fbpx
Ta' på High School

Og få dig en
oplevelse for livet


HIGH SCHOOL

Det er en fantastisk spændende tid, når du er mellem 15-18 år

Du er ved at blive voksen, du længes efter at stå på egne ben, og du har frem for alt stor lyst til at se og opleve verden og prøve kræfter med en anden kultur. Som udvekslingsstudent har du chancen for et studie i udlandet og opleve verden på egen hånd under trygge forhold og samtidig forbedre dit faglige niveau og blive flydende i et fremmedsprog.

High School Introduktion

Du kan rejse efter 9. klasse, 10. klasse, 1.G, 2. G eller en anden ungdomsuddannelse. Men først og fremmest: Rejs på studie i udlandet som udvekslingsstudent når tidspunktet føles rigtigt for dig, og du lever op til alderskravene – dem kan du tjekke her på vores hjemmeside. Uanset hvornår du rejser på High School i udlandet, så kommer du styrket hjem til dit fortsatte skoleforløb – både personligt og fagligt.

Du kan læse mere om High School programmerne og om de forskellige destinationer i vores brochure eller gå til vores destinationer her.​

Brochuren kan du hente herunder lige når det passer dig. Vi kræver ikke navn og adresse, m.m. for at du for adgang til brochuren. Du kan derfor læse og hente brochuren uden at frygte for at vi ringer til dig.

DOWNLOAD VORES HIGH SCHOOL BROCHURE

Vent ikke for længe, for der er restriktive aldersregler for at komme på et High School ophold.

Landene har også kvoter for, hvor mange udvekslingsstudenter de vil have på studie i udlandet, og nogle lande bliver hurtigt udsolgt. Generelt gælder det, at jo tidligere du søger, jo bedre – så er der også god tid til at finde en værtsfamilie og en High School til dig og dit studie i udlandet.​

Bemærk, der er INGEN tilmeldings- eller interviewgebyr hos MyEducation, og vi har heller ikke skjulte gebyrer i form af flyskatter eller lignende.

This is a mind chancing experience and you’ll end up seeing things in a totally different way than you’re used to. So if you’re thinking about taking an exchange year just remember: an exchange year isn’t a year in a life, it’s a life in a year.

Pernille Thorsgaard 16 years, Denmark

Interesseret i et High School ophold?

Vil du selv have indflydelse på hvor du skal bo?
Så har du følgende muligheder:

Hos MyEducation kan du vælge den region du helst vil placeres i. Der koster kun kr. 4.000,- såfremt der stadigt er plads. Du kan vælge mellem West, Central, South eller East. Du kan også vælge 3 stater du helst vil placeres i (undtagen Hawaii og Alaska). Det koster kr. 8.000,- for statsvalg, såfremt, der stadigt er plads.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv har fundet en værtsfamilie. I må bare ikke være i familie, og værtsforældre må ikke begge være danskere, da sproget i familien skal være værtslandets. Vi refunderer efter din hjemkomst kr. 5.000,- hvis du selv kommer med værtsfamilie, som kan godkendes til programmet og alt går vel under opholdet på dit studie i udlandet. En Direct Placement forudsætter at den lokale High School vil optage dig til et studie i udlandet og der er en lokal kontaktperson til dig.

Med dette program vælger du lige det skoledistrikt og dermed den stat du vil til. Du vælger blandt de skoledistrikter, der er med Public Preferred programmet. Du kan på forhånd orientere dig om de aktiviteter, der er på skolerne i distriktet. Det eneste vi så mangler er, at finde værtsfamilie i skolens område.

Vi har to forskellige programmer for privatskoler: Private High School Classic & Private High School Preferred. Med Private High School Classic vil du få en liste med 7 – 9 skoler i forskellige stater, som vil optage dig på dit studie i udlandet. Du skal prioritere ud fra listen, og vi vil så forsøge at finde en familie ud fra din prioritering. Med private High School Preferred kan du vælge netop den skole i programmet, som du ønsker. De private skoler vil gerne optage udenlandske elever, som  ønsker at studere i udlandet.

Blog

Seneste Elevberetninger.
Astrid - High School USA
Astrid – High School USA

Hej MyEducation! ​Jeg vil da lige benytte lejligheden til at sende endnu en lille hilsen herover fra - det er bestemt ikke altid lige nemt...

Karen - High School Spanien
Karen – High School Spanien

Så er det blevet tid til en lille opdatering her fra Spanien ​Jeg er kommet ned til en helt fantastisk familie. De har taget rigtig...

Thea - High School USA, cockpit
Thea – High School USA

Hej MyEducation. ​I midten af december flyttede jeg ind hos min gode ven Will og hans søde familie. I min tidligere værtsfamilie opstod der desværre...