Go Campus Introduktion

Velkommen til Go Campus. Go Campus er for dig, der har lyst til at rive de lidt for fastgroede danske rødder op, pakke tasken og opleve en af verdens mest omtalte ungdomskulturer på college i usa efter gymnasiet.

Go Campus USA sikrer dig scholarships til dit ophold på et amerikansk universitet. Du kan studere lige hvad du vil og du vil komme til at blive en del af den fantastiske stemning på campus.
Du bliver flydende i engelsk og mere moden og får en afklaring på hvilke fag der interesserer dig. Kort sagt vil du få dit livs oplevelse!

Det er en god idé, at du læser vores Go Campus brochure, som du kan downloade gratis.

Download brochure

Husk at du og dine forældre/venner kan komme til gratis og uforpligtende informationsmøde på vores kontor i København eller hos vores interviewere i Aalborg eller Aarhus. Vi afholder det når du har tid, du skal blot tilmelde dig.

Tilmelding infomøde

God fornøjelse med at læse om dette fantastiske program og husk du altid er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Vi ser frem til at sende dig af sted på dit livs oplevelse på college i USA efter gymnasiet.

​Scholarships

MyEducation giver dig nu muligheden for at læse et enkelt eller to semestre eller alle fire år en hel uddannelse tager – på et universitet i USA. Universiteterne giver dig og andre udenlandske studerende en unik mulighed for at opleve det amerikanske studieliv, og du kan modtage stipendier, der vil dække helt op til 60% af dine omkostninger.

Campus livet

På campus vil du være omgivet af unge på din egen alder. Din hverdag vil utvivlsomt byde på udfordringer, som du inden afrejse måske ikke havde forestillet dig, du kunne overkomme, men som pludselig virker ligetil. Du vil undervejs udvikle dine engelskkundskaber i raketfart, opdage hvor sundt det kan være at blive presset ud af de faste, danske rammer, lære noget nyt og endvidere få muligheden for at skabe livslange venskaber, der kan holde på tværs af Atlanten.

Nye erfaringer

Det er umuligt at spå om, hvad man som Go Campus studerende vil stå tilbage med af indtryk, oplevelser, op- og nedture og ikke mindst nye drømme og mål, når man igen har dansk jord under fødderne. Én ting er dog sikkert: Rygsækken, man rejste ud med vil på én og samme tid føles både tungere og lettere. Tungere fordi den er proppet til randen med oplevelser og indtryk, små nederlag og store sejre. Lettere fordi man på alle mulige måder vokser som menneske og dermed nemmere vil kunne håndtere de udfordringer, der senere hen dukker op i livet.

Nye oplevelser

Hver dag på campus vil være en ny oplevelse, og vi garanterer, at du efter dit ophold vil være forundret over, hvor meget det er muligt at udvikle sig fagligt, socialt og ikke mindst personligt på blot et år.

Top Universities & Community Colleges

Vil du studere på et af de ypperste amerikanske universiteter, kan vi også hjælpe dig. MyEducation samarbejder med en række kendte top-universiteter, så hvis din drøm er at studere der, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.


Er du til gengæld ligeglad med niveauet på dit college, og betyder prisen meget for dig, kan vi tilbyde at sende dig til et Community College. Det er ofte mindre skoler med en god beliggenhed. Her kan du også studere i 1 semester.

Sport og sprog

Dyrker du sport på højt plan i Danmark, kan vi måske hjælpe dig til endnu bedre scholarships. Mange skoler ønsker at tilknytte dygtige idrætsudøvere og vil ofte hjælpe dem med større økonomisk støtte, hvis de netop vælger deres skole. Så er du ekstra god til din sport, har du måske mulighed for et sports-scholarship.

Der er ingen krav om, at du skal være perfekt til engelsk fra begyndelsen, og MyEducation sørger for at hjælpe dig igennem alle de praktiske udfordringer under hele ansøgningsprocessen og opholdet.

Ønsker du blot at blive bedre til engelsk, kan du komme af sted på ESL kurset (English as Second Language).​

​Er Go Campus noget for dig?

Det har aldrig været mere attraktivt! Det har aldrig været billigere eller nemmere at komme af sted på college i USA efter gymnasiet. Læs fra et halvt år op til alle fire år, Go Campus er kort sagt perfekt for dig, der er klar til at udfordre dig selv på mange forskellige niveauer, og som elsker at være omgivet at unge mennesker, der ligesom dig elsker livet og de muligheder, det bringer hver dag. Rigtig mange, der overvejer at tage af sted, er bekymrede for, hvordan det skal gå men husk på; det handler ikke om at turde, det handler om at have lyst!

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook32-youtube-2

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk