fbpx
Aldersgrænse: 12-17 år
Sprog: Engelsk
Indlogering: Værtsfamilie
28.03.20 - 02.08.20

Programmer og Aktiviteter

Summer Program // 12-17 år (sommerferien)

Sprogskolen i Liphook, Hampshire har eksisteret i mere end 50 år. Med en masse erfaring engagement fra skolens medejer, giver denne skole en utrolig sikker og meget hjemmelig følelse. Hvor der er masser af tid, til at fordybe sig i det engelske sprog og dens kultur. Skolen har haft stor succes med at inddrage værtsfamilierne, i elevernes læring. Dette giver også en en rigtig god indsigt, i en normal engelsk families liv.  Sprogskolen ligger i den mindre by Liphook, som er en del af Hampshire. Byen har omkring 8.500 indbyggere. Så her har du muligheden, for at komme rigtig tæt på den ægte engelske kultur.

Dette program er med 12 lektioner/uge i skole. Men med stort fokus på at værtsfamilerne, indrager eleverne i alt hvad de laver. Heriblandt, tager familien dig med en tur til London, for at opleve storbyen.

Easter Program (Forårs program) // 12-17

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Liphook, hampshire uden for sommersæsonen, da skolen i Liphook også tilbyder kurser omkring påske.

Programmet og strukturen på dette kursus, er helt det samme som sommerkurset. forårs programmet, kører fra 28. marts, til 21 april. Du kan selv bestemme, hvor mange uger du vil deltage i programmet.

Aktiviteter og ekskursioner

På dette kursus, vil du blive en stor del af den værtsfamilie, som du skal bo hos. De vil tage dig ind i familien, som en af deres egne. Du vil være med i alle familiens daglige aktiviteter. Dette kan være at gå en tur, eller måske tage med dem på tur til en forlystelses park. Mulighederne er mange, og familierne elsker at have elever med. Ture vil også blive arrangeret sammen med andre elever. Bl.a. bliver der arrangeret aktiviteter som, bowling, svømning, shopping, cykling, roning- og andre generelle sports aktiviteter.

Hver 14. dag arrangerer skolen en stor “sports dag”, hvor alle elever kan spille en masse sport, og få undervisning i klassiske engelske sportsgrene som, cricket, rounders, lacrosse og tennis. Når det er tid til frokost, vil der være en kæmpe “barbeque” for alle elever og deres værtsfamilier.

01
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af London Heathrow til sprogskolen

Hvis du ankommer til Heathrow lufthavn, i tidsrummet mellem 13.00 – 17.00​, vil transfer servicen, være inkluderet i prisen. Du vil blive mødt af en repræsentant fra skolen, som afhenter dig i lufthavnen, og sørger for at du kommer hjem til din værtsfamilie. De vil også hjælpe dig tilbage til lufthavnen, når du skal hjem.

02
Indlogering

✓ På sprogrejsen i Liphook, Hampshire vil du blive indlogeret hos en lokal håndplukket værtsfamilie

✓ Værtsfamilierne er meget engageret i livet på skolen, derfor kender skolen også værtsfamilierne personligt. Dette giver et meget unikt samarbejde mellem skole og værtsfamilie.

✓ Du vil blive placeret med en elever, på samme alder og med samme interesser som dig.

✓ Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen

✓ Du vil blive en stor del af din nye familie, som vil tage dig med ind i deres dagligdag.

✓ Værtsfamilien sørger for at kører dig i skole, og hente dig igen, når skolen og aktiviteterne er slut

03
Undervisningen

✓ Der vil være 3 morgen lektioner om ugen, af 4 timers varighed

✓ I undervisningen vil du lære både grammatik, læsning, lytning, og udtale

✓ Klasserne vil blive opdelt efter niveau, man tager en test om mandagen og bliver derefter delt op

✓ Der vil maks. være 12 elever pr. klasse

✓ Eleverne skriver i en logbog, om alt hvad de lærer og oplever på turen

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 8.500 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Liphook daterer tilbage til år 1281, hvor Robert of Lupe, var den første beboer. Dengang gik byen under navnet Lippocke.
  • Det skal du spise i Liphook: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Generelt vil du få serveret lækre, klassiske engelske retter, af din værtsfamilie.

 

Sprogskolen i Liphook

Sprogskolen i Liphook er en fantastisk privatejet skole, hvor børnene får en unik og anderledes oplevelse. Skolen har et meget unikt forhold til de værtsfamilier, som er tilknyttet. Ejeren Philippa tager ofte ud for at besøge og snakke med alle familierne. På denne måde kender hun dem rigtig godt, hvilket også sikrer en enorm kvalitet hos alle værtsfamilierne. Du bliver en stor del af den familie, som du bliver placeret hos.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!