fbpx

Canada

High School Canada

EN STORSLÅET OPLEVELSE

High School Canada – I verdens næststørste land

På High School i Canada med uendelige ahornskove, kæmpemæssige sletter med mange søer og Rocky Mountains’ snedækkede bjergtoppe.

Det er et af de billeder mange har af Canada. Men landet er meget mere. Hvad angår arealet, så indtager Canada over halvdelen af det nordamerikanske kontinent og er således større end USA. Målt på areal, så er Canada verdens næststørste land.

Få en kæmpe oplevelse som udvekslingsstudent i Canada!

Bliv udvekslingsstudent i Canada

Store dele af Canada er ikke beboet. Overalt støder man på ånden fra pelsdyr jægerne og fra pionererne, som for længe siden slog sig ned i landet.

Hvis du godt kan lide natur, er High School i Canada et godt valg. Der er mange fantastiske nationalparker.

Start opholdet med 4 dage i Toronto

01
Vælg Region

CANADA- ENGELSK 1 SKOLEÅR

  • Alberta
  • British Columbia
  • Manitoba
  • Newfoundland & Labrador
  • Ontario

 

CANADA- FRANSK ,1 SKOLEÅR

  • Quebec
02
Outdoor activities

Canadierne elsker sport. Det starter allerede i skolen, hvor sport spiller en stor rolle. Efter undervisningen på High School i Canada begynder de såkaldte “extra curricular activities”, hvor alle elever har mulighed for at deltage. Skolerne har ofte mange workshops i f.eks. musik, kunst, astronomi, klima, m.m. som eleverne kan vælge at deltage i. Derudover er der mange forskellige sportsaktiviteter som f.eks. ishockey, lacrosse, basketball, fodbold, amerikansk fodbold, etc. Om vinteren er specielt ishockey, ski- og skøjteløb populære sportsgrene.

03
Canadierne

På trods af landets kolossale areal, bliver venskaber holdt ved lige. Hver familie har deres “family room”, hvor man mødes til måltider, hyggesnak, spil eller for at se fjernsyn. Kylling, oksekød eller skinke med diverse tilbehør går ofte igen til middagsmaden, gerne grillet. ​Grillmad er meget populært. Fisk og sea food er især populær i kystområder og ved søer. Canadierne lever tæt sammen med naturen, hvorfor man ofte bruger ledig tid til udendørsaktiviteter.