En oplevelse for livet

Line Nylandsted Andersen, Go Campus studerende på Lindenwood University 2011-2014

”Ikke to dage minder om hinanden, når man studerer på et universitet i USA og samtidig bor på universitetets campus.

At studere i USA er alt andet end at sidde i store læsesale og kæmpe sig igennem den ene tykke bog efter den anden. Når man bor på campus, er der uanede muligheder for at udfolde sig socialt, kreativt og sportsligt men selvfølgelig også akademisk.

På campus er der mange forskellige klubber og organisationer, og det er bare at kaste sig ud i det. Livet uden for undervisningslokalet er levende og stimulerende, og det giver alle en mulighed for at deltage aktivt i livet på universitetet.

Ud over den almindelige skolegang tilbyder de fleste campus’ adskillige muligheder for man ikke kommer til at kede sig.

Der bliver serveret mad flere gange om dagen og fitnesscenteret, boldbaner, biblioteker og alle andre tilbud til de studerende holder ofte åbent de fleste timer af døgnet.

Alt, hvad man har brug for, ligger inden for få minutters gang, ligesom alle ens venner bor rundt omkring en. Man er omgivet af unge på ens egen alder, som man får et grin med hen over aftensmaden i kantinen, deler hverdagens små mirakler og weekendens oplevelser med og får rynker i panden over den næste opgave sammen med.

Som studerende på et universitet i USA bliver hverdagen aldrig en kedelig rutine, men i stedet for et hav af forskellige muligheder.


Det forventes, at man deltager mere aktivt i undervisningen, og de fantastisk engagerede undervisere gør det nemt og spændende at deltage.”

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk