fbpx

New Zealand Preferred

High School Exchange in New Zealand - Preferred

Public Preferred New Zealand : Vælg hvor du vil hen

Hvorfor vælge Public Preferred?

Hvis du ønsker flere valgmuligheder omkring den offentlige skole, du vil deltage i, og hvor du vil bo i New Zealand, så er New Zealand Public Preferred-programmet noget for dig. Dette program giver dig mulighed for at vælge den skole, der opfylder både dine uddannelsesmæssige og personlige behov. Uanset hvad du ønsker fra skoleoplevelsen, har vi skolen, der vil imødekomme dine behov.

Preferred-programmet er dyrere end vores klassiske udvekslingsprogram, fordi der betales gebyrer til skolen for din tilmelding, og værtsfamilien får også betaling for at sikre, at vi kan finde en familie tæt på din skole. Vores samarbejdspartner arbejder med flere forskellige skoler over hele New Zealand, så spørg os, hvis du ikke ser en skole nedenfor, der opfylder dine præferencer.

Fordele ved Preferred-programmet:

  • Valg! Du vælger en skole baseret på dine personlige præferencer.
  • MyEducation kan give anbefalinger for at hjælpe dig med at vælge den rigtige skole.
  • Rullende optagelse – tilmeldinger accepteres i januar, april og juli hvert år. Studerende med allergi over for husdyr og særlige kostbehov kan blive overvejet.

Her er nogle eksempler på de skoler, vi tilbyder. Hvis du gerne vil se en fuld liste, så kontakt venligst kontoret.

Priserne kan ændre sig.

Canada MyEducation

Ønsker du et valg, der er billigere?

Vi kan nu tilbyde muligheden for at deltage i en offentlig skole i New Zealand til en lavere pris, med nogle valgmuligheder tilgængelige. På vores Classic Preferred-program kan du vælge mellem en liste over 3 skoler og få garanteret tilmelding.

Public Preferred priser 2024 – 2025 || 4 semestre fra 186,995 kr || 3 semestre fra 161,995 kr ||  Kortere ophold tilgængelige ved nogle skoler e.g Te Puke

* 2, 3 og 4 semestre prisen inkluderer en orienteringslejr i Auckland

Den nordlige ø

Kerikeri High School, Kerikeri

Kerikeri High School er en skole med en stærk akademisk profil. Skolen er meget stolt af deres studerendes præstationer. Eleverne opfordres gennem individuel rådgivning til at vælge kurser, der passer til deres evner og uddannelsesmæssige vej. Skolen er beliggende på en 9 hektar stor grund, hvor cirka halvdelen af området er dedikeret til sportsbaner. Sportsgrene, der tilbydes på Kerikeri High School, inkluderer atletik, badminton, basketball, cricket, terrænløb, ridesport (ODE, dressur og springning), fodbold, golf, hockey, mountainbiking, netball, rugby, softball, surfing, svømning, tennis, bordtennis, triatlon, volleyball og sejlsport. De opmuntrer deres studerende til at deltage i skolens bredere liv.

Særlige programmer:

– Sejladsskole
– Mountainbike-skole
– Ridningsskole
– Surfeskole

Den nordlige ø

Whangaporoa College, Auckland

Whangaparaoa College er en skole beliggende nord for Auckland. Whangaparaoa betyder “Hvalbugten” på maori. Grupper af spækhuggere og delfiner kan ofte ses i områdets farvande. Whangaparaoa er et sikkert område omgivet af mange strande, parker og reservater. Det tager cirka 30 minutter ad motorvejen at komme til centrum af Auckland City.

På Whangaparaoa College vil studerende lære på en af de mest moderne skoler i New Zealand. Skolen åbnede i 2005 på en miljøbevidst grund. Alle bygningerne er i perfekt stand, og faciliteterne og teknologien, der anvendes, er førende inden for det newzealandske uddannelsessystem. Computere er let tilgængelige, og hver elev har adgang til internettet.

Der er alle faciliteterne på en stor, moderne og veludstyret skole. Dans, drama og musik er alle en del af livet på college, og mange internationale studerende deltager i disse aktiviteter. Skolen er meget rummelig og dækker 19,5 hektar med store åbne områder. Den ligger tæt på stranden, og klasserne vil ofte gå til stranden for naturvidenskab eller andre lektioner. De fleste studerende går til skole fra hjemmet eller bruger den prisvenlige skolebus.

Den nordlige ø

Mount Roskill Grammar School, Auckland

Mount Roskill Grammar School er en skole, der anerkendes både lokalt og nationalt for at levere uddannelse af en fremragende kvalitet til alle dens studerende. De har fremragende læringsprogrammer og en vilje til at evaluere og innovere. Deres fokus er på akademisk præstation for hver elev med fleksible læringsprogrammer designet til at imødekomme individuelle studerendes behov og læringsstile.

Du kan deltage i en af de mange aktiviteter, herunder kunst, skak, debat, kulturoplevelser, fremtidsløsning, musik, ledelse og scenekunst. Der er mange sportsaktiviteter til rådighed her. Alle studerende opfordres til at deltage i sports- og kreative aktiviteter fra deltagelsesniveau til eliteudøvere. Du kan vælge en af mange sommer- eller vintersportsgrene, herunder atletik, cricket, terrænløb, dragebådroning, tennis, vandpolo, golf, softball, volleyball, svømning, badminton, basketball, fodbold, hockey, lacrosse, netball, rugby, vintersport, gymnastik eller bordtennis.

Den nordlige ø

Mount Albert Grammar School, Auckland

Mount Albert Grammar School er en statskole med primært drenge i klassetrin 9 og 10. Fra klassetrin 11 til 13 er skolen en blanding af piger og drenge.

Faciliteterne på skolen inkluderer et computercenter (med gratis adgang til e-mail og internet), et fremragende bibliotek, et astronomisk teleskop, to gymnastiksale med fitnesscenter, squashbaner, sportsbaner, skolegård og astrogræs tennis/netboldbaner. Et stort vandcenter er på campus med to opvarmede indendørs swimmingpools, to spa-pools, dampbad, sauna, poolbutik og madsalg fuldender komplekset. Mount Albert Grammar er kendt for sin sportslige ekspertise.

Mount Albert ligger cirka 7 kilometer sydvest for byens centrum. Der er lette offentlige transportmuligheder tilgængelige for studerende, der ønsker at udforske mere af Auckland, både til byens centrum og til andre områder af Auckland.

Den nordlige ø

Cambridge High School, Cambridge

Cambridge High School er en skole, grundlagt i 1883 og dedikeret til at levere den højeste kvalitet af uddannelse til sine 1600 studerende. De har et højtuddannet undervisningspersonale, moderne faciliteter og høje standarder for disciplin og adfærd. Cambridge High School har med succes været vært for internationale studerende fra hele verden siden 1989. Deres dedikerede og erfarne internationale supportpersonale sikrer, at internationale studerende har en fantastisk oplevelse under deres studier på skolen.

Cambridge er en af de få byer i New Zealand, der praler af en stjernebesat række af sportsstjerner af verdensomspændende anerkendelse inden for begivenheder som roning, cykling og hestesport. Cambridge er også hjemsted for Avantidrome, en verdensklassefacilitet centreret omkring en specialbygget cykelvelodrom.

Den nordlige ø

Te Puke High School, Te Puke

Te Puke High School er en skole med cirka 1000 studerende. Te Puke High School lægger stor vægt på akademisk præstation. Internationale studerende kan vælge deres studieforløb fra et bredt udvalg af emner. Skolen vil gøre sit yderste for at give internationale studerende et uddannelsesprogram, der opfylder deres læringsbehov, herunder engelsksproget støtte, hvis det er nødvendigt. Derudover opfordres internationale studerende til at deltage i de mange sports- og kunstaktiviteter, der tilbydes.

Te Puke ligger 20 minutter fra den pulserende kystby Tauranga og 15 minutter fra mange smukke hvide sandstrande. Udover at være tæt på fantastiske strande er Te Puke også kendt for at være kiwifrugtens hovedstad i verden. Som en slags centrum i Bay of Plenty er Te Puke-regionen også hjemsted for over 1000 avocado-plantager og Experience Comvita – en kraftcenter inden for manuka-honningverdenen.

8 UGERS PROGRAM TILGÆNGELIGT I TE PUKE

Den sydlige ø

Avonside Girls' High School, Christchurch

Etableret i 1928 er Avonside Girls’ High School (AGHS) kendt for sin varme, omsorgsfulde og imødekommende atmosfære samt stærke akademiske resultater. Skolen har en lang og stolt historie i Christchurch. Grundlagt for over 80 år siden har skolen udviklet en bred og innovativ læseplan, høje akademiske standarder og et bredt, interessant udvalg af aktiviteter.

Med velkvalificeret og erfarent personale opfordres piger til at udmærke sig i et positivt og fokuseret læringsmiljø. Skolens evne til at fortsætte denne tradition efter forstyrrelsen af jordskælvet i februar 2011 glæder os. De har en spændende fremtid i moderne faciliteter på en ny campus, der åbnede i andet kvartal af 2019.

Skolen ligger kun 20 minutter fra byens centrum og indkøbscentre. Der er et godt bussystem i byen, og busser kommer til og fra skolen hver dag. Fra april 2019 er skolen blevet lokaliseret side om side med Shirley Boys’ High School på en nyopført campus. Begge skoler forbliver dedikerede kønsopdelte skoler med ekspertise i at uddanne kun piger og kun drenge, men med muligheder for kønsblandede aktiviteter.

Den sydlige ø

Mount Hutt College, Methven

Mount Hutt College er en skole for 7.-13. klassetrin, som er beliggende i byen Methven på Canterbury Plains, kun en times kørsel med bil sydvest for Christchurch International Airport. Studerende fra Mount Hutt College er meget succesrige – både akademisk, kulturelt og sportsligt.

Med et væld af sportslige og kulturelle aktiviteter, som dette distrikt har at byde på, hvad enten det er udendørsaktiviteter som mountainbiking, kajakroning, golf, ridning, skiløb og snowboarding, eller indendørs i nogle af deres fantastiske fælles faciliteter, såsom badminton, svømning, tage i biografen, deltage i spejdere eller St Johns, eller deltage i drama- eller musikgrupper, vil eleverne finde interesser, der hjælper dem med at få venner og blive en del af Mount Hutt-samfundet.

En særlig fordel ved Mount Hutt College er dens nærhed til New Zealands bedste skisportssted, Mount Hutt (vurderet som New Zealands bedste skiresort i fem år i træk ved World Ski Awards). Mount Hutt tilbyder skiløb og snowboarding på alle niveauer, fra begyndere til avancerede. I tredje skoleperiode betyder skolens ugentlige onsdag eftermiddags snesportsprogram, at eleverne kan stå på ski og snowboard med deres skolevenner. Nem adgang i weekenderne og skoleferierne giver dem mulighed for at fortsætte med at lære som begyndere eller udfordre sig yderligere, hvis de allerede ved, hvordan man står på ski og/eller snowboard.

Den sydlige ø

Cromwell College, Cromwell

Cromwell College er en skole med cirka 500 studerende. Skolen tilbyder en kvalitetsuddannelse i en venlig, familiær atmosfære. Her vil studerende nyde en autentisk ‘Kiwi’ landlig oplevelse. Studerende på Cromwell College drager fordel af fremragende moderne faciliteter. Klasseværelserne er fuldt udstyrede og i ét plan med god computeradgang og et bredt udvalg af kurser. Skolen er indlejret i parklignende omgivelser, der inkluderer en gymnastiksal og en auditorium. Ved siden af skolen er der en all-weather hockey-bane, en 25 meter opvarmet svømmepool og en all-weather cricket-pitch. Tæt på ligger et akvatiske center til sejlsport og kajakroning.

Cromwell College excellerer inden for udendørs sport og kurser og er perfekt beliggende for at tilbyde et stort udvalg af muligheder for forskellige udendørsaktiviteter. Denne skole vil passe til studerende, der søger muligheder for at opleve det bedste af New Zealands udendørs miljø i et lille samfund. Der er masser af muligheder for, at studerende kan engagere sig i skolens liv, herunder udendørsaktiviteter, sport, musik, drama og andre kulturelle begivenheder.

Tilmeld dig New Zealand Preferred programmet i dag!