Intern eller trainee

Hvad vælger du?

Intern eller trainee

Elev i udlandet - Intern eller Trainee muligheder
Praktik i USA med MyEducation

Intern

Dette program er til dig, der er i gang med din videregående uddannelse (du skal have læst min. 1 år, når du ansøger om elevplads i udlandet) og ønsker erhvervserfaring indenfor dit uddannelsesfelt. ELLER du er færdig med din uddannelse og søger dit internship i udlandet inden for 12 måneder efter du er blevet færdiguddannet.​

Krav

For at blive optaget i programmet skal du opfylde ALLE følgende krav:

  • Alder: 18 – 35 år.
  • Dansk statsborger eller dansk opholdstilladelse.
  • Have gode engelskkundskaber.
  • Være moden, ansvarlig, motiveret og ivrig efter at lære og opnå erhvervserfaring gennem praktik i USA som elev i udlandet.
  • Nuværende fuldtidsstuderende på en videregående uddannelse – du skal have læst og bestået minimum 1 år. ELLER: Færdiguddannet – du skal søge internship i udlandet inden for 12 måneder.

Arbejdsområder

I Self-Placed programmet kan du til din elevplads i udlandet vælge mellem mange arbejdsområder. Se mere under “Arbejdsområder”.
Hvad enten du vælger Pre-Placed eller Self-Placed programmet skal dit valgte område passe til din uddannelse – dvs. at eksempelvis en arkitekt kan ikke søge en Internship plads i en regnskabsafdeling.

I Pre-Placed programmet tilbyder vi dig en Intern plads indenfor følgende områder:
Business og Hospitality & Tourism.​

Løn

Du får løn gennem virksomheden under din praktik i USA, og din løn er afhængig af din viden, tidligere erfaring og din stilling i virksomheden.
Finder du selv din praktikplads som elev i udlandet, skal du sørge for at få aftalt en indkomst på minimum US$ 1.300 om måneden.

Indkvartering

Indkvartering er ikke inkluderet i programmet, men vi hjælper gerne dig, der deltager i Pre-Placed programmet med at finde et sted at bo under din praktik i USA.​

Varighed af ophold

Self-Placed: 4—18 måneder.
Pre-Placed Hospitality & Tourism: 6—18 måneder.
Pre-Placed Business: 12—18 måneder.

Ved begge programmer må du rejse rundt i USA en måned efter dit internship i udlandet hos virksomheden er afsluttet.

​Det er ved begge programmer muligt at forlænge sit ophold hos virksomheden. Du kan maksimum opholde dig i USA i 24 måneder – dvs. maksimum 2 år i alt, oprindelig opholdstid samt forlængelse.​

Internship i udlandet med MyEducation

Trainee

Dette program er til dig, der er færdiguddannet med en videregående uddannelse og ønsker erhvervserfaring i en virksomhed som trainee i USA, inden du for alvor skal starte på arbejdsmarkedet. ELLER du har arbejdet i min. 5 år indenfor det professionelle område, hvor du søger trainee plads.

Krav

For at blive optaget i programmet som trainee i USA skal du opfylde ALLE følgende krav:

  • Alder: 20 – 35 år.
  • Dansk statsborger eller dansk opholdstilladelse.
  • Have gode engelskkundskaber.
  • Være moden, ansvarlig, motiveret og ivrig efter at lære og opnå erhvervserfaring i USA.
  • Færdiguddannet med MINDST 1 års fuldtids erhvervserfaring eller 2 års deltids erhvervserfaring (f.eks. studiejob) relateret til det søgte område.

ELLER:

  • Ung professionel med MINDST 5 års erhvervserfaring relateret til det søgte område

Arbejdsområder

I Self-Placed programmet kan du vælge mellem mange arbejdsområder under din praktik i USA. Se mere under “Arbejdsområder”.

Hvad enten du vælger Pre-Placed eller Self-Placed programmet skal dit valgte område passe til din uddannelse – dvs. at eksempelvis en arkitekt kan ikke søge plads som trainee i USA i en regnskabsafdeling. I Pre-Placed programmet tilbyder vi dig en trainee plads indenfor følgende områder: Business og Hospitality & Tourism.

Løn

Du får løn gennem virksomheden, og din løn er afhængig af din viden, tidligere erfaring og din stilling i virksomheden. Finder du selv din praktikplads i USA skal du sørge for at få aftalt en indkomst på minimum US$ 1.300 om måneden.

Indkvartering

Indkvartering er ikke inkluderet i programmet, men vi hjælper gerne dig, der deltager i Pre-Placed programmet med at finde et sted at bo.

Varighed af ophold

Self-Placed: 4—18 måneder.
Pre-Placed Hospitality & Tourism: 6—18 måneder.
Pre-Placed Business: 12—18 måneder.

Ved begge programmer må du rejse rundt i USA en måned efter dit ophold som elev i udlandet hos virksomheden er afsluttet. Det er ved begge programmer muligt at forlænge sit ophold hos virksomheden. Du kan maksimum opholde dig i USA i 24 måneder – dvs. maksimum 2 år i alt, oprindelig opholdstid samt forlængelse.​