fbpx
Ta' på High School

Og få dig en
oplevelse for livet


HIGH SCHOOL

Det er en fantastisk spændende tid, når du er mellem 15-18 år

Hvis du længes efter at stå på egne ben, har stor lyst til at se og opleve verden og prøve kræfter med en anden kultur, så er et High School ophold måske lige noget for dig.  Som udvekslingsstudent har du chancen for at studere i udlandet, opleve verden på egen hånd under trygge forhold og samtidig forbedre dit faglige niveau og naturligvis blive flydende i et fremmedsprog.

High School Introduktion

Tag på udveksling efter 9. klasse, 10. klasse, eller i løbet af din ungdomsuddannelse. Gør det når tidspunktet føles rigtigt for dig, og du lever op til alderskravene. Du må blot ikke have afsluttet en ungdomsuddannelse. Uanset hvornår du rejser på High School ophold i udlandet, så kommer du styrket hjem til dit fortsatte skoleforløb. Både personligt og fagligt.

Hvor gammel må du være?

Krav til alder varierer fra land til land. Bla. som udvekslingsstudent i Canada er der specielle krav. Du kan tjekke alderskrav i prisoversigten  Her

Læs om dine forskellige muligheder

Du kan læse mere om High School programmerne og om de forskellige destinationer i vores brochure eller gå til vores destinationer Her.​

Hent vores High School brochure

Brochuren kan du hente herunder lige når det passer dig. Vi kræver ikke navn og adresse, m.m. for at du får adgang til den. Du kan derfor læse og hente vores brochure uden at frygte for at vi efterfølgende ringer til dig. Dine persondata er penge værd og da vi ikke beder om dine personlige data for at du kan få vores brochure, så er MyEducations brochure reel gratis. – ikke kun i tale men i praksis.

DOWNLOAD VORES HIGH SCHOOL BROCHURE

Vent ikke for længe, for der er restriktive aldersregler for at komme på et High School ophold.

Landene har  kvoter for, hvor mange udvekslingsstudenter de vil optage, og nogle lande bliver hurtigt udsolgt. Generelt gælder det, at jo tidligere du søger, jo bedre – så er der også god tid til at finde en værtsfamilie og en High School til dig og dit studie i udlandet.​

Bemærk, der er INGEN tilmeldings- eller interviewgebyr hos MyEducation, og vi har heller IKKE ekstra gebyrer i form af flyskatter eller lignende.

Det var en fantastisk oplevelse, og du ender med at se ting på en helt anderledes måde, end du er vant til. Så hvis du overvejer at tage et udvekslingsår, skal du huske: Et udvekslingsår er ikke bare et år i livet, det er et liv på et år.

Pernille Thorsgaard, 16 år, Danmark

Interesseret i et High School ophold?

Vil du selv have indflydelse på hvor du skal bo?
Så har du følgende muligheder:

Hos MyEducation kan du ønske den region du helst vil placeres i. Der koster kun kr. 4.000,- såfremt der stadigt er plads. Du kan vælge mellem West, Central, South eller East. Du kan også ønske stat. Det koster kr. 8.000,- for statsvalg, såfremt, der stadigt er plads.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du selv har fundet en værtsfamilie. I må bare ikke være i familie, og værtsforældre må ikke begge være danskere, da sproget i familien skal være værtslandets. Vi refunderer efter din hjemkomst kr. 5.000,- hvis du selv kommer med værtsfamilie, som kan godkendes til programmet og alt går vel under opholdet på dit studie i udlandet. En Direct Placement forudsætter at den lokale High School vil optage dig til et studie i udlandet og der er en lokal kontaktperson til dig.

Med dette program vælger du lige det skoledistrikt og dermed den stat du vil til. Du vælger blandt de skoledistrikter, der er med Public Preferred programmet. Du kan på forhånd orientere dig om de aktiviteter, der er på skolerne i distriktet. Det eneste vi så mangler er, at finde værtsfamilie i skolens område.

Vi har to forskellige programmer for privatskoler: Private High School Classic & Private High School Preferred. Med Private High School Classic vil du få en liste med 7 – 9 skoler i forskellige stater, som vil optage dig på dit studie i udlandet. Du skal prioritere ud fra listen, og vi vil så forsøge at finde en familie ud fra din prioritering. Med private High School Preferred kan du vælge netop den skole i programmet, som du ønsker. De private skoler vil gerne optage udenlandske elever, som  ønsker at studere i udlandet.

Blog

Seneste Elevberetninger.
Astrid - High School USA
Astrid – High School USA

Hej MyEducation! ​Jeg vil da lige benytte lejligheden til at sende endnu en lille hilsen herover fra - det er bestemt ikke altid lige nemt...

Karen - High School Spanien
Karen – High School Spanien

Så er det blevet tid til en lille opdatering om livet som udvekslingsstudent i Spanien ​Jeg er kommet ned til en helt fantastisk familie. De...

Thea - High School USA, cockpit
Thea – High School USA

Hej MyEducation. ​I midten af december flyttede jeg ind hos min gode ven Will og hans søde familie. I min tidligere værtsfamilie opstod der desværre...