Hvorfor studere i USA

Hvorfor studere i USA

De tre bedste ting:

  • Den personlige udvikling er enorm.
  • Havde plads/frihed til at gøre præcis, hvad jeg ville, hvornår jeg ville. Det gav mulighed for rigtig mange gode oplevelser.
  • Jeg kunne få meget god spanskundervisning, som ramte netop mit niveau.

Morten, Southern Utah University
College i USA - Morten Go Campus

I modsætning til danske universiteter tilbyder de amerikanske universiteter muligheden for at læse mange forskellige fag på samme tid. Udover at give den enkelte studerende under uddannelse i USA mere fleksibilitet, medfører dette også, at gruppen af studerende på et universitet eller college i USA ofte er langt mere varieret end på et dansk universitet.

Studer i USA på et højt fagligt niveau

De amerikanske universiteter er højt anerkendte i resten af verden. Hvad enten man færdiggør en hel uddannelse i USA eller blot tager et enkelt år på et universitet, vil det utvivlsomt gavne ens faglige niveau at læse i USA. Dit CV vil også se fantastisk ud efter et år på et amerikansk universitet eller college. Læs bare denne artikel her.

Internationalt miljø

Mange amerikanske universiteter prioriterer det højt at have adskillige internationale studerende på deres campus. Fordelene ved en undervisning præget af adskillige nationaliteter er enorme og bidrager til det i forvejen internationale miljø.

Fleksibilitet

Livet som studerende på et universitet eller college i USA er meget anderledes sammenlignet med livet som studerende på et dansk universitet. Man sammensætter fuldstændig selv sit skema og kan dermed selv bestemme det faglige indhold og hvad tid på dagen, ens timer ligger. Det amerikanske system tilbyder også, at man undervejs kan ændre retning for sine studier, hvis man pludselig skulle ændre interessefelt. Man behøver derfor ikke droppe ud af sin uddannelse i USA og søge ind igen fordi man hellere vil læse psykologi end kemi. Læs mere om fleksibiliteten ved de amerikanske universiteter her.

Aktiv deltagelse

Amerikanske universiteter værner om den aktive elev. Studer i USA og vælg mellem et uendeligt udvalg af klubber, organisationer og arrangementer, man kan melde sig ind i eller deltage i, og uanset hvad man går op i, er det muligt at finde aktiviteter, man synes om, når man læser i USA.

Flydende på engelsk

De fleste danskere er som regel gode til engelsk. Mange føler dog, at de ikke helt har et tilstrækkelig godt engelsk niveau og ønsker at forbedre dette før starten af uddannelse i USA.

​Den bedste måde at lære et sprog på er uden tvivl ved at bo i landet og bruge det 24 timer i døgnet, hvilket er lige præcis, hvad du kommer til under dit ophold i USA. Efter ganske få uger vil de fleste studerende opleve at vågne op og have drømt på engelsk.

​Dit engelsk niveau bliver testet inden afrejse fra Danmark. Du skal tage TOEFL testen og opnå en vis minimum score. Opnås denne score ikke eller føler du, at dit engelsk niveau ikke er højt nok til, at du kan følge med i undervisningen, kan du tage ESL kurset (English as Second Language) i første semester. Så selv med en lav TOEFL score kan man altså komme af sted på et collegeophold i USA.

Go Campus programmer - Skilt på campus
Go Campus programmerne - Sofie til løb
College i USA - Frederikke Troy University cheerleading
College i USA efter gymnasiet - Pige i klasselokale