Infomøde & interview

I forbindelse med afrejse 2018

Send os en uforpligtende ansøgning og vi kontakter dig for at aftale dato for et uforpligtende informationsmøde for dig og dine forældre. Hos MyEducation skal du ikke gå i ugevis og vente på at komme til infomøde og interview hvis du skal rejse i kommende programår.

Hvis du er interesseret i at høre om High School ophold, SKAL du starte med at udfylde et uforpligtende ansøgningsskema. Når vi modtager din ansøgning, kontakter vi omgående dig og dine forældre og aftaler en dag, hvor det kan passe jer at komme til infomøde med et efterfølgende kort interview af dig. Deltagelse er selvfølgelig gratis og som nævnt ganske uforpligtende.

NB!
Hvis du først har planer om et High School ophold som ligger længere ud i fremtiden, så aftaler vi normalt mødedato ca. 12 måneder før din afrejsedato. Pladsen er naturligvis reserveret til dig indtil du har været til mødet.

Ansøg nu

Til et infomøde hos MyEducation skal du ikke høre om andre lande end lige netop det land, du er interesseret i.

Vi holder individuelt aftalte infomøder/interviews rundt om i Danmark - derfor skal du ikke vente på at der er et vist antal ansøgere til det land, du har interesse i. Vores interviewere har alle stor erfaring med at arbejde med unge mennesker. Under infomødet/interviewet fortæller vi om High School programmet, og du og dine forældre har lejlighed til at stille spørgsmål. Desuden vurderes din motivation og modenhed til programmet. Vi vurderer også din faglige egnethed, hvorfor du skal medbringe dine seneste karakterer til mødet.

Hvis vi finder dig egnet til at deltage i High School programmet, vil du, allerede første hverdag efter mødet, modtage et uforpligtende optagelsestilbud fra os.

Selvom du først skal rejse i 2019 eller 2020, så kan du godt sende os en uforpligtende ansøgning allerede nu.

Med din ansøgning reserverer vi en plads til dig, og når du til sin tid kommer til informationsmøde og interview, får du omgående at vide om du er optaget. Så pladsen er din i ventetiden.

Planlagte infomøder/interviews

Nedenstående datoer og tidspunkter er infomøder/interviews, som p.t. er aftalt med nogle ansøgere. Hvis du ønsker at deltage på et af disse, så notér det venligst i kommentarfeltet, når du udfylder din uforpligtende ansøgning. Hvis der er plads på et af disse møder, bekræfter vi mødedato - ellers ringer vi og aftaler et individuelt møde. Du skal have sendt en uforpligtende ansøgning for at deltage i et infomøde. Du kan ikke møde uanmeldt op, da vi gerne vil sikre alle personlig service.

Vi holder naturligvis møder for alle lande og i andre byer og på andre datoer - ikke kun dem, som fremgår herunder.

P.t. aftalte infomøder vedr. afrejse 2018

Husk vi holder infomøder/interview på datoer der passer dig.

Sted

Dato

Kl.

Land

København​

10-07-2017​

12:00​

Irland & England​

København​

13-07-2017​

15:00​

USA​

High School

Introduktion
Ansøgning
Pris

Go Campus

Introduktion
Ansøgning
Pris

Au Pair

Introduktion
Ansøgning
Pris

Trainee

Introduktion
Ansøgning
Pris

Om os

Om My Education

instagram_app_large_may2016_20032-facebook​ 

Adresse: Axeltorv 6, 1. 1609 København V - Tlf.: 70 27 30 11 - Email address: info@myeducation.dk