Intern/Trainee – DETTE PROGRAM ER MIDLERTIDIG UDGÅET!!!!

Praktisk studierelevant
arbejde i USA

Intern/Trainee Introduktion - DETTE PROGRAM ER MIDLERTIDIG UDGÅET!!!!

Praktisk studierelevant arbejde er både noget, der pynter på CV’et, men også en fantastisk mulighed for dig til at komme ud og bruge de værktøjer, du har lært på dit studie ”in real life”.

Opnå praktisk erfaring, som du kan bruge videre hen i dit karrieremæssige liv og forbedre dine sprogkundskaber og lær at klare dig selvstændigt i en ny kultur. Du vil vende tilbage med en indsigt og med erfaringer efter et internship i USA  eller som trainee i Usa, som du vil have glæde af i dit videre arbejds- og privatliv.​

Intern


Er du stadig i gang med din videregående uddannelse, og kunne du tænke dig at opnå praktisk erfaring med et internship i USA i forbindelse med dit studie i mulighedernes land?
Så er vores Intern program noget for dig!

Trainee


Er du lige blevet færdig med studiet og søger noget erfaring? Kunne du tænke dig at opleve et nyt land og møde en masse nye mennesker, mens du får erfaring? Så er vores Trainee program noget for dig!

​Hvad enten du selv har fundet din arbejdsplads i USA eller søger en, hjælper MyEducation dig med dette. Vi har nemlig følgende programmer:

Self-Placed programmet – Du har selv fundet din arbejdsplads.
Pre-Placed programmet – Vi finder en arbejdsplads til dig.

​Det er en stor fordel for en succesfuld karriere at tilegne sig erfaring i et internationalt miljø. Mange studerende ønsker at opnå denne erfaring i USA, men for at dette kan realiseres, skal man bruge en organisation og en sponsor, for at få de nødvendige dokumenter til at opnå visum. MyEducation er DIN organisation og vores samarbejdspartner i USA, Aspire, er DIN sponsor.

Vi tager os af alt det nødvendige, men besværlige og komplicerede papirarbejde, og vi hjælper dig igennem hele processen fra start til slut.

MyEducation hjælper dig hele vejen!

Internship i USA med MyEducation
Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du arbejde som intern/trainee?