Go Campus’ programmer

Go Campus' programmer

Langt de fleste vælger vores Go Campus Scholarship program, hvor vi garanterer op til 70% i scholarships/stipendier! Men måske ønsker du et studieophold på et af de absolut bedste universiteter i verden. I så fald er Go Campus Top Universities noget for dig. Andre ønsker kun at være af sted i et halvt år og vælger derfor Go Campus Community Colleges. Eller hvad med kun at lære engelsk? Så er Go Campus ESL noget for dig. Til gengæld er der også nogen som er fantastiske til deres sport og i så fald er vores Go Campus Athletic Scholarship program det optimale!

​Herunder kan du læse om hvilket program, der passer bedst til dine ønsker.

Go Campus USA - Sport på campus

MyEducation giver dig nu muligheden for at læse to semestre eller en hel bachelor (4 år) på et universitet i USA. Universiteterne giver dig og andre udenlandske studerende en unik mulighed for at opleve det amerikanske studieliv, og du kan modtage stipendium, der vil dække helt op til 70% af dine omkostninger.

Efter du har lavet din ansøgning til os, modtager du en liste på minimum 9 forskellige universiteter med tilhørende scholarships. Inden vi sender din ansøgning af sted kan du selv vælge op til 2 universiteter du gerne vil have på din liste. De universiteter du kan vælge mellem kan du se her. Blandt de 9 universiteter på din personlige scholarship liste vælger du selv hvorhen du vil.

​Søger du ind på kandidatuddannelsen modtager du mindst 3 scholarship tilbud.

​Universiteterne i dette program er ”4- year institutions”, og du vil blive tilbudt fremragende colleges og universiteter med glimrende faciliteter. De er beliggende over hele USA, du vælger selv, hvilket ligger bedst i forhold til dine ønsker. Læs mere her.

Som studerende er man garanteret bolig i kollegieværelse på campus.

​Adgangskravene er til at klare. Der kræves bl.a. et minimums-karaktergennemsnit på ca. 6,0 (GPA på 2,5). Desuden skal en TOEFL-sprogtest bestås med tilfredsstillende resultat. Læs mere om ansøgningskravene her.

​Mange forsøger selv at søge scholarships på et universitet i USA, men løber ofte ind i uoverkommelige udfordringer. MyEducation og Go Campus er din garanti for de bedst mulige priser for et studieophold i USA.​

Vil du studere på et af de ypperste amerikanske universiteter, kan vi også hjælpe dig. MyEducation samarbejder med en række top universiteter, så hvis din drøm er at studere der, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Top universiteterne vi samarbejder med rangerer lige under Ivy League universiteterne og har naturligvis et meget højt fagligt niveau. De er ofte ret store, med mange tusinde studerende på campus, og de har et væld af fremragende faciliteter.

​Et studieophold på et Top University vil utvivlsomt være en fantastisk oplevelse, der vil præge dig resten af livet. Adgangskravene er noget skrappere på top universiteterne, bl.a. kræves en høj TOEFL score og ofte også en SAT-/ACT-test. Kravene til karaktergennemsnittet er også højere. Minimumskravet på nogle skoler er et GPA på 3.0 (ca. 7,0 på den danske karakterskala), men de fleste top-universiteter kræver helt op til 3.5 og 4.0 (ca. 9,5 til 12 på den danske skala).

​Der er desværre hverken garanti for at blive optaget eller for at modtage scholarships. Det afhænger udelukkende af det valgte universitet. MyEducation kan være behjælpelig med din ansøgning til et eller flere af top universiteterne. Vi hjælper med dine ansøgningsdokumenter, diverse deadlines og tests. Desuden kan vi give dig gode råd i forhold til at ansøge de tilgængelige scholarships, der er på din valgte skole.

Vi kan også hjælpe dig med at søge ind på netop det college i Usa efter gymnasiet eller universitet du ønsker. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Er du seriøs sportsudøver, og vil du gerne fortsætte med at dyrke din sport, imens du læser på et amerikansk universitet eller college, så kan Athletic Scholarship være det helt rigtige program for dig.

Kravene er hårde, men er du fantastisk til for eksempel tennis, golf, svømning, track & field, basketball, fodbold eller er du kvindelig volleyball spiller, så kan dette program være en mulighed, som du burde kigge lidt nærmere på. Mange skoler ønsker at tilknytte dygtige idrætsudøvere og vil ofte hjælpe dem med større økonomisk støtte, hvis de netop vælger deres skole. Så er du ekstra god til din sport, har du måske mulighed for et sports scholarship. Kontakt os for at høre nærmere da programmet er baseret på individuel kunnen. Du kan også læse mere HER.

Ønsker du at blive bedre til engelsk og samtidigt få en college oplevelse i USA, kan Go Campus ESL (English as Second Language) være noget for dig. Du bor på campus på et college og modtager engelskundervisning sammen med andre internationale studerende. Adgangskravene er ikke strenge, der kræves intet minimums-karaktergennemsnit og naturligvis ej heller TOEFL-sprogtest. Efter et semester på ESL kan du skifte til et almindeligt college eller universitet og studere de fag, du ønsker. Du modtager med garanti scholarships på op til 30%, der vil være med til at dække dine udgifter til tuition, kost og logi.

 

 

 

Er niveauet på dit college underordnet, men betyder prisen mere for dig, kan vi tilbyde at sende dig til et Community College. Det er ofte mindre skoler med en god beliggenhed. Her kan du også nøjes med at studere i 1 semester (ca. ½ år).

​Vi kan tilbyde ophold fra 1 semester og op til 4 semestre på såkaldte community colleges. Et community college er en ”2-year institution”, der ofte har et mindre campus omkring sig. Ansøgningskravene for at komme ind på community colleges er ikke så vanskelige at leve op til. Desværre kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo på campus; kollegieværelserne bliver tildelt de studerende efter først-til-mølle-princippet, og på nogle colleges bor man uden for campus.​

Vil du have dit livs oplevelse?