Australien Classic

Klassisk High School ophold i Australien

Adventure in the outback

UDSOLGT FOR AFREJSE JULI 2020! – med mindre du selv har værtsfamilie

Tag det store spring – lær engelsk i kænguruens land.

Et helt kontinent venter på dig. Størstedelen af australierne stammer fra Europa (op til 90%). Kun omkring 3% udgøres af den oprindelige befolkning – aboriginals. Ca. 85% af befolkningen bor i den sydlige del af landet i staterne New South Wales, Victoria og South Australia.

Indtil for ca. 200 år siden var landet kun beboet af aboriginere. Australiere er kendt for deres laid back stil, dvs. deres afslappede væremåde og imødekommenhed.

Bliv High School udvekslingsstudent i Australien med Public Preferred programmet

Det er svært at få pladser i Australien på det klassiske High School program pga. den australske regerings politik.

Politikken betyder at kun samme antal, som de selv sender ud, kan få lov til at indrejse som udvekslingsstudent. Så du skal være hurtigt ude for at sikre dig en plads på det klassiske High School program i Australien. Men heldigvis har vi også vores Public Preferred program, hvor du selv kan bestemme, hvilken skole du vil gå på og dermed hvor du vil bo.

På dette program er der ingen begrænsning, fordi man her betaler for at gå på skolen. Denne omkostning er inkluderet i vores priser for Public Preferred programmet.

I Australien skal skolelever  og dermed også udvekslingsstudenter have skoleuniform. Vi er stødt på undtagelser – men regn med skoleuniform.

MyEducation udvekslingsstudent pris Australien

Pris Australien Classic  1 skoleår – Kr. 95.995

01
Ture under opholdet

Som udvekslingselev i Australien vil du også få mulighed for at kunne tilvælge nogle ture, så du kan se noget mere af landet end lige der, hvor du bor.

Der vil være flere muligheder, som du vil få oplysning om ved ankomst. Der vil være forskellige ture, så der er noget for enhver smag og økonomi.

På det almindelige High School ophold i Australien ved du ikke på forhånd, hvor du kommer til at bo og gå i skole.

02
Skolesystemet

Skoleundervisningen ligner meget den, der finder sted på den amerikanske High School.

De obligatoriske fag er engelsk, matematik, naturvidenskab, geografi og fremmedsprog.

Ud over dem kan man vælge mellem forskellige andre fag. I idræt findes der ud over de almindelige sportsgrene også rugby og cricket, som er typisk australske sportsgrene.

03
Mangfoldige fritidsmuligheder

Du vil blive mere end begejstret for Australien. Herligt vejr i dag, kan man sige næsten hver eneste dag. Selskabelige sammenkomster finder så godt som altid sted udendørs,

derfor kalder man også det australske samfund for ”Outdoor Society”.

Det betyder, at du har fantastiske muligheder for at nyde din fritid. Tilbuddene er afvekslende: Fra surfing, en barbecue på stranden, en udflugt til det uberørte bushland (Outback)

til de mangfoldige attraktioner storbyer.

Ansøg om plads til dit High school ophold  Australien

FLEKSIBILITET TILPASSET DINE ØNSKER

Har du specifikke behov eller ønsker til dit ophold kan du med fordel vælge vores Public Preferred program, som giver en stor fleksibilitet.

Australien Public Preferred

Vælg mellem skoler og områder på dette program, men kontakt os hurtigst muligt så vi kan lave et match udfra dig og dine ønsker

Læs mere om programmet her