Lær at få legater til dit studieophold i udlandet

MyEducation samarbejder med det indenfor legatindustrien bedst bedømte danske konsulentfirma, Fundraising.how, der har specialiseret sig i rådgivning og legatresearch på vegne af danske studerende på alle niveauer.

Det er muligt at modtage legater til udlandsophold, fordi der i Danmark findes et højt antal fonde, der støtter udlandsstuderende. Fundraising.how er specialist i personlig rådgivning og i at identificere specifikke legater, som matcher din unikke uddanneles- og personprofil, og mange af disse legater til udlandsophold kan søges af Go Campus studerende.

Fundraising.How søger i en digital samling med over 6.000 legater og ud fra denne analyse finder de som oftest op til 50 legater målrettet ansøgeres specifikke uddannelses- og personprofil. Ydermere indsættes kommentarer og vejledning direkte i legatlisten, hvilket giver dig et klart overblik over, hvordan du kommer i betragtning til det enkelte legat!

Foruden en skræddersyet legatliste til udlandsophold medfølger der til Premiumpakken også hjælp til opsætning af en god velformuleret og velstruktureret legatansøgning, der passer din profil, samt rådgivning i hvordan du så får bevilget de legater, der blev fundet til dig.

Kontakt os hvis du ønsker en af disse services, da MyEducation arbejder tæt sammen med Fundraising.How vedrørende Go Campus studerende.

Du kan læse mere om fonde og legatansøgning samt Fundraising.how på: www.fundraising.how

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk