fbpx
Aldersgrænse: 12-17 år
Sprog: Engelsk
Indlogering: Kollegium
30.5.20 - 29.8.20

Programmer og Aktiviteter

Engelsk & Sport // 12-17 år (kører også i påskeferien)

Her vil du få mulighed for at prøve kræfter med b.la. badminton, basketball, boldspil, bordtennis, paintball, fitness, minigolf, volleyball, håndbold, strandspil og svømning.

Engelsk & Adventure Aktiviteter // 14-17 år

​På dette program vil du få mulighed for f.eks. at prøve kræfter med: Abseiling, Aeroball, Du vil lære basic overlevelses-skills, klatring, skøjteløb, Paddle-surfing, Paintball, tømmerflåde bygning samt bue og pil.

Engelsk & Ekskursioner, Fun & Games // 12-17 år (kører også i påskeferien)

Aktiviteterne på Ekskursioner, Fun & Games kan bestå af fx mini-olympiade, skattejagt, by-quiz, biograftur, historiske museer og katedraler, strand- og vandaktiviteter. Ekskursionerne vil f.eks. gå til Stonehenge, Corfe Castle, Durlston Country Park & Lulworth Castle, Lulworth Cove & Durdle door, Jurassic Coast, Monkey World, Pool Quay eller Bovington Tank Museum.

Engelsk & Akademiske Aktiviteter // 14-17 år

​Vælger du Akademiske Aktiviteter, så vil eftermiddagsaktiviteterne bestå af ekstra undervisning i f.eks. engelsk kultur, lokalhistorie, litteratur, naturhistorie, Du vil prøve kræfter med drama, gruppearbejde samt besøge lokale seværdigheder.

01
Opsyn & Regler

» Der er personale på skolens kollegium 24/7.

» Unge under 14 år må ikke forlade skolens område uden voksenopsyn.

» Det er tilladt for unge over 14 år at færdes i små gruppe på egen hånd i Swanage by. Ligeledes ifm. med ekskursioner.

» Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

02
Indlogering

✓ Indlogering i flersengsværelse på skolens on-campus kollegier

✓ Der er få dobbeltværelser til rådighed (mod ekstra gebyr)

✓ Delt badeværelse

✓ Alle måltider serveres på kollegiet

✓ Frokost serveres som madpakker på ekskursionsdage

03
Undervisningen

✓ 15 engelsklektioner om ugen + valgfrit aktivitetsprogram

✓ Fra begynder – avanceret

✓ Internationale klasser med maksimum 16 elever

✓ Undervisningsmaterialer

✓ Niveautest

✓ Kursusbevis

04
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af Londons lufthavne til sprogskolen

​​Det er muligt at bestille transfer-service, hvilket vil sige, at du ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick vil blive afhentet af sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse, hvis du ønsker. Ankomst og afrejse skal ske til/fra Heathrow eller Gatwick, på lørdage i tidrummet 11-18.

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere og er et populært feriested på den engelske solskinskyst.
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: Besøg The Jurrassic Coast.
  • Det skal du spise i Swanage: En traditionel fish n´chips må prøves i Swanage.

 

Swanage – Topdestination med underholdning, naturskønne landskaber, og masser af sjov.

​Swanage er hovedbyen i Purbeck, ca 2½ times kørsel fra London. Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere, og den er et populært feriested på den engelske solskinskyst med lange, hvide sandstrande med klart rent vand og et imponerende kystlandskab. Swanage har, på grund af byens geografiske placering, et meget mildt klima og fører an i den bristiske “solskinsliga”. Byen byder på et bredt udvalg af underholdning, heriblandt tivoli, karneval, festivaler, levende musik og meget mere.

Vores sporgrejse til Swanage er en af vore mest populære, og her skabes de helt perfekte rammer for en tryg og sikker sprogrejse med fokus på og kvalitetsundervisning i internationale rammer. Et optimalt sted at tage på sprogkursus for de helt unge.

Sprogskolen i Swanage

​Sprogskolen i Swanage er beliggende højt på en bakketop i byens centrum med udsigt til de omkringliggende Purbeck Bakker, havet og Isle og Wight. Byens attraktioner og dejlige sandstrande er beliggende under 10 minutters gang fra sprogskolen. Skolen er den eneste i Swanage, og eleverne er derfor sikret en maksimal indleven i det lokale samfund og den engelske levemåde. Skolen er udstyret med helt unikke faciliteter fx en tilbygning med 36 undervisningslokaler, separate soveblokke for piger og drenge, swimmingpool, tennis-, basket- og volleyball-baner, indendørs sportshal, hæveautomat, kantine, skolesygeplejerske og meget mere. Der er ialt plads til 450 internationale studerende på skolen i Swanage.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!