fbpx

Frankrig

High School ophold i Frankrig

Frankrig - Elegance, gastronomi og livsglæde

Frankrig er indbegrebet af kultur, smuk natur, mad og mode.

Franskmænd elsker at læse og se film og ikke mindst diskutere begge dele med deres venner og familie. Du ser ofte både unge og ældre sidde og læse en bog eller dagens avis på en café, mens de får en lille kop espresso. Franskmænd bruger ofte også byernes parker til at stresse af med en bog i en pause fra skole eller arbejde.

De har en afslappet livsindstilling som gør, at hvis tingene ikke lige går som forventet, så siger de: C’est la vie (sådan er livet) og trækker på skuldrene.

Opholdet starter med 4 dages forberedelsesmøde i Paris. Desværre aflyst år 24/25

Du bør være i besiddelse af gode sprogkundskaber i fransk inden din afrejse – d.v.s. at du bør have haft fransk i mindst 2 år. Lever du ikke op hertil, så gå hurtigst muligt i gang med et intensivt sprogkursus, så du kan få en basis at bygge videre på.

Pris Frankrig 1 skoleår

Her til højre kan du selv regne ud hvad dit udvekslingsophold til Frankrig vil koste afhængig af dine valg. Derudover kan du også se hvornår de enkelte delbeløb falder til betaling.

Bliv High School udvekslingsstudent i Frankrig med Plus programmet


Vi har det klassiske High School ophold i Frankrig – det er jo programmet hvor du er åben overfor hvor du kommer til at bo og gå i skole. Men vi har også et Frankrig Plus Program, hvor du kan vælge blandt flg. muligheder:

  1. Coastline: enten Mediteranian, Atlantic eller Channel Sea
  2. Bo i større by: Du garanteres placering i en by med over 50.000 indbyggere (du kan ikke vælge hvilken by)
  3. Særlige ønsker: Region, speciel sport, specielle fag

Frankrig Plus programmet koster kr. 20.000 oveni programprisen.

MyEducation udvekslingsstudent pris Frankrig
Vil du bo i

Syd Frankrig

Du har muligheden for at vælge syd Frankrig, som inkluderer det solrige Provence område eller det billedskønne Mediterranean område

vil du bo i en

Storby

Vil du gerne på High school ophold, men er nervøs for at ende ude på landet, kan du i Frankrig ønske at du gerne til bo i en storby med mindst 50.000 indbyggere.

Har du specielle

Ønsker?

Har du nogle specielle ønsker til Sport, fag, region, kontakt os og hør om dine muligheder

01
Opstart

Din opstart bliver bedre, hvis du er godt forberedt og har øvet dig på fransk

02
Skolesystem

Skolerne i Frankrig slutter også forskelligt, da der kan være indlagt længere pauser til frokost. Nogle skoler slutter kl. 17. Der findes obligatoriske og valgfrie fag og man skelner mellem en naturvidenskabelig og en humanistisk linje.

03
Julie - Gif-sur-Yvette, Frankrig

Siden jeg kom til Frankrig har jeg haft det fantastisk med søde venner, lange skole dage, skøn familie og ja, massere af baguettes! Hver dag er en oplevelse i sig selv.

Ansøg om plads til dit High school ophold i Frankrig