fbpx

Tyskland

High School ophold i Tyskland

81 mio. mennesker kan ikke tage fejl

Bliv High School udvekslingsstudent i Tyskland og få gode tyskkundskaber

Hvis du kun kender landet fra lange bilture gennem landet på vej imod sydlige feriemål, så skulle du prøve at tage et år på udveksling i Tyskland, hvor du får mulighed for at opleve, hvad landet kan byde på udenfor motorvejsnettet.

​Du finder de smukkeste landskaber, charmerende byer, folkelige traditioner, flinke mennesker og meget kultur. Du finder moderne byer og ny arkitektur side om side med traditioner. Så du kan ikke undgå at opleve noget, som har din interesse.

Læs også om at være udvekslingsstudent i Holland eller udvekslingsstudent Frankrig.

Men ikke mindst skal du vælge at tage på udveksling i Tyskland, fordi Tyskland er Danmarks største handelspartner. Derfor har mange danske virksomheder brug for unge der er gode til tysk.

Naturen er præget af de store floder som Rhinen, Mosel, Donau og Main. Langs floderne finder du vinklædte bjerge og gamle borge. Der er stor forskel på nord og syd, men overalt finder du seværdigheder, afvekslende natur, arkitektur og lokale traditioner. ​

Kulturlivet i Tyskland er spændende, og ikke mindst Berlin tiltrækker kunstnere fra hele verden, og også turister som kommer igen og igen fordi de er faldet for byens puls.

Udvekslingsstudent Tyskland - Landet med de mange muligheder
Beregn her din nøjagtige pris, samt betalingsrater til Tyskland 1 skoleår Inkl. velkomst Camp:
01
Opstartscamp

Som start på dit ophold vil du deltage i en uges sprogskole i Tyskland, hvor du samtidig præsenteres for tysk kultur.

02
Skolesystem

Uddannelsesstandarden er høj, og skolerne er almindeligvis ikke heldagsskoler. Undervisningen finder sted om formiddagen og slutter i de fleste tilfælde kl. 13.

​Der er 3 slags secondary school: ”Hauptschule” (slutter med 9. klasse), ”Realschule” (slutter efter 10. klasse) og ”Gymnasium” (slutter efter 13. klasse). Som i alle lande er det skolen, der beslutter, hvilket klassetrin du starter på. Der tages hensyn til at du ikke er flydende i sproget.

03
Oplev Tyskland

Tysk er det sprog som tales af flest mennesker i Europa.

Ansøg om plads til dit High school ophold i Tyskland