Hvor kan jeg studere

Hvor kan jeg studere

Den største tjeneste, du kan gøre dig selv, når du skal vælge universitet, er at glemme alt om beliggenhed, stat og klima.

​Vores samarbejdsuniversiteter ligger over hele USA, fra øst- til vestkysten, fra nord til syd. Se kortet til højre – de blå stater er hvor vi har samarbejdsuniversiteter. Rigtig mange har et helt specifikt ønske om at komme til en bestemt stat eller region i USA og i mange tilfælde kan vi imødekomme de studerendes ønsker til placering.

Søger du på vores Go Campus Scholarship program, får du mindst 9 forskellige universiteter at vælge mellem baseret på din personlige ansøgning. Til højre ser du nogle af de universiteter du kan vælge mellem.

Søger du ind på et af vores Top Universities eller Community Colleges, vælger du helt selv, hvilket sted du skal studere.

​I sidste ende handler et godt ophold imidlertid langt mere om, at du vælger det universitet, der tiltaler dig mest, og ikke det universitet, der tilfældigvis tilbydes i den stat, du tror, har det bedste ry. Det er med andre ord stemningen og faciliteterne på campus, der sammen med dig og de øvrige studerende er afgørende for, hvordan dit ophold bliver. I den kontekst er det uden betydning, om der er 100 eller 400 miles til nærmeste storby eller strand – den slags har ingen betydning for din hverdag, og du får rigelig lejlighed til at opleve disse steder på weekendture og i ferier. Vælg derfor universitet med hjertet og gå efter de fag og kvaliteter, du vil værdsætte i hverdagen.

​Med mindre du har et brændende ønske om at opleve et rendyrket amerikansk college, kan du overveje et universitet i Usa, der har en del internationale studerende. For det første kan man være sikker på, at de tager godt hånd om deres internationale studerende, da de prioriterer et multikulturelt universitetsmiljø højt. For det andet vil du møde mange studerende, der er i præcis samme situation som dig selv, og sidst men ikke mindst er en hverdag og undervisning med nationaliteter fra hele verden helt ubeskrivelig inspirerende.​

Kort over USA universiteter
Go Campus hvor kan jeg studere - alle universiteter
0101
Illinois College

Jacksonville, IL. Læs mere HER.

0202
St. Mary's University of Minnesota

Winona, MN. Læs mere HER.

0303
Truman State University

Kirksville, MO. Læs mere HER.

0404
Menlo College

Atherton, CA. Læs mere HER.

0505
Caroll University

Waukesha, WI. Læs mere HER.

0606
Aquinas College

Grand Rapids, MI. Læs mere HER.

0707
University of Wisconsin - Superior

Superior, WI. Læs mere HER.

0808
Southern Utah University

Cedar City, UT. Læs mere HER.

0909
North Park University

Chicago, IL. Læs mere HER.

1010
Stetson University

DeLand, FL. Læs mere HER.

1111
Colorado Mesa University

Grand Junction, CO. Læs mere HER.

1212
University of Wisconsin - Eau Claire

Eau Claire, WI. Læs mere HER.

Vil du have dit livs oplevelse?