fbpx

Holland

High School ophold i Holland - Nederlandene

Tæt på, og så alligevel interessant anderledes

Bliv udvekslingsstudent i Holland – Et land med mentalitet som den danske

Hollændere er generelt meget begejstrede for Danmark, og den interesse vil du opleve som imødekommenhed, hvis du vælger at tage et år som udvekslingsstudent i Holland.

Læs evt. også om: Udvekslingsstudent Frankrig

På mange områder minder den hollandske mentalitet meget om den danske. De er meget åbne overfor andre kulturer og er generelt rigtig gode til fremmedsprog. De har det nemlig ligesom os danskere – der er ingen andre, der forstår hvad vi siger, så vi er nødt til at lære fremmedsprog.

Tulipaner, møller og kanaler forbinder mange med Holland. Da Holland har en meget høj befolkningstæthed, er der ikke så meget vild natur. Men der er mange klitter og uberørte sandstrande. Der bor 3 gange så mange mennesker i Holland som i Danmark, men på stort set samme areal.

Læs også om at blive udvekslingsstudent i Tyskland

Tag på High School i Holland – Landet hvor alle cykler

Danmark er kendt for at være et cykel land. Men Holland overgår os. Du ser cykler overalt, så som udvekslingsstudent på High school i Holland kan du også benytte cyklen.

Holland er centrum for forretningsliv. Her er mange internationale virksomheder, og den internationale domstol ligger i Haag.

Måske skal vi ikke i fremtiden kalde Holland for Holland men i stedet Nederlandene. I oktober 2019 kom det frem at man i Holland ønsker at opgive det navn, som henviser til kun to af landets 12 provinser – Noord-Holland og Zuid-Holland. Flere organisationer og regeringen ønsker, at man i stedet fremover bruger landets officielle navn “Nederlandene”.
Som udvekslingsstudent i Holland på High School kan man opleve landets mange vindmøller

Pris Holland 1 skoleår – Kr. 57.995

01
Sproget

Du skal ikke være bekymret for at du i starten ikke kan gøre dig forståelig på hollandsk. Det er der ingen der forventer. Men du vil allerede fra starten kunne forstå mange ord. Der er nemlig mange referencer til dansk i sproget.

03
Gezellig

Gezellig er en unikt hollandsk ord, som er svær at oversætte direkte. Det minder meget om vores “Hygge” dog har det en meget bredere betydning. De fleste som begår sig i Holland, opfanger ret hurtigt ordet og de mange betydninger.

02
Demografi

Holland er et meget fladt land. Ca. halvdelen af landet ligger i eller under havoverfladen. Derfor er der et omfattende system af diger til at beskytte imod oversvømmelser. Store dele af landet er inddæmmet og tørlagt hav. Det højeste sted er Vaalserberg som er 321 meter over havoverfladen.

Ansøg om plads til dit High school ophold i Holland