Livet på campus

Livet på campus

På campus i USA vil du være omgivet af unge på din egen alder med dit studieophold i udlandet. Din hverdag vil byde på udfordringer, som du inden afrejse måske ikke havde forestillet dig, du kunne overkomme, men som pludselig virker ligetil. Du vil undervejs opdage hvor sundt det kan være at blive presset ud af de faste, danske rammer, lære noget nyt og få muligheden for at skabe livslange venskaber, der kan holde på tværs af Atlanten under din uddannelse i Usa.

​At studere på et amerikansk universitet er meget mere end at følge undervisningen. Campus liv omfatter bl.a. det at bo sammen med en roommate for første gang – læs nogle gode råd her, at deltage i sport med venner eller deltage i forskellige klubber. Faciliteterne, arrangementerne og de muligheder, der tilbydes på campus i USA er mange. Du vil derfor få et aktivt studieophold i udlandet.

​De fleste campus har store og flotte idrætsfaciliteter, fitnesscentre, computerrum, aktivitetsrum, biblioteker og læsesale, svømmehal, biografer, som man frit kan benytte sig af. Selvfølgelig varierer tilbuddene fra universitet til universitet, men det er svært at komme til at kede sig på sit studieophold i USA, da der altid er aktiviteter, man kan deltage i og opvisninger, kampe eller foredrag at være tilskuer til.

Kost og logi

Som Go Campus scholarship studerende er man garanteret bolig på campus under sit studieophold i udlandet. Man bor på universitetets kollegieværelser og/eller lejligheder sammen med minimum en roommate. Alle universiteter har en eller flere kantiner, hvor de studerende spiser. ​Når du er på campus er du som minimum garanteret 14 måltider om ugen. På langt de fleste skoler findes også caféer og restauranter.​

Sikkerhed på campus i USA

Hvert universitet eller college i Usa har en Campus Safety afdeling, der står for sikkerheden på campus. De er med til at skabe et trygt og sikkert miljø, hvor personale og studerende kan udføre deres arbejde og følge deres uddannelse i trygge rammer.

Sport

Hvad enten man er seriøs eliteidrætsudøver eller optimistisk sportsamatør, tilbyder amerikanske universiteter et drømmescenarie af udfordringer og oplevelser. Når det kommer til idræt og sport, adskiller danske og amerikanske universiteter sig markant fra hinanden. På campus i USA er det enormt vigtigt at give plads til fysisk aktivitet i hverdagen, og universiteterne har derfor fokus på at lade den akademiske undervisning gå hånd i hånd med sport. For sportsudøvere er livet som studerende i USA derfor en enestående mulighed for at kombinere sin sport med den uddannelse, man ønsker. Det er en unik oplevelse at mærke, hvordan der bliver lagt stor vægt på skolegang og sport på samme tid.

Kultur

En af fordelene ved at studere i USA er, at man virkelig kommer ind under huden på den amerikanske kultur. Foruden deres fascinerende traditioner er det amerikanske folk kendetegnet ved at være enormt hjælpsomt, imødekommende og høfligt. Amerikanerne har en meget åbensindet indstilling og de udviser stor interesse over for mennesker med en anden baggrund end deres egen.

Du kommer også til at opleve alle de spændende højtider, traditioner og helligdage, som præger det amerikanske kalenderår på dit studieophold i udlandet.

Campus USA - Mad i cafeteriet
Studieophold i udlandet - Sofie til internationale dage
Campus USA - Julie på tur
Campus USA - Tennis på campus
Studieophold i udlandet - Thanksgiving i USA
Campus USA - Anita på Truman State University

De tre bedste ting ved at studere i USA er:

  1. Møde forskellige kulturer, lære dem at kende og blive venner med dem
  2. Forbedre engelske skills, mundtligt og skriftligt
  3. Lære at stå på egne ben, blive mere selvstændig