Hejsa, hvordan kan vi hjælpe dig?

Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål vi oftest får stillet..

High School

Nej, vi har delt det op i 4 delbeløb, der betales som følger:

  • 1. delbetaling: 20% (plus evt. sygeafbestillingsforsikring) betales når du modtager optagelsestilbud
  • 2. delbetaling: 20% betales den 1. marts
  • 3. delbetaling: 20% betales den 1. maj
  • 4. delbetaling: 40% + obligatorisk sygeforsikring samt visum til lande, hvor det er påkrævet, betales den 1. juni.

Du kan godt ansøge før det år du skal afsted. Ved indbetaling af et depositum på kr. 1.000,- af prisen for opholdet, vil du kun skulle betale den gamle pris (prisen året før afrejse), og vi garanterer dig en plads, hvis du lever op til optagelseskravene.

Så der er ingen grund til at vente med din tilmelding – du har alt at vinde – også fordi visse lande hurtigt er udsolgt. (Vi kan dog pt. ikke tilbyde dette for Australien og New Zealand).

De amerikanske myndigheder har sat et såkaldt SEVIS system op (The Student and Exchange Visitor Information System), hvor alle udvekslingselever samt alle skoler eller udvekslingsorganisationer skal registreres for at få de nødvendige papirer til et visum. Det er både meget dyrt og omstændeligt for skolerne, hvorfor de fleste skoler i USA, kun tager elever, der kommer gennem en godkendt udvekslingsorganisation.

Den amerikanske ambassade i Danmark kan ikke udstede visum til dig, medmindre du har en såkaldt DS2019 eller I-20 formular. Disse formularer kan de fleste High Schools ikke skaffe, da de som regel kun tager 1-3 elever ind om året, og det derfor ikke kan betale sig for dem at være med i SEVIS systemet, som er dyrt for en skole at være med i.

Hvis du kender en familie, du gerne vil bo ved (du må IKKE være i familie med dem), kan vi hjælpe dig med de nødvendige papirer samt visum, fly, forsikring og optagelse på skole. Prisen for hele opholdet er det samme, som hvis vi skal finde værtsfamilie, da arbejdet er det samme, og du også får lokale kontaktpersoner til din rådighed.

​Din selvvalgte familie skal igennem den samme godkendelsesproces. Hvis den familie, du selv kender godkendes som værtsfamilie (normalt ikke et problem, når blot de ikke er i familie med dig), og dit ophold forløber gnidningsløst, refunderer vi kr. 5.000,- medio juli måned efter opholdet.

Hvis du og dine forældre ønsker Direct Placement vil vi meget gerne vide det, når vi får din ansøgning. Vi kan også modtage ønske om Direct Placement senere i forløbet, men IKKE efter du har fået en placering.

Det tillades ikke i nogen lande, da det er et udvekslingsprogram og ikke et program, der formidler familiebesøg. I USA er der endda lovgivet omkring dette. US Department of State ønsker ikke, at elever, der skal lære den amerikanske måde at leve på, bor hos beslægtet familie, da det så ikke vil være et kulturelt udvekslingsprogram, som er det, et High School ophold handler om.

Afhængigt af, hvad du allergisk over for, så kan det være et problem. Vi kan ikke optage dig hvis du har en alvorlig førevareallergi. Årsagen er, at det vil være meget svært at finde en familie, der vil påtage sig det ekstra ansvar og udgift det er at skulle tage hensyn til din kost. Det kan man ikke forvente eller kræve af en familie, der frivilligt og uden betaling åbner sit hjem. Man kan ligeledes ikke forvente, at familien skal ændre kost af hensyn til en elevs særlige behov. Det er også af hensyn til dit helbred.

Vi kan heller ikke optage dig, hvis du har allergi over for både hund og kat. Da op til 90% af alle værtsfamilier har hund og/eller kat, skal du som minimum kunne bo sammen med en hund og/eller kat. Det er i forvejen et stort arbejde at finde et match mellem en familie og en skole, der samtidigt siger ja til at optage, hvorfor et forbehold som allergi kan gøre det vanskeligt at få en placering til at falde på plads. Det kan synes rigtig uretfærdigt, men vi vil hellere gøre det klart fra begyndelsen end at du senere hen skal opleve ikke at blive placeret.

Go Campus

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Au Pair

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Intern/Trainee

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Værtsfamilie

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.

Svaret skal stå her.