Livet på campus

At studere på et amerikansk universitet er ikke kun at følge med i undervisningen. Det er meget mere end det. Campusliv omfatter bl.a. det at leve med en roommate for første gang, at deltage i sport med venner eller eksempelvis at blive reporter for universitetsavisen på studieopholdet i udlandet.

Livet på campus er en unik levemåde, idet stort set alle beboere er mellem 18 og 25 år. Faciliteterne, arrangementerne og de muligheder, der tilbydes på campus i USA er mange og nøje målrettet denne aldersgruppe.

De fleste campus’ har store og flotte idrætsfaciliteter, fitnesscentre, it-rum og computerlaboratorier, aktivitetsrum, biblioteker og læsesale, svømmehal, biografer osv., som man frit kan benytte sig af. Selvfølgelig varierer tilbuddene fra universitet til universitet, men det er svært at komme til at kede sig på sit studieophold i udlandet, da der altid er aktiviteter, man kan deltage i og opvisninger, kampe eller foredrag at være tilskuer til.

Kost og logi

Som Go Campus Scholarships-studerende er man garanteret bolig på campus. Man bor på universitetets kollegie-værelser og/eller lejligheder sammen med minimum en roommate. Alle universiteter har en eller flere kantiner, hvor de studerende spiser.

Når du er på campus er du minimum garanteret 14 måltider om ugen, men ofte får du 3 måltider om dagen. På langt de fleste skoler findes også caféer og restauranter.

​Sikkerhed på campus

Hvert universitet eller college har en Campus Safety-afdeling, der står for sikkerheden på campus. De er med til at skabe et trygt og sikkert miljø, hvor personale og studerende kan udføre deres arbejde og følge deres uddannelse i trygge rammer.

Sport

Hvad enten man er seriøs eliteidrætsudøver eller optimistisk sportsamatør, tilbyder amerikanske universiteter et drømmescenarie af udfordringer og oplevelser. Når det kommer til idræt og sport, adskiller danske og amerikanske universiteter sig markant fra hinanden. På amerikanske universiteter er det enormt vigtigt at give plads til fysisk aktivitet i hverdagen, og universiteterne har derfor fokus på at lade den akademiske undervisning gå hånd i hånd med sport. For sportsudøvere er livet som studerende i USA derfor en enestående mulighed for at kombinere sin sport med den uddannelse, man ønsker. Det er en unik oplevelse at mærke, hvordan der bliver lagt stor vægt på skolegang og sport på samme tid.

Dygtige og erfarne trænere er klar til at motivere og udvikle dig bedst muligt sportsligt i bl.a. fodbold, svømning, atletik, tennis og golf. Dyrker du din sport på højt niveau i Danmark, kan du måske blive en del af dit nye college's førstehold. Hermed vil du kunne opnå endnu bedre scholarships og de bedste studerende kan få hele deres ophold betalt af skolen.

Hvis man ikke lige drømmer om at blive skolens næste store sportsstjerne, kan man altid bare tage en basketkamp for sjov sammen med vennerne eller mødes for at støtte op omkring skolens football-hold en eftermiddag på skolens stadion. Dette er en stor, vigtig og sjov del af det sociale liv, som de fleste elsker at deltage i.​

Kultur

En af fordelene ved at studere i USA er, at man virkelig kommer ind under huden på den amerikanske kultur. Foruden deres fascinerende traditioner er det amerikanske folk kendetegnet ved at være enormt hjælpsomt, imødekommende og høfligt. I og med at USA er kendt for at være ”the melting pot”, har amerikanerne en meget åbensindet indstilling til andre kulturer, og de udviser stor interesse over for mennesker med en anden baggrund end deres egen.

Du kommer til at opleve alle de spændende højtider, traditioner og helligdage, som præger det amerikanske kalenderår på dit studieophold i udlandet.

Oplev forvandlinger og uhyggen under Halloween; musikken, farverne og paraderne i gaderne under Mardi Gras; et rigtigt amerikansk ædegilde til Thanksgiving; strand, sol og sommer i Spring Break og måske endda jul på amerikansk vis.

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk