Hvorfor studere i USA?

Højt fagligt niveau

De amerikanske universiteter er højt anerkendte i resten af verden. Hvad enten man færdiggør en hel uddannelse eller blot tager et enkelt år på et universitet i USA, vil det utvivlsomt gavne ens faglige niveau. Dit CV vil utvivlsomt også se fantastisk ud efter et år på et amerikansk universitet.

Internationalt miljø

Mange amerikanske universiteter prioriterer det højt at have adskillige internationale studerende på deres campus. Fordelene ved en undervisning præget af adskillige nationaliteter er enorme og bidrager til det i forvejen internationale miljø.

Fleksibilitet

Livet som studerende på et universitet i USA er meget anderledes sammenlignet med livet som studerende på et dansk universitet. Man sammensætter fuldstændig selv sit skema og kan dermed selv bestemme det faglige indhold og hvad tid på dagen, ens timer ligger. Det amerikanske system tilbyder også, at man undervejs kan ændre uddannelse, hvis man pludselig skulle ændre interessefelt.

Studer i USA

​I modsætning til danske universiteter tilbyder de amerikanske universiteter muligheden for at læse mange forskellige fag på samme tid. Udover at give den enkelte studerende mere fleksibilitet, medfører dette også, at gruppen af studerende på et universitet i USA ofte er langt mere varieret end på et dansk universitet.​

Aktiv deltagelse

Amerikanske universiteter værner om den aktive elev. Der er et uendeligt udvalg af klubber, organisationer og arrangementer, man kan melde sig ind i eller deltage i, og uanset hvad man går op i, er det muligt at finde aktiviteter, man synes om.​

Flydende på engelsk

De fleste danskere er som regel gode til engelsk. Mange føler dog, at de ikke helt har et tilstrækkelig godt engelsk niveau og ønsker at forbedre dette.

Den bedste måde at lære et sprog på er uden tvivl ved at bo i landet og bruge det i 24 timer i døgnet, hvilket er lige præcis, hvad du kommer til under dit ophold i USA. Studer i USA og efter ganske få uger vil de fleste studerende opleve at vågne op og have drømt på engelsk.

Dit engelsk-niveau bliver testet inden afrejse fra Danmark. Man skal tage TOEFL-testen og opnå en vis minimum score. Opnås denne score ikke eller føler man, at ens engelsk-niveau er for dårligt til, at man kan følge med i undervisningen, kan man tage ESL kurset (English as Second Language) i første semester. Så selv med en lav TOEFL-score kan man altså komme af sted på et collegeophold i USA.​

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk