Om MyEducation

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Om MyEducation

MyEducation er en 100% danskejet organisation med mange års erfaring. Siden 1995 har vi hjulpet unge mennesker med at komme til udlandet: på High School i udlandet, som Au Pair, på Go Campus, som trainee i Usa eller på internship i Usa.

Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt at styrke deres faglig kompetencer til deres fortsatte uddannelsesforløb.

Vi sender unge i alderen 15-35 år til store dele af verden og vore programmer henvender sig til såvel folkeskoleelever, gymnasielever og universitetsstuderende.

MyEducation har hovedkontor på Axeltorv i København, og alle vores ledende medarbejdere er voksne personer med over 20 års erfaring i rejsebranchen og/eller har arbejdet med uddannelse.

Til at understøtte vores programmer har vi vores eget rejsebureau –RejseSpecialisten – hvorfra vi får billige flybilletter hos de bedste luftfartsselskaber.

I 2012 åbnede MyEducation kontor i Norge og i 2013 i England.

I oktober 2015 blev Eurostudy International  en del af RejseSpecialisten og MyEducation. EuroStudy International har siden 1982 specialiseret sig i at udbyde “skræddersyede” sprogrejser på 1-32 ugers varighed til mere end 200 destinationer. Ligesom MyEducation har EuroStudy International fokus på kvalitet og seriøsitet

RejseSpecialisten og dermed også MyEducation og EuroStudy er medlem af Rejsegarantifonden reg. nr. 1837.​

 • Vi tilbyder følgende:
  • High School ophold – For dig, der er mellem 15-18 år og som længes efter at komme væk hjemmefra, gerne vil blive flydende i et fremmedsprog og samtidig leve og bo i en fremmed kultur.
  • Go Campus – For dig, der er mellem 18-30 år og gerne vil supplere dit studie med et ophold, eller tage en hel uddannelse på et universitet eller college i USA.
  • Au Pair i USA – For dig, der er mellem 18-26 år, elsker børn og gerne vil bo i og opleve USA og den amerikanske kultur.
  • Trainee/Intern – For dig, der er mellem 18-35 år, læser en videregående uddannelse eller er færdiguddannet og ønsker praktisk erfaring.
  • Bliv værtsfamilie – For familier, der ønsker at have en udvekslingselev boende.
Myeducation - Studer i udlandet