Frankrig

High School ophold i Frankrig

Frankrig - Elegance, gastronomi og livsglæde

Frankrig er indbegrebet af kultur, smuk natur, mad og mode.

Franskmænd elsker at læse og se film og ikke mindst diskutere begge dele med deres venner og familie. Du ser ofte både unge og ældre sidde og læse en bog eller dagens avis på en café, mens de får en lille kop espresso. Franskmænd bruger ofte også byernes parker til at stresse af med en bog i en pause fra skole eller arbejde.

De har en afslappet livsindstilling som gør, at hvis tingene ikke lige går som forventet, så siger de: C’est la vie (sådan er livet) og trækker på skuldrene.

Bliv High School udvekslingsstudent i Frankrig med Plus programmet

Vi har det klassiske High School ophold i Frankrig – det er jo programmet hvor du er åben overfor hvor du kommer til at bo og gå i skole. Men vi har også et Frankrig Plus Program, hvor du kan vælge blandt flg. muligheder:

  1. Sydfrankrig:  Provence eller Middelhavsområdet
  2. Bo i større by: Du garanteres placering i en by med over 50.000 indbyggere (du kan ikke vælge hvilken by)
  3. Særlige ønsker: Region, speciel sport, specielle fag

Frankrig Plus programmet koster kr. 20.000 oveni programprisen.

Du skal være i besiddelse af gode sprogkundskaber i fransk inden din afrejse – d.v.s. at du bør have haft fransk i mindst 2 år. Lever du ikke op hertil, så gå hurtigst muligt i gang med et intensivt sprogkursus, så du kan få en basis at bygge videre på.

  • Som opstart på dit udvekslingsophold vil du deltage i en 4 dages orientation camp i Paris, hvor du samtidig præsenteres for fransk kultur. Du vil her være sammen med udviklingsstudenter fra andre lande
MyEducation udvekslingsstudent pris Frankrig

Pris Frankrig 1 skoleår – Kr. 64.995,-

01
Opstartscamp

Prisen er inklusiv en uges intensivt sprog- og kultur kursus i starten af opholdet m. indlagt sightseeing.

02
Skolesystem

Skolerne i Frankrig slutter også forskelligt, da der kan være indlagt længere pauser til frokost. Nogle skoler slutter kl. 17. Der findes obligatoriske og valgfrie fag og man skelner mellem en naturvidenskabelig og en humanistisk linje.

03
Julie - Gif-sur-Yvette, Frankrig

Siden jeg kom til Frankrig har jeg haft det fantastisk med søde venner, lange skole dage, skøn familie og ja, massere af baguettes! Hver dag er en oplevelse i sig selv.

Vil du bo i

Syd Frankrig

Du har muligheden for at vælge syd Frnakrig, som inkluderer det solrige Provence område eller det billedskønne Mediterranean område

*Der kan forekomme ekstra omkostninger ved dette ønske. Tag fat i os og få en snak om dette.

vil du bo i et

Urban område

Vil du gernepå High school ophold, men er nervøs for at ende ude på landet, kan du i Frankrig ønske at du gerne til bo i et Urban område med mindst 50.000 indbyggere.

*Der kan forekomme ekstra omkostninger ved dette ønske. Tag fat i os og få en snak om dette.

Har du nogle specifikke

ønsker?

Har du specielle ønsker som, religions valg, sports, eller specifikke fag som du gerne vil have, giv os besked og vi vil gøre vores bedste for at få dine ønsker opfyldt.

*Der kan forekomme ekstra omkostninger ved dete ønske. Tag fat i os og få en snak om dette.

Ansøg om plads til dit High school ophold i Frankrig