fbpx

Brasilien

High School ophold i Brasilien

Natur og smittende livsglæde

Tag på High School i Brasilien – Landet er meget mere end fodbold og samba.

Alle har nok set billeder af fantastiske karnevalsoptog med fantasifulde og flotte dragter. Det er nok det som mange af os forbinder med landet.

Brasilien er et stort land og du finder du alt lige fra regnskoven i Amazonas med indianere, til storbyen São Paulo, til den kendte strand i Rio de Janeiro.

Se evt. også vores High School Argentina program

Bliv udvekslingsstudent i Brasilien – Et land rigt på på kultur og traditioner

Forestil dig et ophold som udvekslingsstudent på High School i Brasilien. Dette imponerende sydamerikanske land, hvor hovedsproget er portugisisk, og som har en rigdom på kultur og traditioner, der overgår de fleste lande i verden.

Der er ikke noget krav om at du skal kunne portugisisk ved ankomst, men det vil helt klart være en fordel hvis du har fået noget undervisning enden afrejse.

High School i Brasilien med tropisk klima og imødekommende befolkning

​Brasilien har lidt af det hele, og dertil kommer et tropisk klima, så temperaturen kun varierer lidt hen over året. Og som de selv siger: det bedste møder du når du ankommer – nemlig befolkningen. De er meget imødekommende, hjælpsomme og venlige. De elsker fodbold og spiller det alle steder – på græs, på stranden og på gaden.

​Lige meget hvor du kommer hen, vil du møde et ualmindeligt venligt folk, hvor det er familien, der er det vigtigste. Som udvekslingsstudent i Brasilien vil du blive taget godt imod.

Bliv udvekslingsstudent i Brasilien på High School

01
Opstartscamp

Du vil normalt starte dit ophold med en uge på camp, hvor du vil blive introduceret til det portugisiske sprog og den brasilianske kultur.

Afhængig af antal elever kan dette dog blive aflyst.

02
Demografi

Der bor over 190 millioner i Brasilien, og 54% er af europæisk oprindelse.

​I den nordlige del af landet findes de mindre byer med en mere rustik måde at leve på. Her dyrkes jorden, og her bor størstedelen af befolkningen.

I den sydlige del er der savanner og regnskov. Sao Paulo har den kosmopolitiske stemning og Rio de Janeiro har flotte strande med brede promenader. I Carajás bjergene findes verdens største mineralforekomster af jern, mangan, kobber og nikkel. Nogle af landets vigtigste landbrugsprodukter er kaffe, kakao, bomuld, majs og sukkerrør.

03
Skolesystem

​Skolesystemet er de fleste steder på højde med det danske, og du vil som udvekslingsstudent i Brasilien overraskes over, hvor hurtigt du kommer efter det portugisiske, selvom du ikke har talt det før.

Sådan er det når man påvirkes sprogligt hele dagen fra morgen til aften.

​Den brasilianske High School er 3 årig. Som udvekslingsstudent vil du blive placeret på det trin, der passer til din alder og dine karakterer.

​Du vil blive fulgt af skole koordinatorer, som vil holde øje med at du falder godt til. Du vil normalt få lejlighed til at deltage i diverse teamsport på skolen som f.eks. fodbold, volleyball, eller ”peteca”, som er en traditionel brasiliansk sport. Sport er en vigtig del af hverdagen og du vil blive opfordret til at deltage.​