Hejsa, hvordan kan vi hjælpe dig?

Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål vi oftest får stillet

FAQ

Ja, på Go Campus Scholarship programmet. MyEducation garanterer dig placering og scholarships på op til 70%. I det usandsynlige tilfælde, at en deltager ikke modtager stipendietilbud, vil MyEducation yde en 100% tilbagebetaling af programafgiften.

To gange om året. Der er studiestart i august (efterårssemester) samt i januar (forårssemesteret).

Ja. Hvis du ikke har tilstrækkelig kendskab til engelsk, kan du ansøge Go Campus ESL programmet (English as a Second Language). Derved får du mulighed for et ophold på et amerikansk universitet og kan derigennem forbedre dine engelskkundskaber. Kendskab til engelsk på højt niveau er derfor ikke et krav for at deltage i programmet.

Dit stipendium gælder lige så lang tid, som du skal læse i USA. Dvs. alt fra et enkelt semester til en hel bachelorgrad (4 år).

Hver uddannelsesinstitution i USA har sine egne regler i forhold til dette spørgsmål, og de studerende kan arbejde, så længe de følger de anvisninger, der fastsættes af den amerikanske regering med hensyn til internationale studerende. I øjeblikket kan internationale studerende lovligt arbejde op til 20 timer om ugen på campus.

Den endelige pris afhænger af hvilket universitet du vælger. Du kan læse mere om priserne ved at klikke her.​

Ja, men desværre endnu ikke på første år. Fra 2. år og frem er det muligt at modtage SU. Langt de fleste universiteter i USA er godkendt af SU-styrelsen. Hvis universitetet i USA ikke på forhånd er godkendt af SU-styrelsen, skal du selv sørge for at få SU-styrelsen til at godkende netop dit studie i USA.

Ja! Vi anbefaler klart at du søger legater. Du kan enten vælge at få hjælp fra virksomheder som Fundraising.How eller selv kigge legathåndbogen igennem.

Listen med deltagende universiteter bliver konstant opdateret. Nogle universiteter falder fra hvis de bl.a. ikke opretholder vores kvalitetskrav. Nye universiteter kommer hele tiden til. Vi arbejder i øjeblikket sammen med ca. 50 universiteter i USA.

Ja, på Go Campus Scholarship programmet får du en liste med 9 universiteter/colleges og ud fra denne liste vælger du selv. På Top University og Community College programmet vælger du selv fra starten af. Vi placerer dig derfor ikke men giver dig valgmuligheder og så er det op til dig at finde det bedste ‘match’.​

Hvis du er nuværende dansk universitetsstuderende så kan du måske meritoverføre dine beståede fag til USA. Men det er altid en subjektiv vurdering fra sag til sag. Dog skal hvert fag vurderes af det amerikanske universitet for at fastsætte dets ækvivalens til det amerikanske system.

Du skal også regne med, at de fag du har studeret i USA på første studieår, ikke bliver overført til et dansk universitet. Du vil derfor skulle starte på første år på dit danske universitet.

Ja det kan du i hvert fald. Vi har flere tidligere Go Campus Scholarship studerende, som er kommet ind på deres drømmestudie ved at tage fag indenfor deres felt i USA og herefter søge ind på kvote 2. Universiteterne i Danmark er meget positivt indstillet over for at du har været i USA og studere.

Som universitetsstuderende i USA skal du have et F-1 visum. MyEducation hjælper dig med al nødvendig dokumentation, der skal forlægges den amerikanske ambassade i København. Uddannelsesinstitutionen udsteder en såkaldt I-20 formular (et visumcertifikat). Dette dokument er personligt og udstedes til at opnå lovpligtigt visum til opholdets formål.

En TOEFL test er en engelsk sprogtest alle nordamerikanske universiteter kræver bestået for at sikre, at udenlandske studerendes engelskniveau er højt nok til at kunne følge undervisningen. Testen kan tages i København, Aarhus eller Malmø. Universiteterne har nødvendigvis ikke den samme score som adgangskrav.

Du kan læse mere samt tilmelde dig på ETS TOEFL side, klik her.

Skal du afsted til august (fall semester) bedes du ansøge inden den 1. maj. 
Skal du afsted til januar (spring semester) bedes du ansøge inden den 1. oktober.