fbpx

England inkl. Wales

High School England inkl. Wales

Historie, mode og traditioner- Oplev GREAT britain

Udvekslingsstudent på engelsk

England, Storbritannien, United Kingdom (UK) – kært barn har mange navne, men det er ikke helt det samme. Hermed forklaring:

  • England er den største nation i United Kingdom.
  • Storbritannien består af tre delvist selvstændige regioner som inkluderer England, Wales og Skotland
  • United Kingdom inkluderer England, Wales, Skotland og Nordirland

For briterne er det ikke lige meget om man siger det ene eller et andet, der er følelser forbundet med de tre betegnelser. For nemheds skyld siger vi her England.

Tag på High School i England. Et land rigt på kultur og underholdning

England er kendt for mange ting – bl.a. kendte krimiserier, som du måske har stiftet bekendtskab med fra TV eller nettet.

England er i det hele taget meget kultur, bl.a. teater og musik – ikke mindst musicals. Måske du selv har været heldig at opleve en af de store musicals i London, ellers kan det være en mulighed på High School i England.

Er du interesseret i tennis, så har du helt sikkert hørt om Wimbledon. Og hvad med det traditionsrige Ascot heste vædeløb – det er her hvor briterne møder op i flotte og spektakulære hatte. Jo briterne holder fast i traditioner. Derudover er der også stor fokus på mode i England.

​Hvis du tænker på England og mad, så er det ikke til at komme udenom ’fish and chips’. Eller prøv et utal af de mange ’pies’ som ’steak & kidney pie’ eller Yorkshire budding. Du skal nok få mulighed for at prøve en masse nye smagsoplevelser på High School i England.

  • Dit ophold som udvekslingsstudent i England starter med en 3 dages Orientation Camp sammen med udvekslingsstudenter fra andre lande
High School England. Bliv udvekslingsstudent på engelsk med MyEducation

Pris England/ Wales 1 skoleår – kr 69.995.-

01
Opstartscamp

Under opholdet vil der være en opstartscamp på 3 dage ved ankomst. Dette er inkluderet i prisen

02
Skolesystemet

I England/Wales bliver du placeret i Sixth Form eller Sixt Form college. Der er oftest skoleuniform, dette vil blive oplyst ved placering

03
Pernille - England/Wales

​I sometime get asked if I regret going. To be honest I would regret if I didn’t go. – I can’t wait to see how much I have to tell when I come back. It might even be enough for me to write a book.

Ansøg om plads til dit High school ophold i England/Wales