurostudy anbefaler: På Trinity College findes Book of Kells. Bogen består af 680 sider kalveskind og indeholder nogle af de smukkeste håndskrifter i verden og vidunderlige illustrationer af planter, dyr og mennesker. Husk også at besøge det smukke bibliotek med en kvart million bøger – det findes på første sal
  • Det skal du spise i Dublin: Prøv den irske gryderet Irish Stew.

 

Dublin – Den ultimative destination!

Dublin er blandt Europas mest levende og dynamiske hovedstæder med omkring 1,7 millioner indbyggere inklusive forstæder, og et besøg til byen er et must for dig, der elsker storbylivet. Byen oser af det bedste inden for irsk kultur, kunst, musik og er derudover hjemsted for verdens fineste eksempler på georgiansk arkitektur.

Dublin minder mest af alt om en miniature storby, hvor det meste ligger i en behagelige gåafstand. At gå på pub efter arbejde er en integreret del af dublinernes hverdag, og så bor der virkelig mange unge mennesker i byen, hvilket alt sammen er medvirkende til at præge det skønne og farverige aften- og natteliv. Der findes en lang række natklubber og barer, særligt i den farverige bydel med brostensbelagte stræder, Temple Bar, men også de mange spillesteder med live-musik får musikelskere til at besøge den smukke irske hovedstad. Foruden nattelivet og de mange kulturelle begivenheder, udgør Dublin det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Det smukke hav, de imponerende bjerge og øvrige naturområder er alle beliggende inden for en times kørsel fra Dublin, og det giver storbyoplevelsen en ekstra dimension.

Hvis du drømmer om en sprogrejse til en dynamisk storby af en overskuelig størrelse med en af de mest levende og gæstfrie befolkninger i Europa.

Sprogskolen i Dublin

Kurser for teenagere (16-20) foregår i sprogskolens hovedbygning, som er centralt beliggende i centrum af den smukke irske hovedstad. Den centrale beliggenhed gør, at du er tæt på byens mange kulturelle tilbud, spændende forretninger og ikke mindst de mange pubber. Selve sprogskolen har til huse i en indbydende smuk bygning opført i georgiansk stil, og den har foruden de lyse og moderne undervisningsfaciliteter en dejlig have, kaffebar, opholdsrum til de studerende, gratis trådløs-internet, self-access study library og meget mere. Sprogskolen i Dublin er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende på Irland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Vores unge deltagere (12-16) bliver undervist på kostskolen King’s Hospital College, som om sommeren bliver brugt som international sprogskole. Den er beliggende i Palmerstown, et roligt og sikkert område, blot 20 minutter fra Dublin centrum og 15 minutter fra Dublin lufthavn.

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!