Go Campus' fire programmer

Langt de fleste vælger vores Go Campus Scholarship program, hvor vi garanterer placering og op til 70% i scholarships!

Måske ønsker du et studieophold på et af de absolut bedste universiteter i verden, så er Go Campus Top Universities noget for dig.

Andre ønsker måske kun at være af sted i et halvt år, så Go Campus Community Colleges noget for dig.

Eller hvad med kun at lære engelsk? Så er Go Campus ESL noget for dig.

Herunder kan du læse om hvilket program der passer dig bedst.

Go Campus Scholarships

Dette program garanterer den studerende scholarships på op til 70%!

Efter du har lavet din ansøgning til os, modtager du en liste på minimum 9 forskellige universiteter med tilhørende scholarships. Vi garanterer, at du kommer af sted.

Søger du ind på kandidatuddannelsen modtager du mindst 3 scholarshiptilbud.

Universiteterne i dette program er ”4- year institutions”, og du vil blive tilbudt fremragende colleges og universities alle med glimrende faciliteter. De er beliggende over hele USA, du vælger selv, hvor det passer dig bedst.

Som studerende er man garanteret bolig i kollegieværelse på campus.

Adgangskravene er til at klare, der kræves et minimums-karaktergennemsnit på ca. 6,0 (GPA på 2,5). Desuden skal en TOEFL-sprogtest bestås med tilfredsstillende resultat.

Husk at gøre opmærksom på hvis du dyrker sport på højt plan, så kan du måske modtage endnu bedre scholarships.

Mange forsøger selv at søge scholarships på et universitet i USA, men løber ofte ind i uoverkommelige udfordringer.

MyEducation er din garanti for de bedst mulige scholarships.

Go Campus Top Universities

Mange studerende ønsker et ophold på et af de absolut bedste amerikanske universiteter. Disse top-universiteter rangerer lige under Ivy League-universiteterne og har naturligvis et meget højt fagligt niveau. De er ofte ret store, med mange tusinde studerende på campus, og de har et væld af fremragende faciliteter.

Et studieophold på et Top University vil utvivlsomt være en fantastisk oplevelse, der vil præge dig resten af livet. Adgangskravene er noget skrappere på top-universiteterne, bl.a. kræves en høj TOEFL-score og ofte også en SAT-/ACT-test. Kravene til karaktergennemsnittet er også højere. Minimumskravet på nogle skoler er et GPA på 3.0 (ca. 7,0 på den danske karakterskala), men de fleste top-universiteter kræver helt op til 3.5 og 4.0 (ca. 9,5 til 12 på den danske skala). Omkostningerne for at gå på et topuniversitet er også højere end på vores Go Campus Scholarships-program.

Der er desværre hverken garanti for at blive optaget eller for at modtage scholarships. Det afhænger udelukkende af det valgte universitet. MyEducation kan være behjælpelig med din ansøgning til et eller flere af top-universiteterne. Vi hjælper med dine ansøgningsdokumenter, diverse deadlines og tests. Desuden kan vi give dig gode råd i forhold til at ansøge de tilgængelige scholarships, der er på din valgte skole.

Go Campus Community Colleges

Nogle studerende foretrækker kun at være af sted i et semester (ca. et halvt år).

Til disse studerende kan vi tilbyde ophold fra 1 semester og op til 4 semestre på såkaldte community colleges. Et community college er en ”2-year institution”, der ofte har et mindre campus omkring sig. Her kan du også studere, hvis du kun ønsker at være af sted i et semester, og ansøgningskravene for at komme ind på community colleges er ikke så vanskelige at leve op til. Desværre kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo på campus; kollegieværelserne bliver tildelt de studerende efter først-til-mølle-princippet, og på nogle colleges bor man uden for campus.

Go Campus ESL

Ønsker du at blive bedre til engelsk og samtidigt få en college-oplevelse i USA, kan Go Campus ESL (English as Second Language) være noget for dig. Du bor på campus på et college og modtager engelskundervisning sammen med andre internationale studerende. Adgangskravene er ikke strenge, der kræves intet minimums-karaktergennemsnit og naturligvis ej heller TOEFL-sprogtest. Efter et semester på ESL kan du skifte til et almindeligt college eller university og studere de fag, du ønsker. Du modtager med garanti scholarships på op til 30%, der vil være med til at dække dine udgifter til tuition, kost og logi.

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk