fbpx
Aldersgrænse: 12-16 år
Sprog: Fransk
Kollegium/ Værtsfamilie
28.06.20 - 22.08.20

Programmer og Aktiviteter

Montpellier Junior course // 12-16 år

Dette program er for unge mellem 12-16 år, som gerne vil styrke deres franske, og samtidig få en masse nye bekendtskaber fra hele verden. Det er et program som både indenholder undervisning og aktivitetsprogram. Du bliver undervist i fransk om formiddagen, hvorefter der vil være sociale aktiviteter og udflugter om eftermiddagen.

 • 20 lektioner/uge, som ligger om formiddagen
 • Der er helpension med i prisen
 • De fleste udflugter er betalt
 • Du kan vælge mellem kollegium eller værtsfamilie

Sprogskolen

Sprogskolen i Montpellier er statsanerkendt i Frankrig med mere end 20 års erfaring, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Med en placering i hjertet af Montpellier, byder denne skole på 10 moderne undervisningslokaler med interaktive tavler. Undervisningen foregår i en moderne bygning, med tilhørende gårdhave, hvor de studerende har mulighed for at nyde pauserne i løbet af dagen. Skolen råder også over en kantine, hvor der serveres frokost hver dag. Skolen modtager hver sommer unge internationale studerende fra hele verden.

Aktiviteter og ekskursioner

​I Montpellier er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at der vil foregå spændende sociale aktiviteter uden for undervisningstiden. Sprogskolen arrangerer aktiviteter hver dag, så der er rig mulighed for at have det sjovt, samtidig med du øver dig på det franske. Aktiviteterne kan fx være byvandring, volleyball ved stranden, andre sportsaktiviteter, temaaftener, diskoaften og meget mere.

I Montpellier er der hver uge en heldagsudflugt. Disse er inkluderet i din sprogrejse, hvis du er afsted i mindst 2 uger. Udflugterne vil ofte være i weekenden, og kan fx gå til Avignon, La Camrague, The Grotte des Demoiselles eller The Pont du Gard.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Montpellier er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er maks. 15 elever i hver klasse, hvilket gør, at undervisningen har fokus på hver enkelt elev. ​Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

01
I sprogrejsen til Montpellier er følgende inkluderet

 • MyEducation’s International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Indlogering hos værtsfamilie eller på kollegium med helpension
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • Standard franskkursus med 20 lektioner pr. uge
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
 • 1 heldagsekskursion pr. uge (ved min. 2 ugers ophold)
 • Kursusbevis ved afslutning
02
Indlogering og forplejning

I Montpellier kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder:

Lokal værtsfamilie

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med mindre end 30 minutters transport til/fra sprogskolen. ​​​Du vil blive indlogeret i et enkelt*- eller dobbeltværelse. Morgen- og aftensmad spises sammen med værtsfamilien, frokost serveres på sprogskolen. På weekendekskursioner bliver der sørget for madpakker.

*afhænger af tilgængelighed

Kollegium

Er du mellem 14-16 år, kan du også vælge at bo på skolens kollegium. Her vil du blive indlogeret i et enkelt- eller dobbeltværelse. Hvert værelse har eget bad og toilet. Derudover er der et fællesområde, hvor du kan socialisere med andre studerende. Der bor sprogskole personale på kollegiet hele sommeren, så det vil altid være muligt at finde en voksen, hvis du har nogle spørgsmål. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres enten på sprogskolen, som ligger i kort afstand fra kollegiet eller på en lokal cafe eller restaurant. På weekendekskursioner bliver der sørget for madpakker.

03
Regler og opsyn

Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter. Efter endt aktivitet skal de unge direkte hjem til værtsfamilien eller tilbage på kollegiet. Skolen stræber efter at der altid bor to elever hos en værtsfamilie, så de unge kan følges hjem. Efter aftenaktiviteter bliver man hentet af sin værtsfamilie, og bor man på skolens kollegium følges man med en aktivitetsleder der også bor på kollegiet.

04
Transfer-service

​Det er muligt at bestille transfer-service hos sprogskolen, hvilket indebærer at du ved ankomst til Montpellier lufthavn vil blive hentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal helst ske i tidsrummet 13-18, og afrejse mellem 9-18.

  • K​ort og godt

   • Indbyggertal: Ca. 290.000 indbyggere
   • Sprog: Fransk
   • Fun fact: : Montpellier blev allerede grundlagt i 700 tallet, og universitetet i Montpellier er fra 1289. I dag er Montpellier det kulturelle og administrative center i området.
   • Eurostudy anbefaler:Den botaniske have Jardine de Plantes (Frankrigs ældste), er et skønt åndehul
   • Det skal du spise i Montpellier: Prøv en ægte fransk Ratatouille!

 

Montpellier – Frankrigs centrum for uddannelse og kultur

​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig, da mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og ikke mindst det mest inspirerende kulturliv. Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt “Villa d’ Art”. Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.

Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er naturligvis verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier.

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse.

Alt i alt er Montpellier en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur!

Sprogskolen i Montpellier

​Sprogskolen i Montpellier er beliggende på en af byens mest eksklusive adresser på Grand Rue Jean Moulin, i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. Den skønne gade er gågade og fyldt med mange små forretninger, gourmetbutikker og typiske franske caféer. Sprogskolen er beliggende lige over for det imponerende Chamber of Commerce.

Bygningen sprogskolen har til huse i, var tilbage i det 18. århundrede bygget som et privat stilfuldt palæ. Den smukke bygning ses ofte i bøger omhandlende Montpellier, da det med sin storslåede indgang er én af byens flotteste bygninger. Sprogskolen byder på moderne undervisningsfaciliteter bag det antikke ydre, hvor der findes lyse og indbydende klasselokaler med aircondition, computere, trådløst internetadgang, opholdsarealer og meget mere.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er et par skridt fra de solrige terrasser på “Place de la Comédie”, den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus.

Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!